| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 24 09 2007, 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar pentru baietel de 6 ani ce-mi recomandati? O jucarie adica.
Avand fetita habar n-am ce-i la moda pentru baietei  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 24 09 2007, 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde de buget. Un aparat care face bule de sapun (este un obiect mai ieftin care nu se strica precum masinile chinezesti de acelasi buget), sau orice din gama Spiderman, Ben 10, Jack Sparrow. Dar orice: penare, suport de penare, jucarii de la 40 lei pana la 200 lei. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 24 09 2007, 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nickysweet4u a scris: | Neatza tuturor!
Luna viitoare,mai precis pe 13 octombrie,ii rupem turta nepoatei mele,Becky care face un an pe 16 octombrie si n-am nici cea mai vaga idee ce cadou sa-i cumpar.Hainute are atat de multe incat nici nu va apuca sa le poarte pe toate,jucarii de asemenea,ma gandeam la un elefantel balansoar.Aveti alte idei? |
Eu i-as lua o mica/mare bijuterie (dupa "bujet"), s-o aiba amintire de la prima aniversare. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 25 09 2007, 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte buna ideea cu bijuteria.
Pana la urma m-am hotarat sa-i duc baieteului joc "Tecno" de la Quercetti, ca tot il comandasem si ma indoi ca fi-mea ar fi incantata de el. Asa ca i-l ducem baietelului si fi-mea va primi restul de 3 jocuri, mai potrivite pentru fetite.
La fix livrarea de la Chicbebe ca azi avem party la baietelul cu pricina  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|