| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu deja nu mai vreau al doilea copil si din motivul ca este deja prea mare diferenta intre ei. De la 4 ani in sus, unul la liceu altul la gimnaziu spre exemplu...clar nu se uita unul la altul. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 14 06 2007, 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | Intai primul raspuns : accident
Cel mai bun accident din viata mea. Ma intreb cum am putut trai fara Monica atata timp. Acum ar trebui s-o duc 1 saptamana la tara (ar fi bine pentru ea, aer curat, joaca afara toata ziua) dar nu stiu daca o sa fiu in stare sa stau 1 saptamana fara ea.
Al doilea raspuns: Si eu am o sora pentru care as face orice si ne-am ajutat una pe alta si ne ajutam in continuare, dar in copilarie eram groaznice (ne bateam mereu ) dar voi ramane la un copil. Petrec prea putin timp cu Monica si daca l-as imparti la 2 n-ar mai ramane nimic. Nici material nu pot sa zic ca mi-l permit pe-al doilea si nu pot sa fac un copil fara sa fiu sigura ca va avea absolut tot ce-i trebuie si ce-si doreste. In plus eu nu am rabdare deloc si mai si dorm mult. Deci din egoism nu-l fac pe-al 2-lea.  |
Cumva esti dublura mea?Hihihi!!!
Alexa a aparut intr-un moment teribil pentru mine si aproape ca m-am luptat cu muntii pentru ea dar acum , cand o privesc , mai ales cand doarme si merg sa le invelesc , imi dau seama ca e cea mai mare realizare din viata mea si ca as fi ramas incompleta , ratata psihic fara ea si credeti-ma ca nu exagerez .
Sandra tot "accident " a fost dar de data asta nu al meu si tot nu-mi pare rau desi trec printr-un calvar pentru ea si voi stiti de ce .Daca o voi pierde ma voi simti iar incompleta .
Si mai imi doresc un copil , un mic cezar blondut cu ochi albastri cu tot ce implica el , bune si rele .
Cu sora-mea ma impac mai bine acum decat cand eram copii si ne bateam zilnic si nici acum n-o simt atat de apropiata incat sa ne descarcam sufletul una alteia in ciuda dragostei care ne leaga .Ne batem cu toti pentru cealalta dar.....asta e...suntem prea diferite . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 14 06 2007, 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | | Eu deja nu mai vreau al doilea copil si din motivul ca este deja prea mare diferenta intre ei. De la 4 ani in sus, unul la liceu altul la gimnaziu spre exemplu...clar nu se uita unul la altul. |
Laura... nu cred ca e prea tarziu... sincer... numa sa-l faci pe fratior mai repede... Eu ma inteleg super cu fratiorul meu - diferenta de 6 ani- care are acum 21 ani jumate si aproape 2 m, si ma ajuta enorm de mult si financiar (el tine loc de card de credit) si cu zugraveli, parchet si alte chestii fizice...
De multe ori rad de el si-i spun ca "am stiut cum sa-l educ" si de aceea ne intelegem atat de bine...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 15 06 2007, 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | De multe ori rad de el si-i spun ca "am stiut cum sa-l educ" si de aceea ne intelegem atat de bine...  |
Da, asa merge  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 15 06 2007, 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Poate ca multi nu se inteleg insa la mine in familie nu este asa.
Tatal meu a avut 8 frati si s-au inteles si se mai inteleg inca (cei care mai sunt in viata).
Mama mea are inca 2 frati si 2 surori. Desi 3 sunt in tara si 1 in afara tarii nu trece saptamana fara sa incarce gras nota la telefon ...iar cand se intalnesc...e veselie mare.
Cristi mai are inca 1 sora si 2 frati. Se ajuta intre ei in orice situatie. Cumnata mea cel putin este ca o sora pentru Andrei si celalalt nepotel...Ii duce la teatru, la circ, in parc....
Eu mai am 2 surori si mi-e tare greu cand nu le vad sau nu le aud 1 sau 2 zile.
Cat despre Andrei de 3 ani cred ca nu trece saptamana sa nu ma intrebe daca va avea si el un fratior sau o surioara.
In ceea ce priveste oferirea de bunuri materiale unui copil mie mi se pare ca suna a scuza.
Mie parintii nu mi-au dat material mare lucru insa tatei ii mai simt insa lipsa....iar pe mama o iubesc din TOT sufletul.
Sunt fericita ca mi-au oferit un camin linistit, educatie....si tot ceea ce sunt. In rest tot ceea ce am se datoreaza muncii noastre si bineinteles lui Dumnezeu.
Am veri care au crescut ca si mine (fara lux) si care acum sunt realizati, si am si veri carora li s-a oferit TOT si nu sunt nimic.
Linistea din casa si un trai decent, educatia si cred eu credinta in Dumnezeu ar aduce mai multa liniste in societatea noastra . _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 15 06 2007, 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
In ceea ce priveste diferenta si eu ma gandeam la fel dar ...intre Cristi si fratele lui cel mai mic sunt 11 ani si se inteleg pertect! Asa ca pe mine nu ma descurajeaza nimic in actiunea mea Eu mai vreau macar 1 copil.
Cand vine Adita pe la mine cu gasca ei imi vine sa-i mananc pe toti...fiecare in parte are cate ceva special. Antim e sugubat, Elena e sfioasa, Ioan/Nectarie e lipicios si Stefanel momentan e plin de sunculite si rade tot timpul. Sunt BETON.
Familiile cu multi copii sunt mai pline de viata...mie imi plac!!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 15 06 2007, 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adminutza ai dreptate cu "scuza" materiala. De fapt am zis ca probabil din egoism nu il fac pe al doilea.
Oricum eu nu am vrut nici unul si a aparut "accidentul" asa ca nu se stie niciodata - poate va exista un al doilea "accident". _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 21 06 2007, 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de cand ma stiu mi-am dorit multi copii, asa am simtit eu si am facut 4 copii chiar daca foarte multi au incercat sa ma descurajeze sau ma considera nebuna, inconstienta sau mai stiu eu cum. chiar daca din punct de vedere financiar nu stam foarte roz, noi suntem fericiti. si parca tot as mai vrea |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Joi 21 06 2007, 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adita, mi-era dor sa te "vad". Eu nu pot decat sa te felicit pentru asa o familie. |
|
| Sus |
|
 |
|