CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici-cum spalati hainele copiilor?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 4:16 pm    Titlul subiectului: Mamici-cum spalati hainele copiilor? Raspunde cu citat (quote)

Cat sunt mici(cum e a mea acum) eu le spal separat,dar pana cand va trebui sa facem asa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 5:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am spalat hainutele Sandrei separat de ale noastre pana pe la un an pentru ca astia mici au pielea mult mai gingasa decat a noastra si se pot irita din orice .Dar tu poti face cum vrei pentru ca am intalnit si persoane care-si spala hainele amestecate (bine , nu amestecand culorile ) si copiii n-au avut nimic dar si altele care au exagerat .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 5:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata le spal separat tocmai pentru ca stiu ca se irita repede bebelusii,nu i-am schimbat nici detergentul,am folosit mereu acelasi,le calc mereu,nu-i dau nici o hainuta fara sa fie spalata si calcata.Deci cam pe la 1 an ...
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 6:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany , nu e obligatoriu sa i le speli atat ci cat crezi tu de cuviinta si sa speram ca nu este foarte sensibila ca fetita unei prietene de-a mea .Corina , mama fetitei , nu i le poate spala decat cu Persil Gentil si fara nici un balsam ,plus calcate si rascalcate ca altfel ii apar bubite micutei si are deja un an si 9 luni .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca le spal separat, ca imi e mult mai usor. Ale lui se pun intr-un cos separat, cand se umple le trantesc in masina Razz
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu tot intr-un cos separat i le pun,insa sper sa nu fie chiar asa sensibila sa i le spal mereu separat.
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu le-am spalat separat pana pe la 3 ani. Mai mult de nebuna ce sunt decat cu vreo logica anume Laughing
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Drept sa va spun eu le spal impreuna cu lenjeria de pat sau cu pelincutele ca am din finet si din material de prosop sau chiar impreuna cu prosoapele si pun jumatate de masura de detergent (ca le spal mai mult sa fie spalate ca murdare nu-s) si balsam care are pe eticheta desenat un bebe si zice ca e suav, e unul din cele mai scumpe balsamuri si deocamdata nu are nimik pe piele si doctorita chiar mi-a zis ieri ca are pielea foarte bine hidratata, ca nu am chiar asa de multe hainute de ale lui ca sa umplu jumatate de masina si daca le spal la mina, cind e cazul le spal cu PERLAN lichid de culoare roz care e pentru rufe delicate, matase si pt haine de copii, asa scrie pe eticheta, dar compozitia chimica e aceeasi la toti detergentii, ca am citit.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 23 06 2007, 1:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand era Monica mica spalam cu "Teo Bebe", detergent special pentru copii. Am facut o incercare cu un detergent normal cand avea vreo 6 luni si i-au iesit niste bubite, asa ca am continuat cu "Teo". Am trecut pe detergent normal dupa 1 an.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acuma am descoperit alt detergent NORIT BEBE. Nu stiu daca in tara se gaseste, dar eu tot la masina le pun ca am incredere ca mi le clateste bine si mi le si stoarce ca lumea, ca eu una nu am putere sa storc bine paturicile si pelincutele si prosoapele si tot. Smile
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 27 06 2007, 9:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu le-am spalat doar vreo 2 luni separat, apoi am renuntat sa le spal separat, pentru ca oricum albiturile le spalam si le spal la 90 de grade.
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 27 06 2007, 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai cea mai mare dreptate, eu la fel le pun la 90 grade si cele colorate la 50 mai mult sau mai putin si dupa aia le calc, asa ca nu cred ca o sa pateasca ceva, si in spital oare cum le dezinfecteaza si cu ce spala rufele si lenjeriile copilasilor?
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 28 06 2007, 2:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ASta e, ai atins un punct important: calcatul rufelor! Si el este important, caci eventuali acarieni si alte dihanii "scapate" in procesul spalarii, se distrug la calcat.
Eu am ramas defecta Laughing de cand lucram in sectie de boli infectioase, de atunci calc TOT.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 28 06 2007, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da si eu calc tot,mai ales la fata.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 31 10 2007, 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu inca le mai spal separat.....pana cand nu stiu...
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 01 11 2007, 1:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana cand te-oi plictisi Laughing
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 01 11 2007, 1:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nico are 3 ani si inca ii spal hainele separat. Nu stiu exact de ce dar parca nu mi-ar place sa le amestec cu alte rufe Rolling Eyes
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 11 2007, 10:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina,cred ca ai dreptate! Laughing
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Lun 05 11 2007, 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu tot la masina le spal, si repet, mi le clateste mai bine decit le-as clati eu.
Dany, nu te-ai plictisit? lasa ca acusica ai sa le pui la masina, ca vine frigul si asa se usuca mai repede.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 11 2007, 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza pai eu am inteles ca le spala la masina dar separat de celelalte. Nici nu ma gandisem la spalat cu mana Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum