| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 01 07 2007, 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi poate pauza de o zi (dar sa te mulgi in ziua aia) si Bepanthene vor ajuta. Nu mi s-a intamplat dar daca ai rani la ambii sanii deodata cred ca e chiar rau.
Ancutza acum ti-e mai bine? _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 02 07 2007, 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Durerile sunt intr-adevar mari in primele saptamani insa placerea de dupa vindecarea ranilor este unica...
Eu am avut rani la ambii sani..si era cumplit...dar cu un pic de grija si multa rabdare...se vor vindeca
Nici eu nu intelegeam ce este atat de placut cand de multe ori ma scapam pe mine de durere (cand apuca sfarcul)...
Dar dupa primele 3 saptamani...incepi sa simti placerea...si pe masura ce creste legatura dintre tine si puiul tau devine...ceva special...
Nepotica mea a fost alaptata pana la 11 luni desi sora mea merge la serviciu de la 7 luni...
Seara o astepta pe mamica ei cu niste sclipiri in ochisorii ei albastri de-ti venea sa o mananci..
Andrei a supt 5 luni ...mie mi-a placut senzatia aceea ...e unica! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Mar 03 07 2007, 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Faza cu degetul o stiu inca din prima zi din spital, dar inca ma ustura, ca am mici "rupturi" la amindoi sini si mi se duce si pielea, totul inca din a doua zi dupa nastere. Mi-am pus creme, lanolina, laptic, gheata si mi s-a spus ca apuca bine sfircul, dar cine stie... Eu vad ca ii intra in gurita si aoreola, dar poate nu sta bine sfircul inauntru...nu stiu exact ce este, chestia e ca au trecut 7 saptamini si pe mine inca ma ustura si cind ma ating fara sa vreau. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 03 07 2007, 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inseamna ca strange el cu gingiile si nu apuca cum ar trebui... normal pielea ta trebuia sa se adapteze la "ros si umezeala" pana acum...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 03 07 2007, 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ancutza cam nasol. La mine a durat mai putin (maxim 4 saptamani) faza cu durerea si usturimea, apoi n-am mai avut treaba cu asta.
Intr-adevar senzatia e unica si se si creaza o apropiere mare intre mama si copil dar atunci imi doream ceva mai multa independenta Ca nici macar sa ma tund n-am putut in alea 3 luni ca imi curgea laptele incontinuu, nu aveam cum sa ma duc pana la coafor.
Un alt mare avantaj al alaptarii a fost ca am slabit. Nu apucam sa mananc si daca dormea bebe preferam sa dorm si eu ca eram moarta de oboseala asa ca in 3 luni am dat jos toate cele 12 kg cu care ramasesem dupa nastere. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Mar 03 07 2007, 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pina la urma o sa imi treaca, sper. Mai nou, acuma misca mult capusorul si ride cu tita-n gura si mi-o intinde. Eu nu stiu ce vede el pe pereti, dar il amuza foarte tare. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 05 07 2007, 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: | | mie mi-a placut senzatia aceea ...e unica! |
asa este . de nedescris . |
|
| Sus |
|
 |
MihaelaStoiciuc Membru nou

Data inscrierii: 27/03/2006 Mesaje: 12 Locatie: Botosani
|
Trimis: Joi 12 07 2007, 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am alaptat in public, ca ma saturasem s-o iau la fuga pana in capatul celalalt de oras, cu carut, cu copil, cu cumparaturi, numai ca sa alaptez si sa ma intorc inapoi. Ma asezam pe o banca mai retrasa si incercam sa fiu cat mai discreta.
Am mai vazut si eu tipe alaptand la terasa sau in mijlocul drumului, dar mi se pare cam deplasat. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 26 07 2007, 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai am vazut intr-o revista ca au scos pe piata un tricou special pentru alaptat,care acopera sanul si nu se vede mai nimic . _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 26 07 2007, 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu poti scana poza cu tricoul? Sau sa-i faci o poza cu aparatul digital? Ar fi o adevarata curiozitate, numa buna de vazut...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
MihaelaStoiciuc Membru nou

Data inscrierii: 27/03/2006 Mesaje: 12 Locatie: Botosani
|
Trimis: Vin 27 07 2007, 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am avut asa ceva, dar nu mi-a ajutat prea mult. E o bluza care in dreptul sanilor, pe laterale, are doua fermoare. Pe acolo poti scoate sanul sa alaptezi - cu conditia sa ai si sutienul special de alaptare. Ideea e ca nu mai trebuie sa ridici bluza in sus. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 27 07 2007, 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| imi pare rau ca nu mai gasesc un link in care explicau cu poze cum sa faci foarte simplu un tricou pt alaptat. luai un tricou uni, ii faceai doua taieturi verticale, le coseai bine marginile sa nu se desire si deasupra puneai un patrat de material cu un imprimeu frumos, pe care il coseai doar pe laturile de sus si de jos, ca sa mascheze taieturile. asa ai si sanul destul de acoperit si nu trebuie sa ramai cu burta goala ca sa ridici tricoul cand alaptezi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 27 07 2007, 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi,daca nu am aruncat revista scanez poza.Mihaela a descris bine tricoul. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
|