| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 10 07 2007, 11:40 pm Titlul subiectului: Obiceiuri in familie |
|
|
Voi pastrati anumite obiceiuri proprii (ca familie)?
Noi nu. Avem o viata cam prea activa si nu avem nici un fel de obicei. Parintii mei aveau ceva ce au facut vreo 20 de ani in fiecare duminica: mancam toti la masa de pranz si mancam mamaliga cu branza si smantana! E foarte simplu si mie parca mi-e dor de obsnuinta aia "e duminica deci mancam mamaliga la ora 13.00" Imi amintesc ca o data nu am avut branza si smantana duminica pentru ca nu a venit "femeia" care ni le aducea. Eu aveam vreo 12 ani, sora mea vreo 6. Incepand cu ora panzului a inceput si sor-mea: "azi avem mamaliga?" Mama "Nu, ca n-a venit femeia, etc" Sor-ma "dar azi e duminica?" Mama "Da" Sor-mea "Azi avem mamaliga?" si au tinut-o asa cam vreo ora, sor-mea a inceput sa plnga ca nu izbutea sa inteleaga de ce daca e duminica nu mancam mamaliga si pana la urma a facut maica-mea mamaliga si am mancat doar cu ou ca altceva nu aveam  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 12 07 2007, 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi avem obiceiurile de seara , adsica ne alintam si ne jucam cu copiii si indiferent ce varsta au , tot le mai invelesc , le gadil si pupacesc inainte de a iesi din camera (inca vorbesc la plural in legatura cu copiii sperand ca vor fi amandoua in curand ) .
La ai mei acasa sambata si duminica se mancau cartofi prajiti cu friptura , mamaliga si musdei de usturoi . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 12 07 2007, 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nickysweet4u a scris: | | ....La ai mei acasa sambata si duminica se mancau cartofi prajiti cu friptura , mamaliga si musdei de usturoi . |
OFF TOPIC: Ce pofta mi-ai facut.....de cand sunt in tratamente am numai pofte culinare  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 12 07 2007, 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Obicei de la noi: in fiecare iarna, la prima ninsoare, indiferent de ora ieseam obligatoriu cu tata afara, la o bulgareala (cu trimis bulgari in geamul de la bucatarie, sa participe si mama) si pe cat era posibil, o tura cu saniuta. Ce frumos eraaaaaaa!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Geanina-Luminita Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Vin 13 07 2007, 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Vai ma cuma, ce fain! _________________ "Libertatea suprema a fiintei umane, este alegerea atitudinii, indiferent de circumstante.
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 13 07 2007, 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam acelasi obicei il aveam si noi,la prima ninsoare,obligatoriu ma scotea tata afara cu sania!Eu fiind mezina,eram rasfatata tatii.  _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 13 07 2007, 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e pe la Iasi... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 14 07 2007, 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei Fluff nici macar aia cu saniutza nu o pot numi obicei ca anul asta n-am vazut zapada in Bucuresti! Bietul copil a vazut zapada doar la munte.
Poate iarna viitoare om avea ceva zapada. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|