| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:22 pm Titlul subiectului: Concediul pentru tatic |
|
|
| Sunteti in stare sa lasati bebelusul acasa cu taticul? Ce parere aveti? |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu mai ales daca copilul este alimentat la san. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Probabil ca orice mama prefera sa stea ea cu bebe,insa sa ne gandim ca sunt si cazuri in care ea castiga mult mai bine decat el.Cat despre alaptat,asta se rezolva.Eu una nu stiu daca as putea ,as avea impresia ca nimeni nu e in stare sa aiba mai bine grija de bebe decat mine. |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am dubii daca sa il las cu el acum , la cei patru ani ai copilului.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
O, da, sigur ca il las. L-am lasat de la o luna, cand aveam sesiune. I-am lasat lapte in frigider (al meu, personal) si taticul s-a descurcat. De ce sa nu se descurce, doar e si al lui copilul. L-am lasat cu taticul lui ori de cate ori era nevoie, am doua servicii care imi consuma foarte mult timp, astfel incat sunt chiar nevoita sa-l las cu el, atunci cand nu este plecat la munca.
Editez, ca n-am citit atent titlul: adica sa stea in concediu de paternitate? Nu a fost cazul, dar am incredere in sotul meu ca s-ar fi descurcat excelent. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Somnorici era cu "l-ati lasa?" Si eu l-as lasa. N-a fost cazul de concediu de paternitate (mi-am luat eu 3 luni concediu de maternitate). De stat cu bb a stat de la inceput. Iar dupa 3 luni cand Monica a trecut pe lapte praf chiar n-a mai fost nici o problema. Prima delegatie (adica lipsit de acasa vreo 3 zile) am facut-o cand Monica avea vreo 7-8 luni si a fost ok.
La noi tati e un bun inlocuitor de mami. Din pacate cand e mami in preajma nu e lasata nici macar sa manance.  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| E foarte bine cand exista un tatic descurcaret! Da,de concediul de paternitate ziceam. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma in ce conditii sa-l lasam cu taticul?
Cateva ore, cateva zile sau paternitate?
Il las sigur cateva ore, poate si cateva zile - dar cu inima stansa... dar niciodata in paternitate pentru simplul motiv ca nu are habar de cum trebuie sa educe un copil (din punctul meu de vedere): il tine in brate si se plimba cu el prin casa, l-am prins leganandu-l pe picioare, nu stie sa se impuna, sa spuna NU cand vine vorba de dulciuri..etc...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|