CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Concediul pentru tatic

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:22 pm    Titlul subiectului: Concediul pentru tatic Raspunde cu citat (quote)

Sunteti in stare sa lasati bebelusul acasa cu taticul? Ce parere aveti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer nu Laughing mai ales daca copilul este alimentat la san.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca orice mama prefera sa stea ea cu bebe,insa sa ne gandim ca sunt si cazuri in care ea castiga mult mai bine decat el.Cat despre alaptat,asta se rezolva.Eu una nu stiu daca as putea ,as avea impresia ca nimeni nu e in stare sa aiba mai bine grija de bebe decat mine.
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 7:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am dubii daca sa il las cu el acum , la cei patru ani ai copilului. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O, da, sigur ca il las. L-am lasat de la o luna, cand aveam sesiune. I-am lasat lapte in frigider (al meu, personal) si taticul s-a descurcat. De ce sa nu se descurce, doar e si al lui copilul. L-am lasat cu taticul lui ori de cate ori era nevoie, am doua servicii care imi consuma foarte mult timp, astfel incat sunt chiar nevoita sa-l las cu el, atunci cand nu este plecat la munca.

Editez, ca n-am citit atent titlul: adica sa stea in concediu de paternitate? Nu a fost cazul, dar am incredere in sotul meu ca s-ar fi descurcat excelent.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somnorici era cu "l-ati lasa?" Si eu l-as lasa. N-a fost cazul de concediu de paternitate (mi-am luat eu 3 luni concediu de maternitate). De stat cu bb a stat de la inceput. Iar dupa 3 luni cand Monica a trecut pe lapte praf chiar n-a mai fost nici o problema. Prima delegatie (adica lipsit de acasa vreo 3 zile) am facut-o cand Monica avea vreo 7-8 luni si a fost ok.
La noi tati e un bun inlocuitor de mami. Din pacate cand e mami in preajma nu e lasata nici macar sa manance. Rolling Eyes
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 10:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E foarte bine cand exista un tatic descurcaret! Da,de concediul de paternitate ziceam.
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana la urma in ce conditii sa-l lasam cu taticul?

Cateva ore, cateva zile sau paternitate?

Il las sigur cateva ore, poate si cateva zile - dar cu inima stansa... dar niciodata in paternitate pentru simplul motiv ca nu are habar de cum trebuie sa educe un copil (din punctul meu de vedere): il tine in brate si se plimba cu el prin casa, l-am prins leganandu-l pe picioare, nu stie sa se impuna, sa spuna NU cand vine vorba de dulciuri..etc... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum