| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 5:19 pm Titlul subiectului: Neurodermita? |
|
|
stie cineva, mai multe amanunte despre aceasta boala?
tratamente? |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daniela, uite ce am gasit pe Sf Google : la boli-medicina.com/medicina-naturista/
- este o dermatoza alergica localizata mai ales pe partile laterale ale gatului, ceafa, regiunea ano-genitala, constand din placarde eritematoscuamoase lichenificate, pigmentate, cu mancarimi..
• Se tamponeaza zona afectata cu otet de mere diluat cu apa (2 parti apa, 1 parte otet), care reduce mancarimea si stabilizeaza stratul acid protector al pielii.
• Sa se bea si sa se unga locul afectat cu lapte de iapa.
• Urinoterapia aplicata extern. r9q8116rb15vup
• Se evita locurile incarcate de perturbari (locul de dormit, locul de lucru).
• Alifie cu propolis, tinctura de galbenele. Galbenele este bine sa fie culese in Capricorn sau in perioada cand Luna e in crestere si transformate in alifie cand Luna e in descrestere. Alifia se aplica atunci cand Luna e in crestere.
Pentru veruci plane:
• 50 g rostopasca uscata pulbere + 10 g vaselina + 10 picaturi acid fenic. Se unge rana si pansamentul se tine 3 zile.
• Tamponari cu ceai de tataneasa si muguri de plop.
• Pentru veruci plantare sau palmare este eficient tratamentul homeopat. Spre exemplu, a dat rezultat tratamentul cu pastile „Thuya CH 200" care se tin sub limba fara a manca nimic timp de 2 h, o data pe luna, si ungeri de 2 ori/zi cu unguent antiveruci pe baza de Thuya.
• Un alt remediu homeopat a fost cu Thuia dilutie CH-6 sau 7 cu 30 min. inainte de masa, timp de 5 zile. Concomitent se urmeaza si cu unguentul antiveruci. Se procura de la Farmacia „Homeopatapharm", str. Nicolae Caramfil nr. 22, Bucuresti.
• „Verucile seboreice" sunt la inceput pete si excrescente maronii de diferite dimensiuni. in timp capata aspect rugos si devin de culoare inchisa, spre negru. Se ung cu ulei de catina, care le usuca si le determina sa cada. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cura de restabilire in cazul imbolnavirii epidermei (dermatita, neurodermita, eczema, psoriazis, herpes lichen, zoster, alergie)
Cura de restabilire in cazul imbolnavirii epidermei
(dermatita, neurodermita, eczema, psoriazis,
herpes lichen (herpes zoster), diateza la copii, alergie)
Pret: 288,50 RON
Detalii:
Cura de restabilire in cazul imbolnavirii epidermei
(dermatita, neurodermita, eczema, psoriazis,
herpes lichen (herpes zoster), diateza la copii, alergie)
1.in cazul diatezei urice: gai-bao cate ¼ tableta, 2 ori/ zi, dupa masa
2.in cazul lipsei diatezei urice: tablete de mestecat cu biocalciu, cate 1 tableta, 2 ori/ zi, dupa masa, sau biocalciu pentru scaderea nivelului zaharului , ¼ pachet, de 2 ori/ zi sau biocalciu cate ¼ pachet, de 2 ori/ zi, dupa masa
3.biozinc – 2 capsule , 2 ori/ zi, dupa masa (copiilor – 1 capsula de 2 ori/ zi)
4.veican – cate 1 capsula, de 2 ori/ zi dupa masa (copiilor – 1 capsula dupa fiecare 3 zile)
produsele 1-4 se iau dupa masa, timp de 1-2 luni.
5.dubla celuloza – cate ½-1 tableta, 2 ori/ zi, cu o ora pana la masa, se va bea zilnic cel putin 2 litri de apa, timp de o luna
6. ceai antilipemic – cate 1 pachetel/ zi infuzat in 200 ml apa calda (700c).
de baut cate 1/ 3 pahar, 3 ori/ zi, cu 20-30 minute inainte de masa
produsele 5 si 6 se utilizeaza dupa terminarea curei cu primele 4, timp de o luna.
7.spirulina – cate 3 tablete, de 2 ori/ zi, dupa masa, timp de 2-3 luni, dupa terminarea produselor 5 si 6.
cura se tine de 2 ori/ an.
informatii si comenzi: 0741340740, 0722588084, tianshi@tiens.ro, tianshirom@yahoo.com, tiensrom@yahoo.com, http://www.tianshi.home.ro, http://www.tiens.ro, http://www.veican.ro, http://www.ceaiantilipemic.ro.
atentie! suplimentele nutritive nu inlocuiesc medicamentele, ele se completeaza intre ele , precum si cu medicamentele sintetice, amortizand efectele secundare, restabilind echilibrul dupa orice tratament.
Ø ingerarea suplimentelor nutritive trebuie facuta neaparat dupa 30 minute de la folosirea preparatelor medicinale
Ø prescriind suplimentele in diferite combinatii (in fiecare caz concret), dozajul, ora de primire si durata curei se pot diferentia atat in descrieri cat si in “modul de folosire” pentru fiecare preparat in parte.
Ø dozele preparatelor pentru persoanele trecute de varsta de 60 de ani se vor micsora de 2 ori, iar pentru persoanele trecute de de 70 de ani se vor micsora de 4 ori.
Ø pentru rezultate mult mai eficiente si rapide e necesar de urmarit cu atentie regimul de folosire a apei (ingerarea a 6-8 pahare de apa curata, cruda, cu ph 7, 0-7, 4 zilnic)
Ø aplicand formulele de tratament trebuie sa aveti rabdare. fiecare organism este diferit de celelalte, astfel ca la unii rezultatul se observa foarte repede, iar la altii trebuie pregatit organismul inainte (trebuie facuta detoxifierea cu chitosan, biocalciu si ceai antilipemic), apoi se vor simti rezultatele pozitive.
permiteti-i organismului dvs. sa mearga spre insanatosire cu viteza cu care isi permite el, si retineti ca intoxicarea poate sa incetineasca procesul. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Neurodermita
Este o boala ereditara, cu o componenta psihica puternica, care nu poate fi vindecata definitiv, starea putand fi insa ameliorata printr-o ingrijire atenta a pielii, fara a-i afecta pelicula protectoare.
Tratamentul: Refacerea grasimii se poate obtine cu ajutorul bailor cu adaos de ulei (de soia, de pilda). Baile se pot face zilnic: se toarna circa 10 ml de ulei in apa calda (37-38°C), se sta 10 minute in cada, dupa care se maseaza usor pelicula uleioasa in piele. Impotriva mancarimilor se fac spalaturi cu otet de mere: se amesteca o parte de otet cu 2 parti de apa si se tamponeaza zona afectata cu o bucatica de vata umezita.
Efectul: Grasimile si uleiurile refac supletea pielii si calmeaza mancarimea. Otetul de mere stabilizeaza stratul acid protector al pielii. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe bune??? parca suna a leacuri babesti...
eu am gasit intr-o carte de copii altceva, dar voiams a stiu daca cineva s-a confruntat cu problema asta... ce a facut... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai am descoperit ca este exact ceea ce am eu .Hmmmm....... _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi-a fost data o alifie preparata intr-o farmacie din Bucuresti dupa o reteta data de un dermatolog dar faza e ca desi trece in maxim doua-trei zile cu aceasta alifie , pe sistem nervos nu ma p[ot abtine sa nu ma scarpin si revine . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar???
la copii scrie ca se localizeaza la coate, degete, incheietura genunchilor... si asa are diana mea in anumite perioade ale anului, adica primavara spre vara... apoi dispar... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi aparea la coate cand eram mai mica dar habar n-aveam ca era asta asa cum nici pana acum n-am stiut si am luat-o drept o dermatita ca oricare .Acum o am la ceafa , chiar la baza parului si ma mananca de mor in special cand sunt foarte foarte stresata sau foarte nervoasa si cum stresul e cea de-a doua stare generala a mea in ultimii ani....tot sa treaca !Alexa are ceva de genul asta dupa urechea dreapta si , ca si la mine, nu-i trece din cauza scarpiniciului .
Alexa nu are voie sa manance nimic cu cacao si ciocolata, n-are voie cola sau pepsi sau alte derivate de genul asta .Mai calca ea un pic in strachini dar....e copil . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mar 19 06 2007, 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite ce am gasit, ca definitie:
Neurodermita: se manifesta ca o eczema care ia de la inceput un aspect hipercronic, de placa lichenificata, de regula unica, uneori multipla.
Tratamentul de prima intentie in eczemele vulgare este strict topic cu dermatocorticoizi de clasa I (neurodermita), II sau III in restul formelor cu asocierea la nevoie de tratament simptomatic cu antihistaminice, preferabil non-sedative.Corticoterapia generala per os in doze medii si de scurta durata este rezervata numai perioadelor de acutizare sau in caz de eritro-dermizare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|