CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Alaptatul in public
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 5:59 pm    Titlul subiectului: Alaptatul in public Raspunde cu citat (quote)

Sunteti de acord?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu.

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu sunt de acord,dar,daca stam si ne gandim bine,nu exista o lege care impiedica acest lucru.Sa ne gandim la faptul ca medicii recomanda alaptatul,ca e cel mai bun pentru un bebe.Atunci,de ce sa impiedicam acest lucru cand un bebelus are nevoie?
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da sunt de acord dar in limita bunului simt. si eu mi-am alaptat copilul in parc, in magazin, pe plaja dar am avut grija sa ma acopar cumva cu un scutec.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sigur ca in limita bunului simt,insa nu ar trebui ca lumea sa mai priveasca ca pe ceva iesit din comun lucrul asta.
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cum te vede lumea...
oamenii judeca diferit. cu siguranta unei mamici nu i s-ar parea ceva iesit din comun ba din contra. eu intotdeauna zambesc cand vad o mamica care isi alapteaza puiul.
altora li se pare revoltator sa faci asta in public.
eu stiu ca un copil are nevoie de sanul mamei, la el se linisteste, la el gaseste alinarea. copilul nu stie ca e pe strada, in hypermarket, nu are nici un fel de notiune a spatiului si cu atat mai putin nu ar intelege de ce i se refuza sanul.
banuiesc Dany ca ai fost pusa in situatia asta. daca da, iti spun ca, copilul tau mai important si ca binele lui este mai presus de ce zic unii si altii.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am fost pusa in situatia asta dar ma gandeam acum si mi-a venit ideea unui nou topic.Oricum,prefer sa vad o mama care alapteza decat un cuplu care se saruta(a se citi linge,cu scuzele de rigoare!) intr-un parc unde sunt si copii.
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mie mi s-a intamplat asta, in parc si in special barbatii.unii au intors capul dezgustati, altii curiosi.
pe mine m-a durut fix nicaieri Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai bine ai facut pentru ca trebuie sa incercam sa schimbam mentalitatea asta.
Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 6:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asi eu sunt de acord ,desi de multe ori imi era rusine sa o fac Rolling Eyes
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 7:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde de locul ales. Daca il alaptezi in parcul de copii unde l-a ajuns foamea Very Happy e ok. Daca il alaptezi in mijlocul unei petreceri si nu intr-un loc mai retras nu e ok.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt de acord, in limita bunului-simt. Eu am facut-o, insa respectand limitele decentei. Imi luasem sutien special pentru alaptare (nu se vedea nimic compromitator Laughing ), ma asezam in locuri mai ferite si gata. Ce, daca eram in parc si se facea ora de masa, trebuia sa dau fuga acasa? Pai urla cupilu de foame Razz
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 2:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Oricum,prefer sa vad o mama care alapteza decat un cuplu care se saruta(a se citi linge,cu scuzele de rigoare!) intr-un parc unde sunt si copii.

DAaaaaaa...

Eu sunt de acord ,"in limita bunului simt", in cel mai retras loc posibil din zona in care ma aflu... si daca are cineva ceva impotriva sa-si vada de mers mai departe si sa se ocupe cum vrea de copii lui... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare ok ca o situatie extrema...sunt in parc i se face foame si dureaza pana ajung acasa. Pot ma retrag pe o banca mai "la umbra" si execut lucrarea.
Dar.. spre exemplu, in parc, terasa i se face foame piticei/piticului....si acolo cu toata lumea ...nu este frumos. Mie personal nu-mi place.
Mie mi se pare o problema intima intre mine si puiul meu pe care nu as vrea s-o "admire" multa lume.

fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De acord cu Adminutza... Pe mine ma izbeste neplacut - sa zicem - cand vad femei alaptand in mijlocul unui restaurant.. Am vazut de mai multe ori acest fapt.

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa ma cuma, ca te vad io pe tinea Laughing

Eu acum cand am zis ca-s de acord, am zis ca in limitele decentei, na. Ca n-am innebunit sa merg cu copilul de tzatza la restaurant Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adevarul e ca si fara copil nu ajung cu anii in restaurant... ce sa caut cu el dupa mine??? Embarassed Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai vezi mai cuma... daca stii ca cupilu' are ora de supt seara... ce mai cauti cu el atarnat de san la restaurant? Laughing

Lachitza mea

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Desi sunt mamica si am alaptat si eu sunt mai siloasa de felul meu Embarassed
E gingas sa vezi o mamica alaptand intr-un anumit cadru...daca se poate intim...dar pe strada, in restaurant sau la terasa...acolo unde mananc... bomba
Trebuie sa recunosc am avut discutii pe tema asta cu surioara mea ...ea nu are prejudecati...nu-i pasa. I se facea foame Theodorei...oprea pe prima bancutza scotea Tzitzi si ...gata... Embarassed ...mergeam mai departe ma faceam ca nu o cunosc pe bune...Laughing Laughing

Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am alaptat pe banca in parc, in loc ferit si oricum fiimiu isi tragea tricoul peste fatza de nu se vedea nimic Laughing insa in public asa in mijlocul restaurantului NU.

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum