CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
AJUTATI-MA SA-MI INTARC BEBELUL!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 5:58 pm    Titlul subiectului: AJUTATI-MA SA-MI INTARC BEBELUL! Raspunde cu citat (quote)

Va rog mult de tot mamici care ati tecut prin asa ceva,dati-mi un sfat.
BEBE care acum are 1 an si o luna e foarte indragostit de tata Laughing Laughing ,dar eu tarea svrea sa-l intarc ca nu mai pot Crying or Very sad Crying or Very sad ,toata ziua trage de mine si noaptea nu mai zic se trezeste de minim 7 ori pe noapte si am ajuns la capatul puterilor ,lapte la biberon nu accepta sub nici o forma Crying or Very sad Crying or Very sad
C E MA SFATUITI SA FAC?,chestia mai nasoala e ca nu am cu cine sa-l las ca sa nu ma vada vreo 2 zile si sa uite.
HELP! Exclamation Exclamation Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 6:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AJUTOR am postat un anunt gresit ce pot face?
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 14 05 2007, 12:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gina, puiul il alaptezi doar noaptea sau si ziua?
Ai putea sa-i scoti cate o masa ...
Eu asa am facut (era mult mai mica Monica) - adica i-am scos masa de dimineata (i-am dat biberon - tu ai putea sa-i dai cereale cu lapte, cu lingurita) - si am ramas cu restul de mese cca. 3-4 zile, apoi i-am mai scos o masa, iar 3-4 zile si tot asa. A durat cam 4-5 saptamani sa o intarc de tot.

Oricum incearca cereale cu lapte, din castronel, cu lingurita. E maricel, poate e mai bine sa nu bea deloc din biberon, asa scapi de alta problema - scosul biberonului! Wink

Succes!
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 14 05 2007, 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu i-am dat pina la 2 ani jumate. asa mult o iubea Laughing
si atunci cred ca a fost si el pregatit. ca am mai incercat anterior de 2 ori si a fost un esec total

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 12:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa fac ,tot ma gandesc ca si darius o iubeste cam mult Very Happy cand o vede tot se lumineaza la fata dar mi-as dori sa merg la lucru ca m-am plictisit
Rolling Eyes
Nu stiu daca procedez bine ca asa imi v ine sa-l mananc cand il vad cum o papa Laughing Laughing
S i faza cu cerealele nu tine,ptr atunci cand isi aduce aminte de tatica nu primeste nic altceva
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 9:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai si daca mergi la lucru...nu-i scoate sanul. de ce sa o faci daca el e fericit si multumit, banuiesc ca asa se si calmeaza. il poti alapta dimineata si seara iar noaptea mai bine il iei langa tine.
tu ai un copil dependent de tine dar asta nu e un lucru rau. "abandonandu-l" undeva pt cateva zile s-ar putea sa-i strici acel echilibru interior, sa isi piarda increderea in tine.
asa ca din punctul meu de vedere lasa-l sa suga, atat cat mai ai si cat doreste.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e cam foarte plin de intelepciune mesajul Marinutzei...si...merge sa il aplici...adica oricum pe timpul zilei er ar tb mai ales sa pape....lapte eventual poate sa bea si cu canutza...si...noaptea sa il tii langa tine... Rolling Eyes Wink sa ne tii la curent cu hotararea... Very Happy
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 11:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gina, cred ca poti sa mergi si la serviciu si sa si alaptezi. Multe femei fac asta, tu de ce n-ai putea? Wink
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu la fel am facut. ii dadeam doar seara. defapt de cind ajungeam acasa ii dadeam pina a doua zi dimineata. dormea cu tzazta-n gura

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Ana...chiar asa....hihi....cred ca si tie iti placea....dar cred ca erai epuizata...
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 4:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu as fi de acord cu alaptatul cat mai mult, dar pana la un punct Rolling Eyes ... in primul rand este tare obositor si pt Gina sa fie trezita atat de des... si nu cred ca s-ar pune problema mersului la munca a doua zi in starea in care se trezeste... si apoi la 1 anisor deja tre sa pape si sa accepte si masa mai solida, ori daca nu-l invata de cat mai micut cu atat mai greu va accepta mai tarziu atat intarcatul cat si mancarea solida... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PAI DE PAPAT PAPA SI MANCARE SOLIDA
DAR NU VAD CUM M-AS PUTEA DUCE LA LUCRU ,CA DIMINEATA PARCA SUNT ZOMBI Shocked Shocked
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cunosc senzatia... din acelasi motiv am scos noi biberonul la fata pe la 2 ani jumate... ca toata noaptea vroia lapte dar la biberon... Shocked Mad dimineata cine era in 4 labe? Fata? Nuuuuu... masa... Rolling Eyes Evil or Very Mad

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 15 05 2007, 7:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asa e noaptea. Eram zombi dimineata.
insa mi-a placut tare mult sa-l vad pe el multumit.
tare mi-as dori sa dau timpul inapoi

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 16 05 2007, 11:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu l-am alaptat decat 5 luni ca atat a vrut...era atat de placut incat imi venea sa plang cand vedeam ca nu mai vrea piept.
Sora mea are fetita de 10 luni si lucreaza de 3 luni si o alapteaza in continuare ...o masa pe zi. Theodora este foarte multumita ca seara e langa mamica ei.
Laughing Laughing

elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 16 05 2007, 12:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si al meu a incetat sa suga la san de la 4 luni...din pacate...era mai usor sa suga la bibe si a renuntat...singurel...mi-a parut rau..si cat desprte oboseala...sunt la fel de obosita si cu bibe...dar am un copil..tare dragut....de cand a facut un an...papa un bibe la 12...si altu la 6 poate chir 7 dim..deci....are si el grija de mine...
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Joi 17 05 2007, 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu prea pot sa dau sfaturi despre intarcare ... Laughing ... se stie de ce...al meu a spu pana la 4ani aproape Laughing ..asta nu inseamna ca nu manca mancare sau nu bea lapte la biberon.Tzatza era o alinare sau pe post de suzeta.desigur ,nu recomand asta mamicilor care nu vor sa faca asta, eu asa am simtit, nu m-a deranjat, atata timp cat puiului ii mergea bine ,manca, era cuminte,dormea noaptea. noi nu am folosit patutul inca de a doua zi de la venirea acasa, l-am pus langa mine in pat si in acest mod simplu am putut sa dormneintoarsa, niciodata nu m-a trezit asa incat sa fiu obosita a doua zi. A renuntat foarte repede la masa de noapte ,la trei luni, manca tzitzi la 12 noaptea si mai papa la 5-6 dimineata,dar fiind langa mine in pat imi era f usor pt ca doar se misca putin ii dadeam tzitzi si sugea linistit fara sa ma trezeasca.Pare ciudat poate dar asa era.Ne dadeam jos din pat cand vroiam , chiar si la 10 daca vroiam. La Radu a fost alta poveste, la 3 luni nu a mai vrut tzitzi si i-am dat biberun.Pana la un an si 8 luni s-a tot trezit noaptea dar le aveam pregatite 4 bibe langa pat, in incalzitor,laptele praf pregatit, aruncam in somn masurile de lapte in bibe si i-l dadeam.Era haios cum dimineata adunam 4 bibe goale de prin patutz(Radu numai in patut a vrut sa doarma) . Nu se auzea nici un sunet toata noaptea, se foia putin ma trezeam dadeambibe si gata. Adevarul e ca am un somn f "subtire" cum se zice si ma trezesc la cea mai mica variate de respiratie, ca si acum.Numai daca intri in camera cand dorm si ma privesti ma trezesc Laughing

Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 17 05 2007, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

AMEDY ADICA I-AI DAT SAN PANA LA 4 ANI?
Rolling Eyes Rolling Eyes PAI SI DARIUS DOARME LANGA MINE DIN PRIMA NOAPTE,DAR SE TREZ DE F MULTE ORI PE NOAPTE ,ORICUM IMI PLACE F MULT CAND IL VAD CA SUGE SI VAD CA E FERICIT ,DECI MA MAI GANDESC CU INTARCATUL,VA MULTUMESC FF MULT PTR SFATURI. Very Happy Very Happy
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Joi 17 05 2007, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaa, pana la 4 ani dar era asa de alint.Exclusiv san a papat vreo 1.5 ani,si alte chestii de bebelus pe langa.Apoi de la 1.5 ani a inceput sa bea si bibe cu La Dorna.

Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 17 05 2007, 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DARIUS NU SUPORTA BIB DELOC II VINE SA VOMITE Rolling Eyes Rolling Eyes
IN SCHIMB CAND VEDE TATZA E SUPER FERICIT Shocked Shocked MA TEM DE MOMENTUL CAND VA TREB SA-L INTARC Sad
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum