| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 24 06 2007, 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atentie! Sper ca bei bere fara alcool...pt ca alcoolul trece rapid in sange si in lapte... de la spital ni s-a spus clar si tare: "Beti lichide multe neacidulate, apa plata,ceaiuri si NU BERE...daca nu va puteti abtine, beti macar fara alcool!" Eu n-am baut nici un fel de alcool cat am alaptat intens . _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 24 06 2007, 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da Amedy ai dreptate. Nu se bea alcool deloc in toimpul sarcinii si alaptarii. Din pacate noua in spital niste asistenete ne spusesera sa bem bere! Cand i-am povestit doctoritei nu-i venea sa creada ... cum poti sa sfatuiesti mamele care alapteaza sa bea alcool fiind cadru medical  _________________ Sorana si Monica (8 ani)
Ultima modificare efectuata de catre sorana la Dum 24 06 2007, 11:35 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 24 06 2007, 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu personal , pe timpul alaptarii nu ammancat mai nimic, am slabit 28 kg in 10 luni, nu am baut deloc cat trebuia, sub 2 l pe zi,si era vara, dar lapte am avut cat pt trei copii..asa ca eu nu pot sa dau sfaturi.Am tinut regim sa nu cumva sa aiba bebe colici (nu a avut) , dar erau zile cand masa principala erau doua eugenii si o sticla de 1/2 de suc frutti Fresh. si tot n-am ramas fara lapte,dar nici nu m-am gandit vreo clipa ca l-as putea hrani cu altceva,nici n-am conceput vreo clipa ca n-as avea lapte. A luat cate 1,700kg in primele 5 luni numai din laptele meu , asa ca noi am cam daramat miturile cu mancatul si bautul sanbatos, in schimb am avut un psihic BETON!!Am savurat fiecare clipa alaturi de copilul meu, pot si acum dupa 9 ani sa spun ce am facut zi de zi in primul an cu el.
Cat mai mult laptic va doresc celor care au nevoie!! _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 24 06 2007, 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
A..imi amintesc ca l-am alaptat la cererea lui adica sugea cam la 20 minute distanta in primele doua luni si masa tinea cate o ora ,poate si mai mult.Practic statea numai acolo!! Insa in 2 luni s-a reglat f bine asa incat singurel nu mai cerea decat la 2 ore si sugea maxim 15 minute. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 25 06 2007, 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ba am baut bere CU ALCOOL... de acum nu o sa mai beau, dar mie unii imi spuneau cu alcol altii fara si nu stiam cum sa fac...
De papat papa cam la 2 ore... in ultimile zile insa, cred ca de caldura cere la 1 ora ziua si mai rar (4-6 ore noaptea)... deci tot la cerere ii dau si eu, si nu ma mai plang de cantitatea laptelui ca avem.,...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 25 06 2007, 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nebunatica mica... chiar de unii ti-au zis cu alcool, iar altii fara alcool, tu te-ai orientat spre care-ti placea mai tare!
Acu' serios... desi nu sunt in tema deocamdata, ma gandesc ca nu e bine sa intre in lapte si respectiv in alimentatia lui bebe alcool. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 25 06 2007, 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi, ma simt vinovata Eu am zis de bere, dar am uitat sa precizez fara alcool. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 26 06 2007, 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | Georgi, ma simt vinovata Eu am zis de bere, dar am uitat sa precizez fara alcool. |
Lauras, nu e vorba de tine... m-am referit exclusiv la persoanele din anturaj... cele cu care am vorbit fata in fata... oricum am inteles ca parerile sunt impartite, dar cum Teo cerea din timpul sarcinii alcool, nu m-am mirat ca si acum "aluneca", pentru ca inainte de sarcina nici nu puteam sa beau 100 ml bere, iar acum as bea in prostie.... Acum stiu si ma conformez...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|