| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 03 09 2009, 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos! Ce mari par in halatele acelea!  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 04 09 2009, 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc Laura! Inca mai am emotii..pana ma obisnuiesc ca de acum va sta si fara mine cateva ore....saptamana viitoare va sta la gradi pana la ora 13,apoi va intra la program normal pana la ora 16. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 04 09 2009, 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie si acum mi se face dor de el si imi vine sa il iau de la gradi sa ne plimbam sau sa dormim impreuna la pranz Cateodata chiar o fac dar foarte rar. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 10 09 2009, 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laura,cred ca asa se intampla cand ai doar un copil,si eu am momente cand as tine-o doar langa mine. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
lenke Membru nou

Data inscrierii: 25/09/2009 Mesaje: 4 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mar 06 10 2009, 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut! Si eu sunt o mama fericita din Brasov>
Am un baietel de12 ani si o fetita de 11 ani(face luna aceasta pe 14)
Sunt o mama fericita ,desi invirsta la 42 de ani
am doi copii frumosi dupa 8 ani de tratamente,care m-au chinuit
In fine sunt fericita,desi am avut probleme mari cu baietelul meu ,care s-a nascut in Brasov.cu 3kg 900,si la doua saptamini ne-am dat seama ca ceva nu este bine,deoarece vomita mai mult decit minca, desi era alaptat.
ind m-am dus intr-o noapte le Spitalul de copii Brasov, au zis ca trebuie internat ptr.ca este anemic si ca are o infectie
Dupa analize mi s-a spus ca are o infectie urinara,care este forte periculoasa (ne fiind permis pe atunci sa duci nimic de ACASA nici ptr. tine nici ptr.copil)Infectia se numea COLIBACIL.
Am stat cu copilul de 2 sapamini in spitalul de copii Brasov 3 luni de zile(nu va pot spune prin cite am trecut)ar fi prea lunga povestea.
In fine am ajuns cu el (avind 3 luni ,)la Targu Mures, unde mi s-a confirmat ca a contacat un microb Spitalicesc(Apropo,aici in Brasov ni s-a spus ca este o infectie luata din familie si N-ea puas sa facem analize tota familia ,inclusiv bunicii,Normal ca nimeni nu avea Colibacil))La Tirgu-Mures Ni s-a spus ,dupa multe investigatii,ca este un microb care persista in spitale.Am stat acolo inca 3 luni pina m-iau pus copilul pe piciore.Acolo mi s-a confirmat clar ca este un microb din maternitate,din cauza jegului.
Nu pot sa va spun cat am plins si cit am suferit,cind vedeam copilul meu de 3 luni plin de perfuzii.(Daca nu plecam acolo,la indrumarea unui asistent de la MEDO-Brasov,pe care L-am chemat intr_o noapte,cind copilul avea febra 41,de nu stiu a cata oara) am luat decizia ca nu mai stam pe ginduri.I-mi pare rau ca trebuie sa spun,dar in cazul meu Spitalul de copii Brasov este,sau era acum11 ani incompetent.a-si mai putea povesti multe dar nu mai am rabdare,poate altadata
Va pup pe toate. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Dum 11 10 2009, 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| Bun venit, Lenke! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|