CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Raceala care nu trece la bebelus
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Gogosica
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 25/04/2007

MesajTrimis: Mie 25 04 2007, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raceala care nu trece la bebelus Raspunde cu citat (quote)

Buna sunt nou venita pe forum si am o problema. Bebe are 8 luni si face des rosu in gat. La 7 luni a racit zdravan cu nas infundat, secretii rosu in gat, tot tacamul. Nu i-a trecut raceala nici cu antibiotic. Dupa 3 saptamani de chin am fost la ORL-ist si ne-a spus ca are polipi care se inflameaza la vant. A fost bine 1 saptamana iar acum iar haraie si adoarme foarte greu numai in brate. Ati avut probleme cu polipi la varsta asa de mica? Ajutooooooor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 01 05 2007, 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar asa repede nu am avut probleme dar de la 2 ani deja avem o multime de probleme cu polipii care se dezvolta si cu amigdalele de dimensiuni mari. Am inceput un tratament de imunizare de 3 luni. Vom vedea ce rezultate vor fi iar din iunie mergem la homeopat.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 01 05 2007, 9:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Moni avea probleme de sanatate, dar din cauza medicului la care era inscrisa... sati explic: antibiotic ii dadea cel putin o data pe luna inca de cand am nascuto... ba ca are rosu in gat, ba ca se aude ceva la plaman... ba ca tuseste sporadic... se gasea motiv... la 1 an si 3 luni deja ia dat 3 sapt la rand antibiotic din ce in ce mai puternic + sirop de tuse... iar a patra saptamana ii dadu ampicilina cu gentamicina 7 zile la 12 ore... eram turbata... Shocked Mad nu stiam ce sa mai fac... si ma inscriu si la un consul la o pediatra de care auzii eu ca e tare buna care ce sami zica??? Fata mea avea lipsa de calciu (si stiam asta din analize) si din aceasta cauza nu reuseau sai iasa maselutele... maselutele se chinuiau sai dea... saliva abundent.. saliva la un mom dat se aduna in gatut.. si cand era gatutu mai plin de secretii tusea odata si se curata... oricum dansa nea trimis si la orl... si cea de acolo a zis ca are polipi ... si trebe operata... ne da trimitere la analize si ne programeaza imediat la operatie... Shocked Shocked

Mi sa parut insa ca orlista a tratat atat de superficial problema incat nu mam bazat pe diagnosticul ei... parea dornica de intrat in operatie si luat banii... apoi directoarea de la cresa mia recomandat un dr orlist din bucuresti... care venea in fiecare luna la un cabinet in ct si ma trimis la sigur la el... dansul a studiat bine copilul, istoricum ei medical... si nea zis clar ca la fata este vb numai de o imunitate scazuta din cauza antibioticelor luate in exces aiurea... si apoi se temea dansul sa nu fi facut deja rezistenta la antibiotice... plus ca a zis "clar nu are polipi"... si nea recomandat sa incetam antibioticele, legatura cu dr cu pricina, sa cautam o dr mai "naturista" si o sa vedem ca in 6 luni se indreapta fata... am avut norocul sa gasim o pediatra superbuna, colaboram minunat cu ea, si in plus nea recomandat cineva ceaiul de "Scai vanat" pt tot ce inseamna infectii respiratorii... si in urmatoarele 3 luni deja era fata mai bine... 6 luni mai tarziu deja nu mai racise deloc 3 luni consecutive, iar de mai mult de 1 an nu am avut absolut nici o problema cu ea... ceva muculeti tratati cu antibiotic nazal local... ca sa nu coboare infectia in gatut, am incetat sa o mai infofolesc... si cand mi se pare ca da semne de raceala ii dau 2 zile Nurofen de 2 ori pe zi doza pt varsta ei...

si uite asa era sa imi opereze mie fata de niste polipi imaginari... eu cred ca trebuie sa mai ceri opinia unui medic inainte sa te infigi.. pt ca in decursul acestor intamplari, cel putin 6 perosane miau spus ca normal polipii nu se opereaza mai devreme de 6-7 anisori.. iar dr care recomanda asa ceva la copii mai mici sunt cel putin dubiosi... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Gogosica
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 25/04/2007

MesajTrimis: Mie 02 05 2007, 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ne-a trecut raceala suntem fericiti. Acum luam ceva pentru imunitate si sper sa vedem rezultate. Georgi la ce pediatrul mergeti? Noi am schimbat o gramada de medici pana acum. Constanta e recunoscuta pentru incompetenta medicilor.
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 02 05 2007, 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Opa... esti constanteanca??? Pai zi asa ca te pot ajuta mai mult decat credeam... Este o pediatra tinerica, din al meu pdv superbuna si pe baza de trimitere te primeste cu copilul de 2 ori, deci de bani nu se pune problema... ma repet... in 6 luni de supraveghere, fara cine stie ce tratamente - am avut si norocul ca nu a facut cine stie ce care sa necesite intr-adevar tratament ca lumea - ne-a pus copilul pe picioare... Rolling Eyes Cand a auzit ca nu mai racise fata (si nu o mai vazuse) de 3 luni a glumit.... zice " Oh... exagerati, exagerati" Acum daca ne mai vede cand consider eu - care intre timp am invatat principiile de baza si ma descurc singura - si cred ca trebe vazuta fata, nu numai nurofen si puf nazal Wink ...

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 02 05 2007, 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, doar cu ceai de Scai vinat?????? Si unde gasesc, la farmacii?
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 02 05 2007, 11:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La plafar, posibil nici acolo ca nu multa lume stie de el si nefiind cumparat nu prea se aprovizioneaza plafarele, dar daca cauti sau insisti la un plafar sigur iti aduce ca au tot interesul... o cutie e in jur de 20.000 lei si faci sanatos de acolo...

La noi problema a fost ca fata nu bea ceai si cu greu am pacalito, dar amu ii dau mai rar ca nu mai avem nevoie... si cand e nevoie reusesc sa o pacalesc sa bea macar 100 ml odata indulcit cu miere si cu o feliuta de lamaie neaparat, pt ca am inteles ca e putin amarui simplu... iar lamaia oricum e buna la raceli... Wink

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 06 05 2007, 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De doua zile am inceput sa-i dau ceai de scai vinat. Il bea fara probleme(o cana pe zi) dar am o problema: sa-i fac infuzie cum scrie pe cutie sau sa-l fierb ca pe un ceai obisnuit? Eu am facut infuzie dar mi s-a parut cam "slabut".
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 06 05 2007, 8:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa-ti spun Rolling Eyes ... ei lam facut cum fac orice ceai: am pus apa pe foc, am pus floarea, l-am lasat sa dea in clocot si apoi oprit si acoperit 10 min Razz ... cum se numeste procedeul meu nu stiu... Embarassed Laughing Laughing Laughing

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 07 05 2007, 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Georgi, dar ceaiul meu nu are flori Rolling Eyes seamana mai mult cu niste paie. Ceaiul se coloreaza putin in galben. Azi l-am facut si eu asa cum ai scris tu mai sus si tot asa il voi face fiindca mi se pare ca e mai concentrat. Mai vroiam sa te intreb daca e obligatoriu o singura cana pe zi sau pot sa-i dau mai multe ca la Nico il place foarte mult si ma gindeam ca as putea sa-i mai dau.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 07 05 2007, 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vb vine flori... era genericul pt orice tip de ceai... eu din cate am vazut scaiul e un soi de spin de-ala de camp Confused ... sigur e scai daca scrie pe cutie... ai rabdare si sper sa ma anunti ca sunteti mult mai bine... Wink

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 07 05 2007, 4:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu abia astept sa te anunt de rezultate mai bune ca deocamdata stam cam prost, fornaie tot timpul pe nasuc, colecteaza foarte usor orice viroza si eu nu mai pot, sint moarta de ingrijorare la orice semne de raceala ca deja sintem abonate lunar.
zum-zum
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 08/09/2007

MesajTrimis: Sam 08 09 2007, 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

georgi, despre ce" puf" - spray vb tu pt nasuc?
puiutu, daca are secretii si mucuti mai mereu, cumpara batista sugarului ,aia care se monteaza la aspirator este super eficienta si scoate tot!!!pediatrul mi-a recomandat-o fara retinere!
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 09 09 2007, 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu stiu un copil diagnostic cu astm . si a facut tratamente 6 luni si nimic nu trecea.
si un medic i-a facut analiza pentru toxocara. si a iesit pozitv. a tinut tratament riguros si s-a vindecat.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 14 09 2007, 8:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

zum-zum a scris:
georgi, despre ce" puf" - spray vb tu pt nasuc?
puiutu, daca are secretii si mucuti mai mereu, cumpara batista sugarului ,aia care se monteaza la aspirator este super eficienta si scoate tot!!!pediatrul mi-a recomandat-o fara retinere!

Unde am zis de "puf"? Apropos de otite???

Am auzit si eu de "batista sugarului", dar n-am vazut cum este... stiu insa pe cineva care avea mari probleme cu baiatul, horcaia noaptea si abia respira si cu aspiratorul asta i-a curatat bine de tot nasucul...

Sus
zum-zum
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Dum 16 09 2007, 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:

... de 1 an nu am avut absolut nici o problema cu ea... ceva muculeti tratati cu antibiotic nazal local... ca sa nu coboare infectia in gatut,

uite aici... Laughing asta intrebam ce puf?! Rolling Eyes
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 19 09 2007, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ah... vorbeam de Pivalone....

http://www.farmaline.ro/index.php?cid=5&pid=3633

Sus
zum-zum
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Vin 21 09 2007, 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aham..merci, dar vad ca Pivalone este mai mult pt rinite pe baza alergica Rolling Eyes tu il folosesti cand e racit?!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 26 09 2007, 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lol... dr mi l-a recomandat cand avea muculeti verzui (deci infectie) pe post de tratament local sa nu-i dea antibiotic general... Saptamana trecuta insa a facut asa o infectie urata la nasuc si niste muculeti tare verzi care coborau spre amigdale si riscau sa infecteze si amigdalele, incat a fost nevoita sa ne dea antibiotic general Crying or Very sad ... Acum a facut si febra mare si se justifica antibioticul general, pe cant puful ni-l recomanda la infectiile usoare fara temperatura... Rolling Eyes

Daca citesti bine pe siteul cu Pivalone scrie si antiinflamator... Rolling Eyes

Sus
zum-zum
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 27 09 2007, 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau ca sunteti raciti, sanatate multa, sa va faceti bine repede!
cat despre intrebarea referitoare la Pivalone, nu am banuit ca te va deranja....scuze.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum