CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Obiceiuri in familie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 10 07 2007, 11:40 pm    Titlul subiectului: Obiceiuri in familie Raspunde cu citat (quote)

Voi pastrati anumite obiceiuri proprii (ca familie)?
Noi nu. Avem o viata cam prea activa si nu avem nici un fel de obicei. Parintii mei aveau ceva ce au facut vreo 20 de ani in fiecare duminica: mancam toti la masa de pranz si mancam mamaliga cu branza si smantana! E foarte simplu si mie parca mi-e dor de obsnuinta aia "e duminica deci mancam mamaliga la ora 13.00" Laughing Imi amintesc ca o data nu am avut branza si smantana duminica pentru ca nu a venit "femeia" care ni le aducea. Eu aveam vreo 12 ani, sora mea vreo 6. Incepand cu ora panzului a inceput si sor-mea: "azi avem mamaliga?" Mama "Nu, ca n-a venit femeia, etc" Sor-ma "dar azi e duminica?" Mama "Da" Sor-mea "Azi avem mamaliga?" si au tinut-o asa cam vreo ora, sor-mea a inceput sa plnga ca nu izbutea sa inteleaga de ce daca e duminica nu mancam mamaliga si pana la urma a facut maica-mea mamaliga si am mancat doar cu ou ca altceva nu aveam Laughing Laughing
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 12 07 2007, 3:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi avem obiceiurile de seara , adsica ne alintam si ne jucam cu copiii si indiferent ce varsta au , tot le mai invelesc , le gadil si pupacesc inainte de a iesi din camera (inca vorbesc la plural in legatura cu copiii sperand ca vor fi amandoua in curand ) .
La ai mei acasa sambata si duminica se mancau cartofi prajiti cu friptura , mamaliga si musdei de usturoi .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 12 07 2007, 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
....La ai mei acasa sambata si duminica se mancau cartofi prajiti cu friptura , mamaliga si musdei de usturoi .

OFF TOPIC: Ce pofta mi-ai facut.....de cand sunt in tratamente am numai pofte culinare Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 12 07 2007, 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Obicei de la noi: in fiecare iarna, la prima ninsoare, indiferent de ora ieseam obligatoriu cu tata afara, la o bulgareala (cu trimis bulgari in geamul de la bucatarie, sa participe si mama) si pe cat era posibil, o tura cu saniuta. Very Happy Ce frumos eraaaaaaa!!!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Geanina-Luminita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 13 07 2007, 11:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai ma cuma, ce fain!

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 13 07 2007, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cam acelasi obicei il aveam si noi,la prima ninsoare,obligatoriu ma scotea tata afara cu sania!Eu fiind mezina,eram rasfatata tatii. Very Happy
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 13 07 2007, 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa e pe la Iasi... Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 14 07 2007, 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei Fluff nici macar aia cu saniutza nu o pot numi obicei ca anul asta n-am vazut zapada in Bucuresti! Mad Bietul copil a vazut zapada doar la munte.
Poate iarna viitoare om avea ceva zapada.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum