CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici-cum spalati hainele copiilor?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 05 11 2007, 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-ar putea sa ai dreptate, eu nu m-am gindit la varianta asta, credeam ca se refera ca le spala la mina, pentru ca ai persoane care fac asa.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 06 11 2007, 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le spal la masina dar separat de ale noastre. Very Happy
danutza842005
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Mie 07 11 2007, 1:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu ii spal rufele lui mario separat ptr ca totusi pielea lui e sensibila,dar dupa un anisor nu cred ca o sa o mai fac ca deja e mai mare un pic ,iar detergentul nu i-am schimbat deloc pana acum
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danutza842005
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Mie 07 11 2007, 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danutza842005 a scris:
eu ii spal rufele lui mario separat ptr ca totusi pielea lui e sensibila,dar dupa un anisor nu cred ca o sa o mai fac ca deja e mai mare un pic ,iar detergentul nu i-am schimbat deloc pana acum
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 07 11 2007, 4:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca e foarte important sa nu schimbam detergentul la bebe ca sa evitam riscul unor alergii inutile.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 01 04 2009, 11:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum am inceput sa mai si amestec hainutele ei cu de ale noastre,cu cele care nu sunt chiar foarte murdare.Cred ca e destul de marisoara de acum si nu mai este asa sensibila.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 01 04 2009, 7:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DAny, si noi le spalam impreuna, tot asa, de pe la un an, poate chiar si mai putin. Le spal cu Ariel si pun balsam Lenor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 01 04 2009, 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu in continuare i le spal separat. Pentru simplul motiv ca pe ale lui le spal amestecate. Creste atat de repede, incat daca se pateaza una de la alta nu imi pare rau. Daca as sta sa i le sortez ca pe ale noastre, nu as stii unde sa le pun Razz Ale lui sunt foarte colorate, nu ca la noi. Plus ca si eu si sotul suntem destul de voluminosi, si deci cu niste haine destul de mari. Ale lui s-ar pierde printre ele, ca sosetele Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 17 11 2009, 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La gramada Rolling Eyes
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum