CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
PREPARATE DIN CARNE DE PASARE

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mie 08 08 2007, 3:35 pm    Titlul subiectului: PREPARATE DIN CARNE DE PASARE Raspunde cu citat (quote)

...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mie 08 08 2007, 3:39 pm    Titlul subiectului: Placinta cu pui Raspunde cu citat (quote)

somnorici
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

Trimis: 26 11 2005 12:03 pm Titlul subiectului: Placinta cu pui

--------------------------------------------------------------------------------

Reteta nu imi apartine, sper ca prietena de la care am luat-o sa nu se supere ca pun reteta ei aici.
Placinta e foarte buna si hranitoare, ii place si soacrei mele!
Un pui intreg, transat, se pune la fiert cu doua cepe si un catel de usturoi, dupa care se dezoseaza si se taie cubulete mici, ca pentru salata boeuf.
Se prajesc 200 g kaizer, taiat tot asa in bucatele mici. Eu l-am prajit fara ulei, in tigaia de teflon.
Intr-o oala se pun inca 2 cepe taiate marunt, cu putin unt si se calesc. Se adauga continutul unei cutii mici de ciuperci taiate marunt. Se prajeste treaba asta 3 minute, dupa care se adauga 3 linguri de faina, se mai lasa 3 minute pe foc, pana prinde o culoare aurie. Se adauga puiul, kaizerul, 500 ml de lapte, sare, piper si, daca mai e necesar, putina zeama de la puiul fiert, astfel incat sa iasa ca un sos mai gros.
In tava de la cuptor, unsa cu ulei, se pune o foaie de placinta, apoi tot amestecul, apoi iar o foaie. Placinta se unge cu un ou batut, se inteapa cu furculita (dar eu n-am intepat-o) si se da la cuptor cam 40 de minute, pana devine aurie.
Gata!

Ultima modificare efectuata de catre somnorici la 26 11 2005 02:37 pm, modificat de 1 data in total

---------------------------------------------------------------------------------

diana99ndd
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/10/2005
Trimis: 26 11 2005 02:19 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Mii de multumiri pt. reteta,iti dau de stire dupa ce o v-om degusta.

Georgi
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005
Trimis: 27 11 2005 04:48 pm Titlul subiectului:

Suna minunat!

paula
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005
Trimis: 28 11 2005 09:58 pm Titlul subiectului:

chiar ca suna minunat!! Cred ca am sa incerc si eu in weekend .

Kristin
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005
Trimis: 12 02 2006 11:41 am Titlul subiectului:

Fetelor, acum am scos din cuptor placinta cu pui. Arata FANTASTIC, abia astept sa o degust.

Somno, milioane de multumiri pentru reteta !!!! Mamaaaaaaa, cum miroase !! Acus parca vad ca vin vecinii sa vada "ce mai fac")
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum