| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 07 06 2010, 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hello tuturor, dragele mele!
E un car de ani de cand nu am mai scris aici, cu toate ca de citit, citesc des. Din pacate timpul si avantul imi lipsesc... ma simt coplesita de cotidian, de problemele vechi si noi... eh... imbatranesc.
In pofida acestei stari proaste, imi face bine sa ma refugiez in trecut, in momente placute precum cele petrecute printre voi, aici, o perioada pe care nu o voi uita, erau timpuri in care accesarea acestei "casutze" era primul lucru pe care-l faceam cand aveam acces la internet.
Foarte multe dintre noi sunt in situatie mea... nu mai au timp sa intre aici. Insa sunt mai mult decat convinsa ca nu ne-au uitat. Ca fiecare isi aminteste cu drag de vremurile bune, de noi celelalte si de frumoasele relatii care s-au nascut intre noi.
Voi incerca sa scriu mai des, sa stau mai putin in umbra
Va pup cu mult, mult drag!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 07 06 2010, 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine te-am gasit! Este o adevarata bucurie sa citesc ca esti bine si ca ti-e dor de noi  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 08 06 2010, 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluffy te pup si te imbratisez.
Poate iti faci timp asa cum spui sa mai vorbim pe aici.
Si mie imi e dor sa intru si sa fie plin de raspunsuri la subiecte. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 08 06 2010, 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Flufy, lume veche, lume noua!
Si mie imi e dor de ce era odata! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|