CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Nebunia cadourilor
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si sarbatoriti...La multi ani!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mie 15 08 2007, 12:40 am    Titlul subiectului: Nebunia cadourilor Raspunde cu citat (quote)

Hello fetelor...o noua propunere Exclamation Exclamation Exclamation

M-am gandit sa ne sfatuim pe tema cadourilor...ce cadouri oferim cui si cu ce ocazie...sau de ce nu, ce cadouri primim noi si cu ce ocazie?

Actuala mea problema, ce cadou sa ii iau socrellei cu ocazia onomastici, este Maria Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 16 08 2007, 8:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibi, ce i-ai luat cadou?

PS eu nu imi pot da cu parerea, mi-as face reclama. Dar voi lua aminte Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 16 08 2007, 9:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca sa nu fiu prea rautacioasa si totusi puuuuuuutzin rautacioasa, ti-as sugera sa-i iei un aranjament de interior cu lumanare, pietricele feng-shui si blablabla. Very Happy

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 16 08 2007, 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In urma unei discutii cu le prince zisa el ca i-ar trebui lui maica-sa niste papuci si de interior si exterior da de vara ca grosi are...si asa ca am mers si i-am luat si i-au placut...in prima faza m-a pufnit rasul, cum sa ii dau papucii lui soacra-mea, la care print o zis ca pai si lui i-am mai luat, si am zis ca e altceva cu el ca de el sutn legata deja cu un oareshce legamant ca el ma vrea nu am vrea nu are de ales, dar saraca femeie ce vina are?si daca vrea sa ii dea fi-su papucii Embarassed am primit: Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 16 08 2007, 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce tare esti Bibi!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 16 08 2007, 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor dar eu am vorbit serios...adica ma refer cu topicul Very Happy propun sa mai povestim ce cadouri am primti sau am oferit! Poate ne dam idei unele altora. Cel putin eu in ultimul timp tare rau sufar de lipsa de inspiratie Embarassed Embarassed saracei mele perechi vai de cand nu i-am mai luat un frumos cadou, o surpriza deosebita, ceva...de ziua lui o primit...papuci Laughing Laughing Laughing Laughing numai eu am scapat...nu de alta dar mi cumpar singura, deja se albeste roseste invineteste la fata cand vede inca o pereche ce nu ii cunostea Laughing Laughing Laughing ce sa ii faci doar este anul pantofilor, nu??? Laughing Laughing Laughing
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 08 2007, 2:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hey , pai daca tot vorbim de cadouri , i-am luat unul supercalifragilistic nepoatei mele care va implini maine 12 ani :un pui de tekel mic si latrator si jucaus de ne-am indragostit noi de ea .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 17 08 2007, 5:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
supercalifragilistic

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Niky ce m-am mai chinuit sa citesc cuvantul asta mi s-o limbat plimba prin gura, de vreo 3 ori am citit pe litere ca sa iasa ce trebuia Laughing Laughing Laughing Laughing

fetelooooor Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ieri am implinit -1 an de casnicie Laughing Laughing Laughing si nu mi-am primit ineluld e logodna nici cu ocazia asta! Mad Evil or Very Mad cred ca nici nu imi mai trebuie! sa nici nu mai indrazneasca sa mi-l cumpere...niciodata n-are timp! Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad pai mai vede el mancare??? nu voi mai avea timp! Evil or Very Mad Mad Mad Evil or Very Mad Mad
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 08 2007, 1:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa , Bib , ca vine el si inelul legat de un hai sa zicem Audi ca sa fim si noi modesti,nu? Laughing Laughing La cat mai multi ani si voi sa fiti fericiti ! Lui Cezar i-a luat 5 ani jumate sa ma faca madam Colt ,hihihi!!!

Abia astept sa ii vad reactia Adei cand si-o primi maine catelusul ! Alexa a zis ca dc nu-i place ii luam altul si-l oprim noi ca tare-i dulce !

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 18 08 2007, 1:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inel de logodna ... hmmmm .... eu nu l-am primit nici acum Laughing Laughing

Bine la noi faza cu casatoria a fost ca eu am intrebat "Auzi da' noi cand ne casatorim?" si el a zis "Anul asta?!" Laughing Laughing Si in 2 luni ne-am casatorit!
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 08 2007, 1:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai ca am deviat, sa revenim.
Sotul meu imi ia (cand imi ia, ceea ce e foarte rar) ceva ce nu-mi trebuie si / sau nu-mi place Laughing
El e mult mai diplomat si zice ca-i place ce-i iau eu Laughing
Eu in general cand trebuie sa iau un cadou ma duc intr-un magazin mare si iau ceva pe care imi cade cu tronc pe moment. De cele mai multe ori imi aduc aminte de informatii primite recent de la persoana cu pricina in fata standului ... de gen ""e pe terminate rimelul asta".
Foarte rar planuiesc din timp ce cadou sa iau - doar pentru Monica si pentru sot, toti restul beneficiaza de inspiratia de moment.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 19 08 2007, 12:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:

Bine la noi faza cu casatoria a fost ca eu am intrebat "Auzi da' noi cand ne casatorim?" si el a zis "Anul asta?!" Laughing Laughing Si in 2 luni ne-am casatorit!

Laughing Laughing Laughing pai si la noi cam asa o fost, o intrat pe usa si l-am intrebat ne luam o ba? si el o zis clar pai da la anul...era logic...pt. el pt. mine nu...oricum i-am zis ca pana nu ma intreaba si nu ii zic DAAAA, pana atunci sa nu bage mana in foc ca mai pot zice si la starea civila nu Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 5:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:

Si la mine tot cam asa Laughing Laughing Laughing si acum ii m-ai scot ochii(bineinteles in gluma) ca nu mi-a luat inel de logodna,si au trecut 8 ani.
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
nu mi-a luat inel de logodna,si au trecut 8 ani.
Shocked Shocked Shocked Shocked asta ma asteapta???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 26 08 2007, 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaa
Si la noi au trecut 8 ani si nimic! Laughing Laughing Laughing
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 26 08 2007, 12:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu n-am primit inel de logodna dar nici nu l-as putea purta ca am alergie la aur ca si fi-mea.Mi se umfla degetele si mi se irita pielea de zici ca ma roade aurul indiferent ce-as purta:cercei,inele,lantisoare,bratari .A scapat cezaru meu de cumparat bijuuri! Laughing Laughing

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 26 08 2007, 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce haioase sunteti.... eu mi-am primit inelul inca de atunci, dar cererea tot cam de la mine a venit... dar nu am sa recunosc asta nicioadata fata de neamuri ca tare judeca tot... Wink

Cat despre cadouri... la nasi cu diversele ocazii le-am luat de la covoare, paturi, ornamente de pereti pana la o comoda de tv la botez la Mony si chiar o icoana de argint maricica...

La soacra i-am luat de la diferse bluzite, esarfe.. pana la... nu mai stiu ce si chiar vesela cand stiam ca i-ar trebui... papuci nu i-am dat... nu pe fata... Laughing Laughing Laughing

La sot anul asta i-am luat ceas de mana ca nu avea.. el mie imi ia ce stie ca-mi doresc si fara sa fie neaparat o aniversare.. de exemplu acum mai bine de 1 an mi-a luat aparat de foto digital si mi l-a dat cand m-a luat de la munca... asa numa pentru ca stia cat imi doresc... Wink

La prietene le iau ce stiu ca-si doresc sau le trebuie, iar daca nu am idee le iau ceva ornamental pentru in casa, sau cosmetice cand chiar nu stiu ce sa iau... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 23 09 2007, 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Neatza tuturor!
Luna viitoare,mai precis pe 13 octombrie,ii rupem turta nepoatei mele,Becky care face un an pe 16 octombrie si n-am nici cea mai vaga idee ce cadou sa-i cumpar.Hainute are atat de multe incat nici nu va apuca sa le poarte pe toate,jucarii de asemenea,ma gandeam la un elefantel balansoar.Aveti alte idei?

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 24 09 2007, 8:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca zici ca are multe jucarii, cea mai utila este o mobila/cutie de depozitare. Nu stiu insa sa iti zic unde o gasesti, noi i-am luat lui Andi de la Ikea un scaun din plastic cu lada sub el, 25 lei.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 24 09 2007, 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Balansoar sau calut din ala pe care se urca si se leagana.
Eu totdeauna am avut succes cu el Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si sarbatoriti...La multi ani! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum