| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Ce faceti in aceasta situatie?? |
| Sun la firma de la care am comandat si ii anuntz ca am primit un alt produs decat cel comandat! |
|
100% |
[ 14 ] |
| Ma gandesc ca mi-au dat bonus si ii sun sa le multumesc! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nu-i anunt si folosesc produsul! Este greseala lor si nu ma intereseaza! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ma gandesc ca mi-au dat bonus si chiar daca diferenta este mai mare aproape de 3 ori nu-i sun si folosesc produsul! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 14 |
|
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ca a trecut destul de multa vreme de cand cu intamplarea, m-am gandit sa va povestesc ce s-a intamplat!
O clienta, care a avut la noi cateva comenzi, comanda la un moment dat, printre altele, un sterilizator pentru microunde.
Soferul nostru, din gresala i-a livrat un sterilizator electric, mult mai scump decat cel livrat (mai exact cu 286 ron).
Pentru ca nu am operat imediat actele nu am sesizat decat dupa 2 saptamani. In acest timp clienta nu ne-a anuntzat ca a primit un alt produs, ba mai mult a mai comandat la noi.
In momentul in care am sesizat diferenta dintre intrarea si iesirea din stoc, am luat la bibilit comenzile si am descoperit comanda "problema".
Am sunat initial la Importator sa fiu sigura ca gresala nu a fost in alta parte, apoi am sunat clienta cerandu-ne scuze pentru incident si cu intentia a a-i face o superoferta in cazul in care produsul era deja folosit.
A recunoscut imediat ca a primit un alt produs, dar a crezut ca este bonus din partea noastra si a folosit produsul.
Desi dansa a primit comanda si responsabilitatea ii apartinea, din nu stiu ce motive, pentru rezolvarea problemei ne-a pasat sotului.
Recunoscandu-ne gresala si cerandu-ne a mia oara scuze, am sunat sotul care inconjurat de colegi, ne-a facut sa intelegem ca "Gresala se plateste!"
Desi dialogul nu a fost unul politicos nu vreau sa intru in detalii: A FOST GRESALA NOASTRA SI AM PLATIT!!
Dansul nu a vrut sa primeasca oferta noastra si am ajuns la un compromis: sa-i livram produsul comandat (sterilizatorul pentru microunde) si sa ne dea produsul "deja folosit" (sterilizatorul electric).
Nu mai conta ca vom ramane cu el pe stoc ....A doua zi urma sa mergem la client si sa facem schimbul.
A doua zi insa nu a mai raspuns nimeni la telefon, la usa...nu au mai fost de gasit.
A treia zi a sunat Domnul si fara explicati ne-a rugat sa ne deplasam la biroul dansului si sa schimbam produsele.
Mare ne-a fost uimirea sa constatam ca sterilizatorul folosit era de fapt NEFOLOSIT.
Domnul si-a cerut scuze rugandu-ne sa ingropam trecutul.
Ar mai fi multe de adaugat dar desi nu-mi place deloc "il voi ingropa"
Nu as mai fi povestit daca nu as fi promis ca o voi face...
Nu vreau sa mai fac comentarii ci voi inchide subiectul .... Trageti voi concluziile! Eu le-am tras: TRAIM IN ROMANIA....!!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|