CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Anybody here??? -Ep.5
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 07 06 2010, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hello tuturor, dragele mele!

E un car de ani de cand nu am mai scris aici, cu toate ca de citit, citesc des. Din pacate timpul si avantul imi lipsesc... ma simt coplesita de cotidian, de problemele vechi si noi... eh... imbatranesc.

In pofida acestei stari proaste, imi face bine sa ma refugiez in trecut, in momente placute precum cele petrecute printre voi, aici, o perioada pe care nu o voi uita, erau timpuri in care accesarea acestei "casutze" era primul lucru pe care-l faceam cand aveam acces la internet. Very Happy

Foarte multe dintre noi sunt in situatie mea... nu mai au timp sa intre aici. Insa sunt mai mult decat convinsa ca nu ne-au uitat. Ca fiecare isi aminteste cu drag de vremurile bune, de noi celelalte si de frumoasele relatii care s-au nascut intre noi.

Voi incerca sa scriu mai des, sa stau mai putin in umbra Wink

Va pup cu mult, mult drag! heart

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 07 06 2010, 1:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine te-am gasit! Este o adevarata bucurie sa citesc ca esti bine si ca ti-e dor de noi Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 08 06 2010, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fluffy te pup si te imbratisez.

Poate iti faci timp asa cum spui sa mai vorbim pe aici.

Si mie imi e dor sa intru si sa fie plin de raspunsuri la subiecte.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 08 06 2010, 1:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flufy, lume veche, lume noua!
Si mie imi e dor de ce era odata!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pagina 11 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum