| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 5:59 pm Titlul subiectului: Alaptatul in public |
|
|
| Sunteti de acord? |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nici eu nu sunt de acord,dar,daca stam si ne gandim bine,nu exista o lege care impiedica acest lucru.Sa ne gandim la faptul ca medicii recomanda alaptatul,ca e cel mai bun pentru un bebe.Atunci,de ce sa impiedicam acest lucru cand un bebelus are nevoie? |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da sunt de acord dar in limita bunului simt. si eu mi-am alaptat copilul in parc, in magazin, pe plaja dar am avut grija sa ma acopar cumva cu un scutec. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sigur ca in limita bunului simt,insa nu ar trebui ca lumea sa mai priveasca ca pe ceva iesit din comun lucrul asta. |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum te vede lumea...
oamenii judeca diferit. cu siguranta unei mamici nu i s-ar parea ceva iesit din comun ba din contra. eu intotdeauna zambesc cand vad o mamica care isi alapteaza puiul.
altora li se pare revoltator sa faci asta in public.
eu stiu ca un copil are nevoie de sanul mamei, la el se linisteste, la el gaseste alinarea. copilul nu stie ca e pe strada, in hypermarket, nu are nici un fel de notiune a spatiului si cu atat mai putin nu ar intelege de ce i se refuza sanul.
banuiesc Dany ca ai fost pusa in situatia asta. daca da, iti spun ca, copilul tau mai important si ca binele lui este mai presus de ce zic unii si altii. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu am fost pusa in situatia asta dar ma gandeam acum si mi-a venit ideea unui nou topic.Oricum,prefer sa vad o mama care alapteza decat un cuplu care se saruta(a se citi linge,cu scuzele de rigoare!) intr-un parc unde sunt si copii. |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie mi s-a intamplat asta, in parc si in special barbatii.unii au intors capul dezgustati, altii curiosi.
pe mine m-a durut fix nicaieri  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai bine ai facut pentru ca trebuie sa incercam sa schimbam mentalitatea asta. |
|
| Sus |
|
 |
ginalacramioara Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007 Mesaje: 130
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
asi eu sunt de acord ,desi de multe ori imi era rusine sa o fac  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde de locul ales. Daca il alaptezi in parcul de copii unde l-a ajuns foamea e ok. Daca il alaptezi in mijlocul unei petreceri si nu intr-un loc mai retras nu e ok. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 9:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt de acord, in limita bunului-simt. Eu am facut-o, insa respectand limitele decentei. Imi luasem sutien special pentru alaptare (nu se vedea nimic compromitator ), ma asezam in locuri mai ferite si gata. Ce, daca eram in parc si se facea ora de masa, trebuia sa dau fuga acasa? Pai urla cupilu de foame |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DANY2005 a scris: | | Oricum,prefer sa vad o mama care alapteza decat un cuplu care se saruta(a se citi linge,cu scuzele de rigoare!) intr-un parc unde sunt si copii. |
DAaaaaaa...
Eu sunt de acord ,"in limita bunului simt", in cel mai retras loc posibil din zona in care ma aflu... si daca are cineva ceva impotriva sa-si vada de mers mai departe si sa se ocupe cum vrea de copii lui...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi se pare ok ca o situatie extrema...sunt in parc i se face foame si dureaza pana ajung acasa. Pot ma retrag pe o banca mai "la umbra" si execut lucrarea.
Dar.. spre exemplu, in parc, terasa i se face foame piticei/piticului....si acolo cu toata lumea ...nu este frumos. Mie personal nu-mi place.
Mie mi se pare o problema intima intre mine si puiul meu pe care nu as vrea s-o "admire" multa lume. _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
De acord cu Adminutza... Pe mine ma izbeste neplacut - sa zicem - cand vad femei alaptand in mijlocul unui restaurant.. Am vazut de mai multe ori acest fapt. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lasa ma cuma, ca te vad io pe tinea
Eu acum cand am zis ca-s de acord, am zis ca in limitele decentei, na. Ca n-am innebunit sa merg cu copilul de tzatza la restaurant |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul e ca si fara copil nu ajung cu anii in restaurant... ce sa caut cu el dupa mine???  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai vezi mai cuma... daca stii ca cupilu' are ora de supt seara... ce mai cauti cu el atarnat de san la restaurant? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Desi sunt mamica si am alaptat si eu sunt mai siloasa de felul meu
E gingas sa vezi o mamica alaptand intr-un anumit cadru...daca se poate intim...dar pe strada, in restaurant sau la terasa...acolo unde mananc...
Trebuie sa recunosc am avut discutii pe tema asta cu surioara mea ...ea nu are prejudecati...nu-i pasa. I se facea foame Theodorei...oprea pe prima bancutza scotea Tzitzi si ...gata... ...mergeam mai departe ma faceam ca nu o cunosc pe bune... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am alaptat pe banca in parc, in loc ferit si oricum fiimiu isi tragea tricoul peste fatza de nu se vedea nimic insa in public asa in mijlocul restaurantului NU. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
|