| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 09 08 2007, 4:53 pm Titlul subiectului: Ajutati-l pe CODRIN! |
|
|
Am "cunoscut-o" pe mamica lui Codrin in urma cu mai bine de 1 an, cand impinsa de nevoie mi-a scris un mail in care mi-a povestit despre baietelul Ei bolnav.
De atunci din cand in cand mi-a mai trimis poze cu baietii (Codrin si Alex) si mi-a mai povestit despre suferinta lor. Este cutremurator prin cate trece aceasta mama dar si intreaga familie.
Recunosc sincer ca apropierea dintre Codrin si Andrei m-au facut sa ma pun in pielea Monicai .....
I-am admirat rabdarea, dragostea si mai ales speranta ca intr-o zi il va face sanatos pe Micul ei Print.
Astazi am primit un mail de la Ea prin care m-a invitat sa vizionez o emisiune televizata.
M-a impresionat profund si am simtit ca trebuie sa fac ceva.
A reusit sa se programeze "pentru un transplant de celule Stem in septembrie la Bucuresti, interventie ce va fi realizata de domnul doctor Alfred Sapse , medic venit din SUA pentru a efectua o serie de 20 de interventii la Bucuresti la invitatia Mihaelei Radulescu"
Daca puteti sa-l ajutati pe Codrin, va rog din suflet nu ezitati.
Hraniti speranta acestei minunate mame si poate Bunul Dumnezeu o va ajuta ca in urma acestui transplant, prin mana acestui doctor sa-i redea lui Codrin viata pe care nu a avut-o niciodata.
Adresa unde puteti viziona emisiunea si unde puteti afla mai multe detalii este:
http://www.romantica.ro/Emisiuni/SUPRAVIETUITORII
la sectiunea arhiva in data de joi 8 august 2007
Pentru orice nelamurile sau detalii nu ezitati sa ma contactati pe adresa office@chicbebe.ro _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 09 08 2007, 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adminutza, e vorba despre baietelul din Piatra Neamt? Am vazut emisiunea ieri, m-a infiorat...cata putere trebuie sa aiba o MAMA?...Brusc mi-a devenit draga MAMA aceasta care lupta pentru sanatatea copilului ei. Am vazut ca mai are nevoie de 5000 de euro. Nu mi se pare o suma prea mare, dar timpul e destul de scurt pentru a putea fi stransa. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|