| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ginalacramioara Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007 Mesaje: 130
|
Trimis: Vin 11 05 2007, 5:58 pm Titlul subiectului: AJUTATI-MA SA-MI INTARC BEBELUL! |
|
|
Va rog mult de tot mamici care ati tecut prin asa ceva,dati-mi un sfat.
BEBE care acum are 1 an si o luna e foarte indragostit de tata ,dar eu tarea svrea sa-l intarc ca nu mai pot ,toata ziua trage de mine si noaptea nu mai zic se trezeste de minim 7 ori pe noapte si am ajuns la capatul puterilor ,lapte la biberon nu accepta sub nici o forma
C E MA SFATUITI SA FAC?,chestia mai nasoala e ca nu am cu cine sa-l las ca sa nu ma vada vreo 2 zile si sa uite.
HELP!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 11 05 2007, 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AJUTOR am postat un anunt gresit ce pot face? |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 14 05 2007, 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Gina, puiul il alaptezi doar noaptea sau si ziua?
Ai putea sa-i scoti cate o masa ...
Eu asa am facut (era mult mai mica Monica) - adica i-am scos masa de dimineata (i-am dat biberon - tu ai putea sa-i dai cereale cu lapte, cu lingurita) - si am ramas cu restul de mese cca. 3-4 zile, apoi i-am mai scos o masa, iar 3-4 zile si tot asa. A durat cam 4-5 saptamani sa o intarc de tot.
Oricum incearca cereale cu lapte, din castronel, cu lingurita. E maricel, poate e mai bine sa nu bea deloc din biberon, asa scapi de alta problema - scosul biberonului!
Succes! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Lun 14 05 2007, 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu i-am dat pina la 2 ani jumate. asa mult o iubea
si atunci cred ca a fost si el pregatit. ca am mai incercat anterior de 2 ori si a fost un esec total _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 15 05 2007, 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce sa fac ,tot ma gandesc ca si darius o iubeste cam mult cand o vede tot se lumineaza la fata dar mi-as dori sa merg la lucru ca m-am plictisit
Nu stiu daca procedez bine ca asa imi v ine sa-l mananc cand il vad cum o papa
S i faza cu cerealele nu tine,ptr atunci cand isi aduce aminte de tatica nu primeste nic altceva |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 15 05 2007, 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
pai si daca mergi la lucru...nu-i scoate sanul. de ce sa o faci daca el e fericit si multumit, banuiesc ca asa se si calmeaza. il poti alapta dimineata si seara iar noaptea mai bine il iei langa tine.
tu ai un copil dependent de tine dar asta nu e un lucru rau. "abandonandu-l" undeva pt cateva zile s-ar putea sa-i strici acel echilibru interior, sa isi piarda increderea in tine.
asa ca din punctul meu de vedere lasa-l sa suga, atat cat mai ai si cat doreste. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 15 05 2007, 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
e cam foarte plin de intelepciune mesajul Marinutzei...si...merge sa il aplici...adica oricum pe timpul zilei er ar tb mai ales sa pape....lapte eventual poate sa bea si cu canutza...si...noaptea sa il tii langa tine... sa ne tii la curent cu hotararea...  |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 15 05 2007, 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Gina, cred ca poti sa mergi si la serviciu si sa si alaptezi. Multe femei fac asta, tu de ce n-ai putea?  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

|
Trimis: Mar 15 05 2007, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu la fel am facut. ii dadeam doar seara. defapt de cind ajungeam acasa ii dadeam pina a doua zi dimineata. dormea cu tzazta-n gura _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 15 05 2007, 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ana...chiar asa....hihi....cred ca si tie iti placea....dar cred ca erai epuizata... |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 15 05 2007, 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu as fi de acord cu alaptatul cat mai mult, dar pana la un punct ... in primul rand este tare obositor si pt Gina sa fie trezita atat de des... si nu cred ca s-ar pune problema mersului la munca a doua zi in starea in care se trezeste... si apoi la 1 anisor deja tre sa pape si sa accepte si masa mai solida, ori daca nu-l invata de cat mai micut cu atat mai greu va accepta mai tarziu atat intarcatul cat si mancarea solida...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 15 05 2007, 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
PAI DE PAPAT PAPA SI MANCARE SOLIDA
DAR NU VAD CUM M-AS PUTEA DUCE LA LUCRU ,CA DIMINEATA PARCA SUNT ZOMBI  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 15 05 2007, 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cunosc senzatia... din acelasi motiv am scos noi biberonul la fata pe la 2 ani jumate... ca toata noaptea vroia lapte dar la biberon... dimineata cine era in 4 labe? Fata? Nuuuuu... masa...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

|
Trimis: Mar 15 05 2007, 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa e noaptea. Eram zombi dimineata.
insa mi-a placut tare mult sa-l vad pe el multumit.
tare mi-as dori sa dau timpul inapoi _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 16 05 2007, 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu l-am alaptat decat 5 luni ca atat a vrut...era atat de placut incat imi venea sa plang cand vedeam ca nu mai vrea piept.
Sora mea are fetita de 10 luni si lucreaza de 3 luni si o alapteaza in continuare ...o masa pe zi. Theodora este foarte multumita ca seara e langa mamica ei.
_________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 16 05 2007, 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si al meu a incetat sa suga la san de la 4 luni...din pacate...era mai usor sa suga la bibe si a renuntat...singurel...mi-a parut rau..si cat desprte oboseala...sunt la fel de obosita si cu bibe...dar am un copil..tare dragut....de cand a facut un an...papa un bibe la 12...si altu la 6 poate chir 7 dim..deci....are si el grija de mine... |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 17 05 2007, 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu prea pot sa dau sfaturi despre intarcare ... ... se stie de ce...al meu a spu pana la 4ani aproape ..asta nu inseamna ca nu manca mancare sau nu bea lapte la biberon.Tzatza era o alinare sau pe post de suzeta.desigur ,nu recomand asta mamicilor care nu vor sa faca asta, eu asa am simtit, nu m-a deranjat, atata timp cat puiului ii mergea bine ,manca, era cuminte,dormea noaptea. noi nu am folosit patutul inca de a doua zi de la venirea acasa, l-am pus langa mine in pat si in acest mod simplu am putut sa dormneintoarsa, niciodata nu m-a trezit asa incat sa fiu obosita a doua zi. A renuntat foarte repede la masa de noapte ,la trei luni, manca tzitzi la 12 noaptea si mai papa la 5-6 dimineata,dar fiind langa mine in pat imi era f usor pt ca doar se misca putin ii dadeam tzitzi si sugea linistit fara sa ma trezeasca.Pare ciudat poate dar asa era.Ne dadeam jos din pat cand vroiam , chiar si la 10 daca vroiam. La Radu a fost alta poveste, la 3 luni nu a mai vrut tzitzi si i-am dat biberun.Pana la un an si 8 luni s-a tot trezit noaptea dar le aveam pregatite 4 bibe langa pat, in incalzitor,laptele praf pregatit, aruncam in somn masurile de lapte in bibe si i-l dadeam.Era haios cum dimineata adunam 4 bibe goale de prin patutz(Radu numai in patut a vrut sa doarma) . Nu se auzea nici un sunet toata noaptea, se foia putin ma trezeam dadeambibe si gata. Adevarul e ca am un somn f "subtire" cum se zice si ma trezesc la cea mai mica variate de respiratie, ca si acum.Numai daca intri in camera cand dorm si ma privesti ma trezesc  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 17 05 2007, 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
AMEDY ADICA I-AI DAT SAN PANA LA 4 ANI?
PAI SI DARIUS DOARME LANGA MINE DIN PRIMA NOAPTE,DAR SE TREZ DE F MULTE ORI PE NOAPTE ,ORICUM IMI PLACE F MULT CAND IL VAD CA SUGE SI VAD CA E FERICIT ,DECI MA MAI GANDESC CU INTARCATUL,VA MULTUMESC FF MULT PTR SFATURI.  |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 17 05 2007, 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daaa, pana la 4 ani dar era asa de alint.Exclusiv san a papat vreo 1.5 ani,si alte chestii de bebelus pe langa.Apoi de la 1.5 ani a inceput sa bea si bibe cu La Dorna. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 17 05 2007, 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
DARIUS NU SUPORTA BIB DELOC II VINE SA VOMITE
IN SCHIMB CAND VEDE TATZA E SUPER FERICIT MA TEM DE MOMENTUL CAND VA TREB SA-L INTARC  |
|
| Sus |
|
 |
|