| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 02 07 2007, 3:16 pm Titlul subiectului: Despre soia! |
|
|
BBzili
Parinte experimentat
Data inscrierii: 15/01/2006
Trimis: 12 02 2006 02:26 pm Titlul subiectului: Soia
--------------------------------------------------------------------------------
Navigand pe net am gasit ceva interesant si m-am gandit sa va informez, e bine de stiut:
Soia nu face bine gravidelor
Produsele din soia nu sînt recomandate gravidelor, deoarece conțin niște substanțe numite izoflavone, care pot influența negativ dezvoltarea creierului fătului. De asemenea, ele pot stopa dezvoltarea sistemului endocrin.
Din același motiv, soia este interzisă în alimentația copiilor sub trei ani, deoarece poate avea efecte nedorite asupra dezvoltării glandei tiroide.
În general, soia este ideală pentru vegetarieni, datorită conținutului său bogat în proteine integrale, care suplinesc absența produselor de origine animală. De asemenea, conține elemente importante pentru buna funcționare a organismului, printre care fosfor, calciu, magneziu, sodiu. În plus, conține de șapte ori mai mult magneziu decît pîinea din grîu. Mai mult, soia stabilizează insulina din sînge, reglează funcțiile intestinale și scade riscul apariției cancerului. (C.I.) stirea este luata din evenimentul.ro
-------------------------------------------------------------------------------------
Georgi
Cel mai tare parinte
Data inscrierii: 23/02/2005
Trimis: 12 02 2006 05:04 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Mie nu-mi place soia, dar e bine de stiut pt cui ii place... Multa lume lauda diverse retete, dar eu nu prea ma indur sa le incerc... desi mi-ar ploua in gura dupa snitele de soia, sau chiftelute... parca mi-e pofta, parca nu-mi place ideea...
Trimis: 12 02 2006 06:10 pm Titlul subiectului:
Mie imi plac snitelele de soia .
Trimis: 13 02 2006 08:00 pm Titlul subiectului:
Cum sunt la gust? Ia fa-ma curioasa....
Trimis: 14 02 2006 07:06 am Titlul subiectului:
Georgi a scris:
Cum sunt la gust? Ia fa-ma curioasa....
O singura data am facut, de curiozitate...si sa stii ca mi-au placut, totul e sa urmezi intocmai instructiunile. Oricum mi-a ajuns. Nu ma omor dupa soia....am incercat sa mananc tofu (branza de soia) si mi- s-a parut groaznica, asa ca am renuntat, dar depinde de gusturi, sunt foarte multe persoane care mananca chiar cu placere. Se pare ca este si sanatoasa, totul este sa va placa.
crisulina
Parinte experimentat
Data inscrierii: 04/01/2006
Trimis: 14 02 2006 08:46 am Titlul subiectului:
Si mie imi place soia, de fapt am mancat decat snitele de soia. Sunt bune la gust, chiar nu am mai facut de ceva vreme, de vreo 2 ani cred.
Trimis: 14 02 2006 09:16 am Titlul subiectului:
Daca le faci cum trebuie si cu ce trebuie , sunt ca cele din carne .
Trimis: 17 02 2006 09:05 am Titlul subiectului:
Eu am facut si mancarica de cartofi cu soia si a fost destul de buna(in general ii faceam mamei mele cand tinea post si stateam cu ea).
Trimis: 18 02 2006 01:28 pm Titlul subiectului:
Si mie imi place soia, fac mancarica, snitele, chiftelute si chiar o data am facut musaca de post, cu soia in loc de carne tocata, a iesit bet _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|