CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sughit la bebe mic

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 3:24 pm    Titlul subiectului: Sughit la bebe mic Raspunde cu citat (quote)

Fata mea sughita destul de des,care e cel mai bun remediu sa-i treaca repede? Culmea e ca o apuca cand a adormit si se trezeste si adoarme din nou mai greu....astept sfaturi de la voi cele care aveti experienta ca eu sunt la inceput de drum si mai am de invatat multe.....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu auzisem ceva de zeama de lamaie... dar le las pe mamici sa-si dea cu parerea.

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ii pui 2-3 picaturi de zeama de lamaie pe limba .Toti bbeii sughit .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok,multumesc!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Off topic :
Bey , iti raspund intr-un loc , apare raspunsul tau in cealalta parte ,hihihi! Nu ma lasi sa dorm , hihihi ! Te pupic !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Nico sughita in spital si mi-a zis o asistenta ca poate fi din cauza ca e prea satula.
PS: bine ai revenit Dany inpreuna cu micuta Giulia.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 18 03 2007, 11:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc puiutu! Sfatul tau Nicky functioneaza,multumesc inca o data!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 18 03 2007, 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu multa placere ! Ei sughit nu doar pentru ca le-ar fi racoare ci si pentru ca mananca cu lacomie si trag aer in timp ce sug deci e normal sa sughita .

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum