CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cerceii
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 28 08 2007, 1:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Sambata am reusit sa-i punem cercei! Trebuie sa stea cu astia medicinali intre 4-6 saptamani.

Bravo, a plans tare?

Adita, nu se fac injectii timp de o luna dupa vaccinul antipolio, in spital nu cred ca antipolio se face, nu mai tin minte...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 28 08 2007, 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A plans un pic destul de tare pentru ca era speriata,cand am iesit din magazin a inceput sa rada!
ioanaiub
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/01/2008

MesajTrimis: Mar 12 08 2008, 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu i-am pus Marei cerceii in maternitate, cu o zi inainte de externare ... a plans putin dar a uitat repede
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 30 09 2008, 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un sfat totusi:trebuie sa avem grija si ce model alegem pentru ca le pot deranja pe fetitele noastre.De exemplu fata mea se irita de la cerceii aia pe ureche(cum sunt cei pe care-i pune cand ii face gauri)probabil din cauza ca mai ramanea sapun la ureche cand o spalam.Cand i-am schimbat cu alt model a fost ok.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 30 09 2008, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi nu avem cercei. Nici eu si nici Monica.
Nu am simtit niciodata nevoia de a avea gauri ....
Acuma ma gandesc ca m-ar deranja ....
Cand ma gatesc imi pun clipsuri.
Monicai ii pun cercei cu magnet.

Sora mea si-a facut gauri pe 12 ani dar pe la 15 si-a scos cerceii si acum i s-au astupat gaurile.

Chiar ma intreb daca fi-mea o sa vrea la un moment dat gauri.
Daca o sa vrea o sa-si faca.

Ultima modificare efectuata de catre sorana la Mar 30 09 2008, 4:22 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 30 09 2008, 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorana a scris:
Noi nu avem cercei. Nici eu si nici Monica.
Nu am simtit niciodata nevoia de a avea gauri ....
Acuma ma gandesc ca m-ar deranja ....
Cand ma gatesc imi pun clipsuri.
Monicai ii pun cercei cu magnet.

Sora mea si-a facut gauri pe 12 ani dar pe la 15 si-a scos cerceii si acum i s-au astupat gaurile.

Chiar ma intreb daca fi-mea o sa vrea la un moment dat gauri.
Daca nu o sa vrea o sa-si faca.

nu e problema acum, se pot face la orice varsta, nu? exista aparate speciale, totul decurge fara durere... te "capseaza" si gata...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 30 09 2008, 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu aici de abia am gasit la un bijutier sa-i faca dar la 6 luni.In alte parti nu vroiau decat la 1 an sau 4 ani....
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 30 09 2008, 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu mi-am facut o doua gaura acu vreo 3 ani, cu pistolul special la bijuterie. mai mult a fost spaima decit durerea.
si la noi se fac gauri la copii de 1 an, pe motiv ca pling si ei nu stiu cum sa ii linisteasca, sau ca cartilagiul nu e format inca. dar mai gasesti cite o bijuterie care face la 4 luni

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum