CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Anybody here??? -Ep.5
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Lun 06 08 2007, 9:08 pm    Titlul subiectului: Anybody here??? -Ep.5 Raspunde cu citat (quote)

Feteleeeeeeeee...
Guess who's back? Very Happy Very Happy Very Happy
Sa vedem daca ghiciti cine are in sfarsit net Very Happy Embarassed Embarassed
si sa va mai dau o veste???Acum ca am net, va rog din suflet sa ma scuzati dar nu reusesc sa citesc toate mesajele ce le-ati mai postat in lipsa mea Very Happy -apropos!MULTUMESC din tot sufletul ca de ziua mea nu m-ati uitat! mi-ati facut o surpriza...n-am cuvinte...
dar sa revin, motivul pt. care nu reusesc sa o iau de la cap cu cititul mesajelor voastre, pe langa faptul ca sunt multe...sunt ocupata cautand invitatii de nunta Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing stiu ca v-ati asteptat deja de muuuuuuult Laughing Laughing Laughing Laughing printul devine rege candva la anul Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
va pupacesc din suflet...
mi-a fost enooooooooooorm de dor de voi, but ioare? back now!!!
heart heart heart heart heart heart heart
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 06 08 2007, 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

welcome back... si minunate vesti ne aduci dumneata... Wink cheers i love you petrecareti

Asteptam mai multe amanunte si pupa printul din partea noastra!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 06 08 2007, 10:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pupa eu cum sa nu Laughing Laughing Laughing Laughing
caut invitatii pe net am gasit cateva frumoase Laughing Laughing Laughing ce faceti voi bebeii??????
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 06 08 2007, 10:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi facem bebei... voi mai aveti un pas si va vine randul la procreat... Wink Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 06 08 2007, 10:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

apai adevaru e ca mai avem Laughing Laughing Laughing Laughing da am auzit ca trebe exersat mult ca altfel nu iese bine si noi d-aia nu ne grabim Laughing Laughing Laughing

apropos, mii de scuze da pana sa ma obisnuiesc din nou cu site-ul si scrisul mi-a fost cam greu sa fac legatura la episodul 4...scuzele mele si multumiri Laura Embarassed Very Happy
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 07 08 2007, 8:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici o problema Wink Eu "pazesc" DIVERSE-le Very Happy De obicei un topic se inchide dupa 10 pagini, dar avand in vedere ca tu ai inceput cu asa o veste, merita sa incepi un capitol nou Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 07 08 2007, 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai revenit Bibi!
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 07 08 2007, 1:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai revenit, Bibicutza, si felicitari pentru proiectele frumoase!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Mar 07 08 2007, 2:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BIBI bine ai revenit felicitari si sa fiti fericiti Exclamation
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 07 08 2007, 7:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine v-am regasit!!!da vad ca s-a marit bien familia Very Happy si bebeii frumooooooosi ptiu sa nu-i diochi!!! Wink

uau!a doua zi la rand stau cu voi...uau!asta da noutate! Embarassed mai grav e ca odata chicoholic numai ai impresia ca te-ai lasat de fapt, ca nu poti renunta never ever 4 good
heart heart heart heart heart heart heart
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 08 08 2007, 7:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai revenit Bia si sa sti ca ne-a fost tare dor de tine !!!!!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 08 08 2007, 7:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

saru-mana!si mie mi-a fost infinit de dor!deseori m-am gandt la voi...abia am asteptat netul...dar acum nici ca mai scapati Laughing Laughing Laughing Laughing
'mneata si va doresc tuturora o zi cat mai frumoasa!
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 08 08 2007, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai reveni!
welcome Back!
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 08 08 2007, 5:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

helloooooooooooooo!
anybody here?
v-am spus eu ca odata cu net nu mai scapati, nu m-ati crezut Very Happy
Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Vin 17 08 2007, 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

heeiiiiii unde sunteti lume? cand am si eu net ati plecat in vacante ,pe mine cui ma lasati?
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 17 08 2007, 5:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ginutza eu aici!!!Adevaru-i ca tre sa ma pun pe curatenie generala, dar sunt aiiiiici!!!Fetelor ce cald e afara...de plecarati in concediu Doamne ajuta asa sa ramana!!!Sa faceti baitza si plaja...off, ce as vrea si eu sa ma arda nicipul marii pe la talpi Sad
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 18 08 2007, 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibi, eu ar trebui sa-mi schimb numele din NIcky sau Laura in Liliac ca intru mai mult noaptea si in ultimul timp marturisesc ca nu mi-a ars de scris dar sunt pe-aici prin jur , cu ochii mei verzi , spionandu-va .
Mi-a fost dor de tine si exuberanta ta ! BIne-ai revenit!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 18 08 2007, 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu pe-aici, mai rar in ultimul an, de la scarbici, in soapta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 19 08 2007, 10:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dragele de voi stiu eu cum ajungeti si voi Sad ...adevarul e ca si eu am avut cam mare pauza de voi si de aceea cateva zile am avut voie non stop de net Laughing Laughing va astept cu drag din nou la chicuit ca pe vremuri...Niky am vazut tu mama ca esti tare suparel si ncii curaj de a intra pe mess n-am avut cu tine de frica de a nu te deranja...ce s-a intamplat? daca nu ne povestesti noua, chicbebistelor tale, atunci cui???te pup din suflet si sper orice ar fi sa se rezolve cat mai repejor
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 4:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iubita mea , majoritatea fetelor stiu prin ce am trecut si , sincera sa fiu , inca ma reculeg desi au trecut doua luni dar ma poti contacta oricand pe mess.Daca sunt prea obosita sau prea ocupata macar iti zic .Georgi stie!Tu nu te lua dupa statusurile pe care le mai scriu asa si sa scap de nepoftiti care n-au ce face si nu inteleg cand le spun ca n-am chef de vorba!
De Sandra nu mai stiu nimic si de aceea nu ti-am raspuns la intrebare pentru ca e un subiect extrem de dureros inca mai ales ca s-a intamplat in acele imprejurari si , intr-adevar , nu prea am mai avut chef de scris dar nu numai aici .Mai sunt si extrem de obosita in ultimul timp desi pot spune ca de cand n-o mai am pe Sandra am dormit mai mult.Ori e oboseala aceea cronica care te cuprinde cu o stare de sictireala cum ii zic eu , ori isi cere organismul drepturile.Fizic nu mai am probleme si deja am terminat a doua luna de tratament .Mai am luna viitoare si apoi merg la control sa vad daca mai merge cuptorasul sau il dau la fiare vechi .Eu tot sper in cele doua minuni si poate ca DD s-a cam saturat de mine:s-o am pe Sandra pentru totdeauna si legal si sa mai am un pui mic , nascut de mine.Dar cum nu eu hotarasc.....
Mi-am petrecut si mult mai mult timp cu Alexa in defavoarea internetului si pentru asta chiar nu-mi pare rau pentru ca vreau sa ma bucur de trecerea asta de la fetita la adolescenta .
Cam asta e .In rest , sunt prezenta p-aici , prin coltisoarele mai intunecate ale Chicului.

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 1 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum