| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Vopseaua de par... |
| Pro |
|
66% |
[ 6 ] |
| Contra |
|
33% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 9 |
|
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 25 08 2007, 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu m-am vopsit in timpul sarcinii. Asta e, sunt dependenta de vopseaua de par
M-am v opsit cand inca nu stiam ca sunt gravida si apoi cam in luna a 5-a ca pana atunci mi-a fost rau (greturi). Dupa luna a 5-a, ca de obicei, la 4-6 saptamani.
Care e problema cu vopsitul in timpul sarcinii? Mirosul? Toxicitatea?
N-am patit nimic.
In schimb o data, in perioada in care alaptam, nu mi-a prins vopseaua si m-am trezit "morcov"
 _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 26 08 2007, 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Deci chestia cu "fata n-a facut niciodata alergie la vopsea de par" mi se pare absurda... Orice om cat de cat cu picioarele pe pamant stie ca alergiile sunt total aleatorii... Adica azi nu faci alergie la un anumit produs, maine poti face linistit(a) soc anafilactic de la respectivul produs.
|
Si eu stiu ca alergie poti sa capeti in timp de la un produs... nu te nasti cu alergie respectiva... nu neaparat zic... asa incat poate sa fi facut alergie ca doar alta explicatie care ar fi??? Ca i-a patruns vopseaua pan la creier si i-a afectat activitatea cerebrala???  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 26 08 2007, 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: |
Care e problema cu vopsitul in timpul sarcinii? Mirosul? Toxicitatea? |
Eu am inteles ca vopseaua, fiind in contact cu pielea capului, anumiti componenti toxici din ea patrund in sange si de aici in tot organismul (inclusiv la bebe )... in schimb la suvite, vopseaua nu e in contact atat de profund cu pielea si nu ar dauna... cel putin mie explicatia asta mi-a dat-o "stilista" cand imi improspata suvitele in sarcina...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 27 08 2007, 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
PRO.
Oricum traim intr-o lume plina de chestii cancerigene. Ar insemna sa... nu mai folosim telefonul, s anu mancam mai nimic, sa nu ne mai dam cu parfum etc etc
Macar sa ma bucur de viata cat se poate. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 28 08 2007, 2:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt complet de acord cu tine ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 24 09 2007, 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | | ... sa nu ne mai dam cu parfum etc etc... |
Aoleu ma cuma ma... orice, pana la parfum! Tocmai mi-am mai achizitionat unul: Hot Couture de la Givenchy... Imi place tare mult! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 26 09 2007, 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de vopsit nu ma vopsesc, imi place parul meu asa cum e. dar vroiam sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie in legatura cu schimbarea culorii parului. a doua zi dupa ce l-am nascut pe Antim(sau poate era chiar din ziua in care am nascut, dar eram prea anesteziata ca sa-mi dau seama), ma uit in oglinda si am un soc, din castaniu parul meu se facuse roscat, un roscat aprins, de ziceai ca sunt vopsita. cu timpul si-a revenit la culoarea obisnuita.de la ca credeti ca ar fi putut sa fie, ca eu nici pana azi nu m-am lamurit ? |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 26 09 2007, 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atunci cand mi-a prins vopseaua aiurea coafeza mi-a zis ca asa ceva i s-a mai intamplat doar la gravide sau lauze, deci are cumva legatura cu schimbarile hormonale din perioada respectiva. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 26 09 2007, 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu zic la fel... sau poate de la "emotiile nasterii"...
Bunica mea, Dumnezeu sa o ierte!, a patit aceeasi chestie copila fiind, cand un fratior de-al ei a facut aprindere la plamani din cauza unei bai la balta si a murit, iar parintii au invinovatit-o pe ea... si atat de speriata a fost si suparata ca a doua zi dimineata s-a trezit roscata aprins... si asa a ramas toata viata...  _________________
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Mar 18 11 2008, 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat pro, din cind in cind este binevenita o mica schimbare, chiar daca iti faci o suvita, doua. Eu mi-l vopsesc, mereu altfel, cu sau fara suvite, bicolor sau tricolor, dar o data la un an jumate il las natural fara sa il vopsesc, ca sa mai respire, dar asta ma tine doar vreo 3-4 luni. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mie 19 11 2008, 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu m-am vopsit si acum in sarcina cam la 2-3 luni. nu pot fara vopsea, ca parul meu e alb tare la radacina si arat neglijent fara. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 19 11 2008, 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum pot deveni firele de par albe pana la varf? Ca eu am doar unele asa...complet albe, si ma gandeam ca totusi, cresc la fel ca cele care sunt negre pana la radacina.... _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|