CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici cu burtici - 7-i aici
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 4:38 pm    Titlul subiectului: Mamici cu burtici - 7-i aici Raspunde cu citat (quote)

Continuam aici povestile despre saptamanile in "balon".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancuza, felicitari pentru asa un flacau minunat!

Dany, ce-ti mai face minunea ta?
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 5:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin,multumesc,e foarte bine,doarme toata noaptea! Very Happy
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 6:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Kristin,multumesc,e foarte bine,doarme toata noaptea! Very Happy

numa noatea? al meu doarme si toata ziua... Laughing Laughing Laughing Azi a stat treaz aproape 3 ore.. si e record pana acum.. sper la noapte sa doarma beton ca azi noapte fu tare odihnit baietelul meu... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 27 05 2007, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum vorbii gura mea aurita.. al meu printisor in noaptea cu pricina fu mai agitat ca niciodata... si nu de prea multa odihna... si se chinui toata noaptea si toata ziua urmatoare si planse, si se stranse... vai de capul nostru... Rolling Eyes Shocked Mad In noaptea asta fu mult mai linistit... sa vedem pana cand... Rolling Eyes

Si apoi un mic progres oare sa-l mai scriu tot aici sau sa fac un topic... "Mamici fara burtici" Wink Laughing Laughing Laughing Aseara ma cantarii din nou si se pare ca mai slabii 2 kg in cateva zile... banuiesc ca lichidele din organism le preia baiatul sub forma de laptic... ca de altfel mananc precum o scrofita... Rolling Eyes Deci sunt acum la 77 kg... mai am numa 12 pan la 65... Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Joi 31 05 2007, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru urare. Eu inca nu am curaj sa ma cintaresc, dar am sa o fac cind am sa pot pune pe mine cel putin un pantalon din citi am in dulap. De moment intru doar in pantalonul pe care mi l-am cumparat in ziua in care am iesit din spital, ca era sa ies in chilotei, ca nu imi venea nici macar pantalonul care-l purtam in luna a 7-a, ca mi s-au ingrasat aripioarele Laughing Asta este, am inca burtica, nu prea mare, mai mica decit o aveam la 5 luni, dar sper sa imi revin, cel putin pina la 52 kg, ca de nu, tre sa imi reinnoiesc dulapul, ca si cu tricourile stau prost ca acuma am tzitze Very Happy , dar din pacate pocnesc pe mine toate tricourile, ca inainte purtam top marimea S si acuma am trecut la sutien 95 fix Shocked , ca sa nu imi cumpar 100. Sufar de complexul vacutei de lapte, glumesc, ma simt bine cu sinii mai mari, problema consta in ce haine pun pe mine, dar o sa treaca totul, bine e ca e vara si prin casa stau in pijama cu bretele...
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 31 05 2007, 5:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca sa ma laud si eu, si baietelul meu doarme toata noaptea, se trezeste pe la 6.30 ii dau laptic si dupa aia dormim pina pe la 9.30 si ne jucam pina la 11, ca inca nu pot sa ridic greutate si nu pot iesi singura la plimbare, ca nu am lift si tre sa il cobor si urc cu cosuletul de la carucior care cintareste si ala vreo 3-4 kg, dar am sa ma recuperez eu.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 31 05 2007, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo! Refacere cat mai grabnica,laptic mult si un bebe cat mai cuminte.Si a mea la fel,se trezeste la 6:30 sau 7,papa si mai doarme iar vreo 2 sau 3 ore.Suntem norocoase ca bebelusii nostri dorm toata noaptea de pe acum! Wink Very Happy
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 31 05 2007, 11:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor dar ce varste au acum bebei vostri??? Embarassed Daca aveati rigluta nu mai intrebam... Wink

Al meu print sta din ce in ce mai mult treaz ziua... si in seara asta era rupt de oboseala.. sper sa doarma pana dimineata... A adormit pe la 9, a papat la 11.30 si acum oi mai vedea cand m-o mai trezi... Da Doamne sa ne facem si noi program ca al vostru... Rolling Eyes Wink Razz

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 12:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Al meu face azi 3 saptamini. Very Happy
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 12:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar doarme noaptea inca din prima zi, si sper sa il tina tot asa... Cu riglutza, am tot incercat sa imi pun de cind am ramas insarcinata dar nu reusesc, urmez toti pasii si la final cind tre sa dau sa imi apara unde trebuie, ma impotmolesc. Si tot am incercat pe toate site-urile astea de families, lilypie, etc, etc si nu imi iese nik. scirtz! Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 9:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mea face 3 luni pe 4. Very Happy
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 10:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ohooo... sunteti mai mari Razz ... Ancutule, daca vrei sa vb pe mess sa te ajut cu rigluta... ma anunti, ok?

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 11:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Georgi,e mai mare dar a inceput sa doarma toata noaptea de la 6 saptamani jumate. Very Happy ,spre norocul meu!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 12:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ptiuuu.. unde mi-o fi si mie norocul asta Razz ... Doamne ajuta! Da semne de pe acum, dar adoarme in jur de 1 noaptea (intre 10 si 1 noaptea mai mult se zvarcoleste si tipa dintr-o data de durere de burtica), dar apoi doarme cate 4-6 ore neantrerupte, pauza de masa si iar cate 2-3 ore... tot e bine... numai daca ar fi semn de si mai bine ca Mony tare m-a chinuit noptile... Rolling Eyes

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Helau, mamici, lasati burticutele grasa sa se lafaie la subiectul asta, faceti altul nou sau scrieti la cele existente deja cu copilasi. flori_pupici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 01 06 2007, 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,ceai de chimion a fost ff bun pt colici!Bea tu daca alaptezi,2 -3 cani pe zi,la noi a functionat f bine!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 02 06 2007, 11:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mercic de sfat... o sa incerc... si hai sa ne mutam in alt topic ca vorba lu somnorici... depasiram faza... Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 03 06 2007, 9:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai dreptate! Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 05 06 2007, 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu prea mai are cine sa scrie aici! S-au cam dus din burtici! Laughing Laughing .Mai era o burticutza,nu imi mai amintesc numele,poate ne mai da de veste ca parca era mai mica ca noi la sarcina si nu cred ca a nascut inca.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum