CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Situatie confuza!!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Ce faceti in aceasta situatie??
Sun la firma de la care am comandat si ii anuntz ca am primit un alt produs decat cel comandat!
100%
 100%  [ 14 ]
Ma gandesc ca mi-au dat bonus si ii sun sa le multumesc!
0%
 0%  [ 0 ]
Nu-i anunt si folosesc produsul! Este greseala lor si nu ma intereseaza!
0%
 0%  [ 0 ]
Ma gandesc ca mi-au dat bonus si chiar daca diferenta este mai mare aproape de 3 ori nu-i sun si folosesc produsul!
0%
 0%  [ 0 ]
Voturi totale : 14

Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 1:08 pm    Titlul subiectului: Situatie confuza!! Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca am dat peste o situatie confuza pentru mine...m-am gandit sa fac un chestionar in care sa va cer parerea
Situatia se prezinta astfel.
Comanzi pe internet un produs.
Nu esti acasa cand ti se aduce, sau nu esti atent cand il primesti, sau nu sti cum ar trebui sa arate si il primesti ca pe produsul comandat. Dupa plecarea soferului constati ca acesta a gresit si ti-a adus alt produs care face acelasi lucru dar care este mai performant si intrand in magazinul de unde l-ai comandat iti dai seama ca este si mai scump cu vreo 286 ron.
Rugamintea mea este sa faceti abstractie de faptul ca acesta este un forum al unui magazin on-line. Bifati exact ceea ce simtiti este foarte important pentru mine VA ROG!

Ultima modificare efectuata de catre admin la Mie 09 05 2007, 4:15 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am votat pentru prima situatie.Cred ca cel mai bine e sa suni sa le zici,nici nu stii cand se descopera si cine stie ce se mai intampla dupa aia.....stii,e o vorba:"sarac si cinstit" Wink .Eu sunt de parere ca e cel mai bine sa fii cat mai corect in viata!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmmmm....pai nu e greu....prima situatie....ca....asa e cinstit... Very Happy
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 3:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu tot pentru prima varianta am votat. Ii sun si le spun ca au gresit, sa vina sa-si ia produsul inapoi, iar mie sa imi aduca ce am cerut.
Chiar azi am primit un pachet pe care nu-l asteptam. I-am spus baiatului ca nu astept nici un pachet si ca sigur s-a gresit undeva. Pana la urma era o surpriza pentru mine, chiar trebuia sa primesc pachetul.
Adminuta, daca s-a intamplat ce ai scris, poate suni si ii anunti ca le duci celalat produs, sa nu se apuce sa-l foloseasca pe celalalt mai scump.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 9:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu tot prima varianta am votat !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tot prima varinta.
am cobstatat in viata ca , daca m-am bucurat de un lucru nemeritat, am pierdut pe de alta parte mai mult.
i-as suna, as spune ce s-a intimplat, si le-as propune sa-mi vinda produsul la un alt pret daca am apucat sa-l folosesc

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 09 05 2007, 10:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am votat. Sunt prea "in miezul problemei" si nu pot fi obiectiva. Noi am avut situatii in care nu a zis nimeni nimic, daca produsul primit era mai scump decat cel comandat. Am avut si situatii de a "lipi" doua comenzi ale aceluiasi client si de a aduna gresit, in defavoarea noastra, totalul rambursului. Bineinteles ca nu am mai auzit nimic, ne-am asumat greseala. Am avut insa si situatii in care am uitat sa trecem rambursul cu totul si ne-a sunat clientul sa ne intrebe daca il poate da curierului care era la usa lui Very Happy
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 8:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga mea Laura intrebarea era ce ai face tu in situatia asta.
Situatiile sunt foarte diverse si oamenii la fel. Intr-adevar zilnic intr-un magazin on line te confrunti cu diferite categorii de oameni.
La sfarsitul perioadei de chestionare va voi povestii despre ce este vorba si bineinteles cum as proceda eu.

Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 10:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prima varianta... CLAR... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Draga mea Laura intrebarea era ce ai face tu in situatia asta.

Bine, eu as face ca in prima varianta, si chiar am facut-o Laughing Nu la voi Wink
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va rog nu va abtineti chiar daca ganditi ALTFEL...vreau sa stiu care este rationamentul pentru care ganditi asa...sau altfel...
Aici nu se supara nimeni si nici nu va judeca nimeni!
Suntem liberi si avem dreptul sa facem cum credem!
Nici o varianta pana la urma nu-i de condamnat...
Multumesc inca o data tuturor!

sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 5:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am votat prima varianta. In mod sigur as suna sa zic ca-i altceva si apoi depinde de ce zic ei si de produsul in sine (poate-mi place ala mai scump Wink ) - adica il pastrez si platesc diferenta sau sa mi-l schimbe cu ce am comandat.
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 10 05 2007, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am trecut printr-o astfel de situatie dar, cum spunea una dintre fete, as avea remuscari sa folosesc acel produs stiind ca cineva are de suferit (poate soferul care a gresit distribuirea produsului).
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 6:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prima varianta!Mi se pare cat se poate de normal sa intreb la firma la care am comandat de ce am primit un alt produs fata de cel comandat, eu sunt genul de client care daca a comandat ceva acel ceva trebuie sa primesca.Pretul produsului mai putin conteaza, ptr mine, este important ce am primit.Pot primi un produs f scump, dar nefolositor, atunci cu ce ma incalzeste?Ce fac m-ai comandat inca o data produsul necesar?Iar chestia cu bonusul cred ca ar trebui sa apara undeva in factura, in opinie mea, bineinteles, la fel de bine poate fi omis in factura.In final vorbim de incredere.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Off topic: cine-i bebelusa vesela din avatarul tau, adminutza?
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somnoriciule...ai votat??? Laughing Laughing
E nepotica mea Theodora...o iubesc...e mortala!!

DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana la urma ce ai facut?
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am ales tot prim varianta.
asa mi se pare corect si asa as proceda.
nu de multe ori as fi putut primi rest mai mult la magazin de exemplu. intotdeauna am atras atentia.
din pacate sunt prea putini oameni corecti.
multi se bucura ca au tras o mica teapa...
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 11:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminutza, ai rezolvat situatia?
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 25 05 2007, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tot prima varianta.
M-as jigni pe mine insami sa profit de ce nu mi se cuvine sau sa stiu ca am adus un prejudiciu, cat de mic, cuiva.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum