| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 2:39 pm Titlul subiectului: Ce ati facut azi - Capitolul 12 |
|
|
Continuam aici povestirile din Capitolul 11 _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce am facut azi???
In afara de spalat niste rufe... pe care de fapt le-a spalat masina... dormit, corectat o lucrare de 14 pagini pt o verisoara, facut o salata orientala si baita la fata... n-am facut nimik... Mi-e si rusine de mine... Sper sa nu raman o trantorita... si pe langa mustrarile de constiinta stau cu teama ca ...cu atata somn nu mai slabesc eu in veci...
Adevarul e ca seara adorm tarziu si normal ca recuperez a doua zi, nu? Si reactia in lant... daca ziua dorm (cu pauze) pana la 12-13... cum sa mai adorm seara devreme, nu?  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 13 06 2007, 9:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor, in afara de activitatile casnice zilnice... cu ce va mai ocupati timpul?
Pana acum cam stim care este rutina zilnica a fiecareia dintre noi... Haideti sa rupem putin monotonia si sa vedem ce chestii mai deosebite se intampla in cotidianul nostru (poate un articol interesant in vreo revista, un film sau o emisiune buna, un spectacol vazut...).
Vreti? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 13 06 2007, 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi plac mult emisiunile de pe Reality TV (varianta straina, nu Realitatea romaneasca) si Discovery... si chiar azi urmaream o emisiune "Brainiac" in care fac tot felul de experimente... de exemplu azi au verificat daca intr-adevar ti se inrosesc urechile cand esti barfit, au verificat si legatura dintre marimea labei piciorului si alte parti ale corpului (nas, palma, distanta dintre sfarcuri si ...penis), si daca anumite fructe plutesc... Mi se par interesante si emisiunile care iti explica cum sunt fabricate diverse chestii banale... (tot la discovery)... am impresia ca sunt emisiuni zilnice si cu reluari si eu incerc sa nu pierd nici una...  _________________
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 13 06 2007, 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si mie imi place Reality TV foarte mult! Imi plac in special emisiunile medicale... iti sta mintea in loc cand vezi ce tehnica si conditii au si ce inima mare au doctorii, cata rabdare si ce interes isi dau pentru fiecare pacient... fara sa primeasca spaga. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, si mie imi place Brainiac. E si haioasa nu numai instructiva.
Am fost vinerea trecuta la Bookfest si am cumparat o groaza de carti (ce sa fac daca era super-oferta )
Acum ii citesc Monicai Harry Potter. Desi e cam mica, citim cate juma de capitol seara, inainte de culcare si vreau sa va zic ca abia astept seara sa vad ce se mai intampla si abia ma abtin sa n-o citesc pe toata intr-o noapte  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Imi plac in special emisiunile medicale... iti sta mintea in loc cand vezi ce tehnica si conditii au si ce inima mare au doctorii, cata rabdare si ce interes isi dau pentru fiecare pacient... fara sa primeasca spaga. |
Eu am vazut asa ceva, timid, la inceput de drum, la o policlinica mare privata din Constanta si de fapt si la una mai mica, dar tot privata. Chiar sunt doctori inimosi, si se poarta cu tine ca si cand principalul lor scop in viata este sa te simti tu bine. Asistentele, unele din ele mai lucreaza probabil si in spital, ca lasa putin de dorit, dar per total eu prefer sa le dau bani dar sa fiu tratata normal. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 13 06 2007, 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect....
Chiar ieri am vazut niste stiri la Prima TV referitoare la sistemul medical din Romania... La cati bani cotizam noi la sanatate... nu se justifica prin nimic mizeria (la propriu si la figurat) care caracterizeaza spitalele noastre... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cuma, daca te incalzeste cu ceva , prin afara Romaniei, daca nu ai aigurare medicala care sa acopere tot ce trebuie, e mai rau decat aici la noi. Imi povestesc prietenii de prin afara...
Asta nu inseamna ca la noi trebuie sa fie mizeria care este. Ca doar de-aia m-am reorientat total si nu mai lucrez ce lucram inainte |
|
| Sus |
|
 |
ginalacramioara Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007 Mesaje: 130
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu cum e in alte tari dar noi cand am ajuns aici , (Spania)primul lucru pe care l-am facut a fost sa depunem niste acte ptr tarheta medicala ptr care nu am platit nici un ban ,si cu care beneficiem de toate serviciile medicale si suntem tratati foarte bine.noi nu prea am avut probleme dar cand merg cu Darius la medic se poarta foatrte frumos cu el.Noi suntem foarte multumiti! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 13 06 2007, 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cuma, cotizeaza si romanul suficient de multi bani la sanatate...Si cu ce se alege??
Eu m-am socat efectiv cand in cadrul interviului, farmacista sefa a spitalului respectiv a declarat ca nu au nici macar banala cloramina in farmacie! Ce sa mai vorbim de antibiotice? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 14 06 2007, 5:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Dragele mele dragi , nu va ingrijorati (am primit mesaje de genul acesta ) ca disparui in ultimul timp dar singurul vinovat e calculiciul care-si cam pierde piesele pe rand ! Cazu mousul primu , urma tastatura , apoi cd romul si tot asa de am innoit compu vrand nevrand cu piese noi si , colac peste pupaza , a trebuit sa reinstalam si windowsul si cum stiti ca fara calculici sunt legata de maini si de picioare.........
De obicei eu intru noaptea ca ziua efectiv nu prea am timp :facut mancare , facut curat , spalat , ingrijit copii , supravegheat dracusorul .....asa cum toate facem (Fluff , tu esti inclusa cu pisica din dotare care tot ca un copil e ) .. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Bine v-am regasit!Noi am fost ptr 3 sapt in concediu.Au venit din Romania prietenii nostri cei mai buni si nebuni si impreuna am haladuit prin Canda.Am vizitat provinciile Quebec si Ontario.A fost un pic de maraton, am calatorit cu masina peste 5.000km, dar a meritat.Orasele vizitate au fost:Montreal, Quebec City, Ottawa, apoi o croziera sa vedem balene, in Tadoussac, dupa care, in ultimele 3 zile ne-am intors aproape de casa(Toronto), la vreo 200 km, unde am rezervat o cabana, chiar pe marginea lacului, unde ne-am reincarcat bateriile.Au si ei aici frumusetile lor,trebuie sa recunosc, dar de fapt serviciile oferite m-au incantat f tare.Stiu sa te atraga in orice coltisor pe care-l exploateaza la maximum.Si asa a mai trecut un concediu, ne-am reluat activitatile zilnice, si incepem sa ne facem planuri ptr anul urmator.O sa incerc sa va pun niste poze cu locurile vizitate. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 2:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Wow, ce frumos pare!!!!!!
Si noi suntem acum la fratele meu, in Anglia, el locuieste in Nottingham. We acesta am fost in Londra, tot intr-un maraton de obiective turistice teribil de frumoase, uimitoare pentru mine, un om oarecare care n-a iesit niciodata din tara. Sa ma plimb eu pe podul Londrei!... Sa vad eu un tablou autentic pictat de Picasso sau Monet!... Sa ma plimb printre zgarie-nori sau in China town, pentru mine erau doar vise, doar umbre de dorinte pana anul acesta... Maine noapte ne intoarcem acasa, imi e asa de dor de Mateiasul meu! Ma gandesc numai la el, parca am petrecut un an departe de el... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce frumooosss... plimbati-va fetelor si pentru mine... ca eu stau in casa cu bebelu si mor de cald... Am inceput sa ies seara la plimbare cu carutul, dar pana seara sunt atatea ore de calduri in casa... Vreau la curte undeva, la racoare, vreau la plaja...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | vreau la plaja...  |
Pai tu te plangi? N-ai plaja la doi pasi?
Claudia si Somno, asteptam poze multe! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 20 06 2007, 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Georgi,dar dimineata pe la 10 nu poti iesi? Nu e chiar asa de cald,cauti umbra si te plimbi un pic.  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am facut azi prima plaja, si prima baie pe la 7 seara. Era apa atat de calda ca pana si copilul a intrat si nu mai iesea  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa, fa-mi in ciuda. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

|
Trimis: Mie 20 06 2007, 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Asa, fa-mi in ciuda. |
Lasa ca pe tine te invidiem in fiecare zi...fiind din Iasi cu Iulius Mall...daca e cel putin cum e cel din Timisoara, ma refer la locul de joaca, atunci....copilul meu viseaza inca la locul ala de joaca.  _________________
Andi
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|