| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 14 08 2007, 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc Diana, multumesc Bia!
Imi pare rau ca nu ne vom intalni la mare... Cu Sorana am stabilit legatura si ramane sa ne vedem la Mamaia!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 14 08 2007, 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Concediu placut si din partea noastra si sa va intoarceti acasa negri si fericiti ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 31 08 2007, 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Noi am fost saptamana asta 3 zile in Delta cu sora mea si familia ei si cu parintii mei. Trebuie sa iti placa sa fii dispus sa stai pe balta ( a se citi ca nu mi-a placut ). Singurul motiv pentru care am fost, a fost acela ca Andi s-a rugat de mine sa merg cu ei. Altfel lasam baietii sa se duca la pescuit....
Cel mai prost lucru a fost faptul ca familia care avea pensiunea avea si doua fete, una de varsta nepoatei mele, una de varsta lui Andi. Ultima, cea mica, de o rautate de speriat. Din prima zi l-a batut pe fiul meu, fara motiv si "pe la spate". Saracu' nici nu stia ce i s-a intamplat, de ce a primit pumni in cap si ce are aia cu el, Andi fiind un copil pasnic. I-am spus noi sa o ocoleasca si daca nu il lasa in pace sa vina la noi. Mda...dar dracul acela de copil il urmarea a doua zi si nu stiam de ce ....luase sprayul de gandaci sa ii dea in ochi Noroc ca era exact intre ei si am pus mana de mi-a dat in mana, altfel cred ca omoram copila aia. Vroiam sa plec acasa in acel moment, dar mi-a fost mila de Andi, care tot astepta sa plece cu barca pe canale si nu ii puteam spune ca din cauza unei pustoaice rele nu are el voie sa mai stea in Delta. Am stat tot timpul cu ochii pe el, sa fiu sigura ca nu i se intampla nimic. Numai concediu si relaxare nu a fost! _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 07 09 2007, 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor, ati reusit sa va intilniti la mare? Inainte de a merge la mare am fost cu Nico in spital si nu am reusit sa mai intru pe chic asa ca nu am putut lua legatura cu voi. Noi am fost la Costinesti in per. 25aug.-1 sept., am fost si in Constanta in una din zile si putea s-o vizitez pe Georgi dar....asta e, la anul sper sa fiu pregatita cu o agenda plina de nr. de tel.
A fost un concediu frumos, vremea destul de placuta iar la intoarcere am stat doua zile la Brasov. Cel mai nasol a fost ca am ajuns duminica acasa iar luni am mers la munca. Brrr  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|