| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 24 10 2008, 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | O problema asemanatoare avem si noi. Andi imi zice de fiecare data sa nu il mai duc la gradi ca il bate unul si altul. Noi ii tot zicem sa dea si el, sa nu se lase batut. La un moment dat ma gandeam ca poate stie copilul ce stie, e abuzat, e cazul sa schimb gradi, sa fac ceva. Ieri imi zice iar ca il bat nu stiu care baieti. Si il intreb daca el nu a dat. Ba da, zice, eu i-am dat si eu am si castigat! Deci problema nu ar fi asa de mare, ei se bat parte in parte, dar faza ca da si el o "uita" de fiecare data. |
Da si Monica mai ascunde o parte .... De asta nu prea stiu ce sa cred cand povesteste ceva.
De exemplu pe una dintre fise si-a scris numele invers ACINOM cu C si N facute invers. Cand am intrebat-o de ce mi-a zis ca "m-a obligat David". Daca am insistat ca n-are cum sa o oblige, ca doar n-o tine de mana, mi-a zis ca David i-a zis ca nu stie sa si-l scrie invers si ea i-a aratat ca stie ....
Si am patit si noi mai demult cu "m-a muscat Andrei". Dar ei se bateau deja pe o jucarie, pe care fi-mea considera ca e dreptul ei sa o aiba si Andrei nu .... Numai ca partea asta fusese ascunsa initial. Si in plus cand i-am zis sa mai cedeze si ea, sa-l lase si pe Andrei cu jucaria a fost foarte hotarata "eu nu cedez".  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Lun 10 11 2008, 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Davidutul meu e foc iute la gradi, asa imi zice educatoarea, dar ce ma face sa imi pun un semn de intrebare e ca de vreo citeva ori l-am gasit stind singurel, sub masa sau pe scaunel si ceilalti se jucau ... Oare l-o fi pedepsit si nu mi-o zis? Dar faza e ca odata o muscat pe un copil de deget dar nu l-o pedepsit. Lui ii place mult tare acolo, eu cred ca daca il marginalizeaza, copilul simte si dupa aia nu are chef sa mai mearga, zic si eu, ar plinge, nu? Nu stiu, lui ii place sa fie independent, sa faca ce ii place si cind are chef, abia astept sa ma duc sa il iau la 6, mai e o ora. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 02 04 2009, 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acusi o sa va povestesc si eu ce o sa faca printesa mea la gradinita,din 1 septembrie incepe.Este o sectie speciala,numai pentru copilasi de la 2 la 3 ani,cum ar fi cresa in Romania) si o sa fie doar 10 in grupa.Dupa 3 ani e gradinita.Deocamdata e incantata de idee,de multe ori imi zice ca vrea la copii dar sa vad ce o sa faca in septembrie.Directoarea mi-a zis ca ar trebui sa o las de la inceput toata ziua la gradi si nu cate putin cum fac alte mamici.Cica daca o las cateva ore dupa aia o sa vrea mai mereu asa,sa stea un pic si apoi sa o iau acasa.Voi cum ati procedat? _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 03 04 2009, 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany eu in primul am dus-o pe fi-mea la "program scurt" adica 8-13.00
In al doilea an am adaugat si masa de pranz, adica 8-14.00
Monica nu a fost niciodata la "program lung".
Eu as zice, ca si directoarea voastra, sa o lasi de la inceput la programul la care vrei sa ramana tot anul. Pe de alta parte am auzit de la alte mamici varianta cu azi o ora, maine doua si cica a functionat ...
Abia astept sa ne povestesti
Ancuza nu stiu ce sa zic. E cam mic ... Si fi-mea are momente in care n-are chef de ceilalti, cica "o obosesc" "sunt prea galagiosi" "nu-mi plac glumele lor", ma rog, n-are pur si simplu chef de ei. In aceste momente isi ia o carte si citeste singura intr-un colt.
Ba chiar ieri mi-a zis ca n-a avut chef de colegii ei si i-a zis educatoarei, care, pana la urma, a lasat-o sa stea singura la masa ...
Ce sa zic, si mie mi se par uneori obositori ceilalti si ma retrag in coltul meu cu o carte in mana  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 03 04 2009, 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu stiu inca cum voi proceda,trebuie sa ma gandesc bine.Programul va fi de la 8:30 la 16. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 03 04 2009, 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu l-am lasat pe Andi in primul an decat pana la 12.30. De perferat, daca ai posibilitatea, eu cred ca e mai bine in primul an sa stea mai putin. Nu din cauza ca nu i-ar placea acolo, dar va simti ca te pierde pe tine daca din 12 ore de stat cu tine pe zi ii raman numai 4. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|