CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ieri , 17 mai 2007 , s-a nascut Tudor Ionut , pui de Georgi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 18 05 2007, 8:16 pm    Titlul subiectului: Ieri , 17 mai 2007 , s-a nascut Tudor Ionut , pui de Georgi Raspunde cu citat (quote)

Ieri , dupa pranz , s-a nascut piciul Georgianei , un pustiulet de 52 de cm si 3 kile 700, un mancacios si pui cuminte .Amandoi , si mama si piciutul se simt bine , Copilutul a dormit aproape toata noaptea si e cuminte .
Georgi a zis ca nasterea a fost foarte usoara si ca din doua contractii a iesit piticu .A taiat-o si cusut-o un picut iar duminica cik le da drumul acasa .
Va transmite salutari si abia asteapta sa va povesteasca ea tot .I-am transmis si eu toate urarile voastre si cuvintele frumoase !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 18 05 2007, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa iti traiasca Georgy, si baiatul si fata!!!! sa aiba parte de tot norocul din lume!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 19 05 2007, 8:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, sa iti traiasca baiatul! Sanatate multa si noroc!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 19 05 2007, 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

moama....stilu lu Georgi.....2 contractii o cusatura mica si gata....mai mai ca ne face sa credem ca pana la urma nu e nici o scoafala sa nasti... Laughing Laughing Laughing cred ca ea ar tb sa ma ajute sa fac cei 4....pitici doriti....ca la cum nasc eu si la cum naste ea....
FELICITARI Georgica noastra draga si scumpa..........sa ai parte de un pui exact asa cum iti doresti.... Very Happy asteptam detaliiii.... Embarassed Laughing Laughing Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Sam 19 05 2007, 10:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,felicitari,multa sanatate la bebe mic si tie!
Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Sam 19 05 2007, 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi ce mult ma bucur ca ai nascut usor,ca mie mi se pare ireal sa nasti usor,ce-i drept ca sunt mai fricoasa din fire Razz Dar parca tu ma faci sa ma gandesc si eu la bb 2 Laughing Laughing
Multa multa sanatate va doresc si sa fiti fericiti toti 4 ,sa va bucurati de tot ce va inconjoara.
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 19 05 2007, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bun venit puiului mic.
multa sanatate si noroc cu carul!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 19 05 2007, 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sanantate multa si rabdare georgi ! ai grija de amindoi puiutii tai!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 20 05 2007, 8:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu azi-noapte am visat ca a nascut Georgi si vreau sa va spun ca primul lucru pe care l-am facut cand m-am trezit a fost sa deschid calculatorul Laughing Laughing Laughing
Georgi,sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el !!!!!!
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 20 05 2007, 9:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hihihi , Diana ! , Nu ma visezi si pe mine? Laughing Laughing

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Dum 20 05 2007, 4:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari, Georgi!!! Sa-ti traiasca sanatos puiul si sa-ti aduca numai motive de bucurie!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 7:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
Hihihi , Diana ! , Nu ma visezi si pe mine? Laughing Laughing

Io stiu ???? nu zi de 2 ori,ca s-ar putea sa se intample Laughing Laughing Laughing
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 10:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Va pupam! flori_pupici flori_pupici
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 1:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari!
Sanatate si sa fie cumintel!
Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Mar 29 05 2007, 4:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari, Georgi!!!!!!!!!!

Ce veste frumoasa am aflat.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 29 05 2007, 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mama fetelor.. eu acum dadui de topicul asta... am ras cu lacrimi...

Va multumesc inca odata si-mi reannoiesc invitatia de a ma "utiliza" pe post de mama purtatoare... Wink Laughing Laughing Numa sa nu va inghesuiti ca n-am mamica decat un uter... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 30 05 2007, 8:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io-s prima la coadaaaaaa...... Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum