CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Urgenta... cum stimulam lactatia ???
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 7:21 pm    Titlul subiectului: Urgenta... cum stimulam lactatia ??? Raspunde cu citat (quote)

Fetelor incep sa ma panichez... simt deja ca sanul stang nu mai face laptic - exact cam asa am patit cand o alaptam pe Monica, dar la ea am apucat sa o alapte 2 luni, acum inca nu am facut 1 luna...

Va rog mult spuneti-mi si mie cum sa stimulez lactatia, ce mancare, ce sa beau, ce sa nu beau.. pls... HELP!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 8:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia spirulina... face minuni!

Si... nu mai crede in deochi si alte superstitii... poate fi si indus, pe fond pshic. (asta relativ la ceea ce ai scris la "Loc de dat cu capul".)

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 8:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mercic... adevarul e ca m-am panicat rau si nu stiu cum sa ma relaxez... o sa iau maine spirulina si ceai de anason recomandat de o pretena, dar oare pana maine o sa mai am ceva?

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bere.... Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 9:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru orice eventualitate am vb cu preotul si maine merg sa-mi citeasca si de deochi... asta ca sa fiu sigura ca fac tot ce se poate... Rolling Eyes

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am baut juma de litru de bere in 1 ora... e mult...?... e putin? Adevarul e ca mi s-a dus in vene si am o moleseala si un vaj in cap... Embarassed Laughing Laughing

Mi s-au mai facut urmatoarele recomandari:

- multa carne - adevarul e ca zilele astea nu am mancat carne mai deloc... Rolling Eyes
- paine si paste fainoase
- lapte cu miere.. in general dulce
- miez de nuca Rolling Eyes
- ceai de anason - in general multe lichide zice ca nu reci... Rolling Eyes
- comprese calde pe sani
- muls cat mai des

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 9:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa te odihnesti,sa bei multe lichide,ai grija la bere,fara alcool,sa te mulgi cu pompa.Cineva mi-a recomandat mie tinctura de marar,cate 3-4 lingirite pe zi,scrie si in prospect ca stimuleaza lactatia(la mine insa nu a prea mers).
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar mulsul "manual" nu merge? CA la Mony am avut pompita si nu m-am inteles deloc cu ea... In schimb asa merge mai bine... Rolling Eyes

PS mi-am corectat o greseala gramaticala nedorita... Wink

Ultima modificare efectuata de catre Georgi la Vin 15 06 2007, 6:09 pm, modificat de 1 data in total
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca da....insa important e sa nu te stresezi.Incearca sa faci cam tot ce stii ca se poate face,iar daca nu merge,asta e.Mai sunt copilasi care au crescut cu lapte praf.
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa este... si Mony de la 2 luni a crescut cu lapte praf... dar tot mi-as dori sa nu se repete povestea... Rolling Eyes

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te cred Georgi,pentru ca vrei ce e mai bine pentru bebe,insa nu te stresa si poate va fi ok!
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 18 06 2007, 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, pune mai des copilul la san decat sa te storci. Lasa-l pe el sa stimuleze lactatia. De asemeni, eu am baut mult ceai de anason si chimen, care m-a ajutat. Bere n-am baut deloc. Si vorba flafei, fara stres, incearca sa te odihnesti odata cu el, mananca sanatos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 18 06 2007, 1:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poti sa te stimulezi tu cat vrei si cu ce vrei, daca e genetic, nu ai ce face. Eu am luat incepand cu ceai de anasaon si Galactogil (in cantitati impresionabile) si terminand cu mulsul cu pompa. La 2 luni jumate s-a dus si ultima picatura de lapte. Exact ca la mama care la toti copiii ei la fel a patit! Iti doresc ca la tine sa dureze mai mult!
Nu o lua ca pe o descurajare, este pur si simplu o realitate... impotriva careia nu prea avem ce face...
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 06 2007, 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi eu zic ca problema asta o vei rezolva cu ff multa incapatanare si mai ales rabdare. cu mulsul nu rezolvi mai nimic (eu am folosit asta numai pt decongestionarea sanilor). bebe te ajuta cel mai mult si tre pus la san chiar daca da senzatia ca nu se satura sau ca practic tre sa stai mufata la el asta e...alapteaza la cerere chiar daca asta inseamna la intervale scurte de timp, daca te mulgi fa provizii de laptic in congelator.
daca simti sanii moi ai in vedere si puseurile de crestere cand cererea e mai mare decat oferta iar acest lucru se regleaza cam in 3-4 zile.
incearca sa te odihnesti cat poti, sa bei multe lichide. la mine se vedea o imbunatatire a lactatiei cand beam bere si mancam pizza Laughing dar nu era o regula. depinde mult si de dorinta ta de a alapta cat mai mult.
bafta multa si tine-ne la curent.
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 11:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor... cred ca mi-am revenit... Rolling Eyes Nu mai am sanii ca inainte, dar am destul cat sa se sature si sa mai si curga pe haine Wink ...

Acuma ce sa va zic... stresata nu sunt, in schimb de caldura mancam numa cat sa ma amagesc si ma umflam cu lichide... Rolling Eyes de aici unii spun ca mancarea e foarte importanta, de unde si problema mea de saptamana trecuta, iar dr mi-a spus ca cele mai importante sunt lichidele... de fapt si de drept aici s-au batut in cap dr ginecoloaga cu dr pediatra... Shocked In fine.. am inceput sa mananc mai bine, m-am dat si pe bere la greu, si pe ceai pentru stimulat lactatia, am fost si la preot de mi-a descantat... acum... care o fi fost cauza si rezolvarea nu stiu... ca le-am facut si eu pe toate de disperata ce eram... Wink

PS... la Moni am patit la fel, dar atunci era stresata rau si din cauza socrilor cu plansete, faceam foamea de bani si de mancare la greu si eram constienta...poate si la botez m-o fi deochiat cineva... nici acum nu stiu care a fost cauza si atunci... dar amu sper sa o tin macar asa cum sunt acum ca deocamdata fac fata, iar printul.. l-as pune eu mai des sa traga, dar el se satura repede si pot sa i-o dau eu si cu miere ca nu o mai ia...

In schimb.. ieri am fost la doctorita cu fata ca-i bolnavioara Crying or Very sad ... si l-am cantarit si pe el... cu pampersul si un body are 5550 Kg... deci scazand asa la limita bunului simt... 150 gr, ramane cu 5400, deci ar fi luat in fix 1 luna 1700, ceea ce e destul de mult pentru cat suge el... deci cred ca lapticul e destul de bun... si de-aia nu suge mai mult... Wink

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,ma bucur ca ai laptic,ai grija,nu te mai stresa,alimenteaza-te corect si va fi ok!
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 7:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cel mai important e sa nu te stresezi. si sa suga copilul des, chiar daca pare ca suge in gol. dar din ce zici tu, la cat a luat in greutate, n-ai de ce sa-ti faci griji.cand e mai putin laptic, o mai concentrat
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 22 06 2007, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E si gras nu zic nu... dar atunci nu prea mai era... reau sanii goi.. Rolling Eyes

Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 23 06 2007, 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se mai intampla, au si ei perioade cand sug mai mult si golesc sanii mai bine. oricum, important e sa nu te stresezi. am inteles ca pt tine era o problema faptul ca te-a vazut lumea alaptand. eu am alaptat data trecuta pana la un an si sapte luni, am avut lapte mai mult decat suficient, in conditiile in care spuneam la subiectul cu alaptatul in public ca am alaptat peste tot, deci asta n-a avut nici o influenta. are doar daca tu crezi in chestia asta si te stresezi
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 23 06 2007, 11:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes Adevarul e ca sunt convinsa ca e si autosugestie... ma bucur ca a trecut... Wink

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum