CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cum imi pot ajuta prietena cea mai buna?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Daca puteti sa ajutati...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 11:45 am    Titlul subiectului: Cum imi pot ajuta prietena cea mai buna? Raspunde cu citat (quote)

Prietena mea cea mai buna va avea in curand sa treaca printr-o operatie foarte dificila .De curand i-a fost gasit un cheag de sange la creier , un cheag care ii afecteaza si vederea (nu vede absolut deloc cu ochiul stang ) .Operatia este foarte urgenta dar din pacate banii sunt o mare problema .I-a murit tatal cu ceva timp in urma , este profesoara de istorie intr-un orasel mic din Prahova , locuieste cu chirie impreuna cu mama ei si pentru operatie are nevoie de cel putin 5 milioane dintre care 3 milioane jumate doar pentru tomografie .Acesti bani sunt o suma mica pentru unii dar imensa pentru ea .
Imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca nu sunt mai bogata s-o pot ajuta si mi-e frica sa nu moara .Este cea mai buna prietena a mea .
Dati-mi o idee cum am putea face rost de banii astia , va rog !

Asta e numarul ei de cont pe care mi l-a trimis azi :

Laura Smedoiu
cont IBAN ESTE RO57RZBR0000060006551329
RAIFFEISEN BANK
FILIALA MIZIL, PRAHOVA

Ultima modificare efectuata de catre nicky la Vin 23 03 2007, 5:27 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 1:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incercam sa facem cheta??? Cand ii trebuiesc banii? Ma mir ca numa 5 mil... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 8:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ii trebuiesc cam in 2 saptamani .Ca sa nu lipseasca de la scoala vrea sa se interneze in vacanta de Pasti dar mai intai tre sa faca RMN ul .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi ne oferim sa participam... Wink Sper sa mai ajute si altii... Deci numai 5 milioane???
parcai operatie de apendicita... Rolling Eyes

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ajut si eu

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fata asta merita orice ! Cand mi-am operat copilul mare , anul trecut , ea a fost cea care a venit din Ceptura ca sa stea cu Sandra o saptamana si mi-a gatit , mi-a facut ce ar fi trebuit sa fac eu dc eram acasa , imi scotea bebita in parc .....
Cand ma simt down si fara nici o pofta de viata , ea e cea care ma suna si ma tine de vorba cu orele si ma remonteaza .Din banii ei si-a tinut si mama si sora mai mica in facultate si si-a terminat si facultatea ei si masterul desi avea zile cd nu manca nici paine cu apa .Acum cu totii stim ce salarii sunt in invatamant iar ea e profesoara de istorie la un liceu din Mizil asa ca va dat seama ca 5 milioane sunt o suma imensa pentru ea .Si ma simt atat de neputincioasa ! Si mi-e frica sa n-o pierd!

Multumesc mult , Georgi !
Multumesc mult , Ana !

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky am trimis pm. Ai primit.
Zi-mi si mie cum sa-ti trimit banii (pe pm).
Poate ai un cont de card?
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

zi-ne la toate cum sa procedam

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

zine si noua.... asteptam... eu pana pe 30 nu pot trimite dar atunci sigur... Wink

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Maine imi va trimite prin cineva copiile dupa certificatele medicale si datele despre contul ei din banca si vi le voi comunica , ok?

Nu vreau sa adun in contul meu banii sa nu se creada ca-s pentru mine ,intelegeti !

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nik... dar 300 euro sau numa 5 mil???

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ea a zis ca 5 milioane .Dar cine stie cat or costa-o cu tot cu spaga de rigoare la asistente si mai stiu eu ce-or mai fi !

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma ofer si eu sa ajut. Astept detaliile contului in care se depun banii. Cu siguranta ca se vor strange mai mult de 5 milioane. Multa sanatate si putere atat prietenei tale, cat si tie - nu uitati, optimismul si credinta in Dumnezeu fac minuni!!!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 11:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc , Fluffy!

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 22 03 2007, 11:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niky, nu mai bine postezi contul? sa nu dai MP tuturor...Daca nu, ma anunti...
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 03 2007, 12:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai o sa-l postez , Laura , cand o sa mi-l trimita si , daca e nevoie , dau si adresa ei pe PM .Ea e din Ceptura de Jos , un sat din Prahova .Pana sa il aflu pe al ei as putea sa postez unul din numerele mele de cont dar nu vreau sa se interpreteze ca vreau eu banii , intelegeti voi .

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 23 03 2007, 3:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky ai putea da nr. tau de cont.
Oricum trimite numai cine vrea!
Eu ti-am trimis deja - Sanatate prietenei tale si sa ne tii la curent!
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 03 2007, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult , Sorana !

Asta e numarul ei de cont pe care mi l-a trimis azi :

Laura Smedoiu
cont IBAN ESTE RO57RZBR0000060006551329
RAIFFEISEN BANK
FILIALA MIZIL, PRAHOVA

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 24 03 2007, 5:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky eu nu va pot ajuta decat dupa 1 Apr. este oare prea tarziu? Sad
sanatate multa prietenei tale. stiu cum e sa privesti neputincios la suferinta cuiva drag. curaj si putere Nicky, o sa fie bine!!!
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 24 03 2007, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinuta , iti multumesc , in primul rand pentru ca vrei sa-mi ajuti prietena si in al doilea rand , nu cred ca va fi prea tarziu !

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Daca puteti sa ajutati... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum