| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 5:53 pm Titlul subiectului: Poftele-mit sau adevar? |
|
|
De unde provin aceste pofte in timpul sarcinii? Este adevarat ca trebuie neaparat sa-ti satisfaci pofta atunci cand esti gravida? Eu am citit ca nu se intampla nimic daca nu mananci ceea ce poftesti.Italienii zic ca daca poftesti la ceva si nu mananci,iti apare pe corp un semn(la noi era faza ca daca furi ceva in timpul sarcinii iti apare un semn )Cat de pofticioase ati fost? |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare pofticioasa. Dar eu sunt pofticioasa si cand sunt bolnava si iau antibiotice. Orice motiv e bun, si vorba cumnatei mele: "Mi-e pofta de o haina de blana"  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 20 07 2007, 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu in timpul sarcinii nu am avut pofte decat pe la inceput cand vroiam castraveti murati......insa am pofte acum,dupa! Auzisem mai demult ca dupa sarcina,unele femei devin pofticioase,dar parca nu prea credeam......acum probez pe pielea mea!Oare de ce se intampla asta,o fi vreo explicatie? _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 20 07 2007, 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Una fizica: consumi mult din energia ta si trebuie sa o recapeti. Si una phisologica: vrei sa te rasfeti  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 20 07 2007, 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceva exista. Eu tind sa cred ca iti cere organismul ceva (adica ai nevoie de vit. C si ti-e pofta de castraveti murati sau lamai sau iti scade glicemia si vrei inghetata sau prajituri) si as tinde spre satisfacerea lor. Asta ca sa justific stiintific de ce ma rasfat si imi satisfac poftele  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 20 07 2007, 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sorana,ce nostima esti! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Vin 20 07 2007, 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | Eu tind sa cred ca iti cere organismul ceva (adica ai nevoie de vit. C si ti-e pofta de castraveti murati sau lamai sau iti scade glicemia si vrei inghetata sau prajituri) si as tinde spre satisfacerea lor. Asta ca sa justific stiintific de ce ma rasfat si imi satisfac poftele  |
Chiar ESTE ADEVARAT asta. Organismul cere si noi resimtim pofte de tot felul |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 20 07 2007, 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa inteleg ca nu sunt singura care si-a gasit o scuza Lumi  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 21 07 2007, 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt de acord cu Sorana...
Eu la fata nu am putut sa beau alcool, si aveam tensiunea buna, deci nu am simtit nevoia de cafea...
La baiat nu puteam sa mananc la masa fara ceva spritulet in pahar (motiv pentru care la un moment dat la munca am scurs o sticla de sampanie ), tensiunea am avut-o tot timpul mica si simteam nevoia sa beau cafea cand mi se infundau nasul si urechile de tensiune mica; si mancam in disperare lapte cu cereale (pe lapte nu puneam gura de cand ma intarcase mama mea acum 26 ani)...
Comuna a fost si la mine faza cu castravetii murati...
Nu pot sa spun ca le vreuna din sarcini am poftit sa mi se faca rau cum se spune... de multe ori mergeam cu sotul la cumparaturi si el imi cumpara preventiv diverse chestii care i se pareau lui ca m-ar tenta pe mine.. . Adevarul e ca puneam si eu in gura din orice si nu refuzam nik de la nimeni, tocmai in ideea ca mai tarziu sa nu vreau si sa nu am de unde  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|