CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Loc de dat cu capul - Capitolul 9
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 19 04 2007, 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Primeste si plata in natura??? Rolling Eyes Razz Embarassed Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Te intelegi cu nevasta dar nu te sfatuiesc ca e urat si necioplit .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 19 04 2007, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cahhh... credeam ca ies si eu cu o lipeala... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 21 04 2007, 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Primeste si plata in natura??? Rolling Eyes Razz Embarassed Laughing Laughing Laughing

pai bine bre....in conditionu tau tu te gandesti la plata d-asta??????? Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 21 04 2007, 7:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elenapeitro a scris:
Georgi a scris:

pai bine bre....in conditionu tau tu te gandesti la plata d-asta??????? Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Pai acu sunt hormonii in floare !Hihihihi !!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 22 04 2007, 10:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si deja ne abtinem de vreo 2 luni.... Shocked Shocked Shocked Lipsa mama nu gluma! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 23 04 2007, 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Shocked Shocked si zii asa v-au iesit ochii din cap a? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 23 04 2007, 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai fara sacrificiu nu obtii nimik, nu? Wink Laughing Laughing Laughing

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 23 04 2007, 10:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing klar...
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 25 04 2007, 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-am saturat .Azi am luat banii si azi i-am impartit pe facturi si nici p-alea nu le-am platit toate .Din 6 milioane nu mai am decat 500 de mii si aia pana pe 11 luna aviatoare .Pentru ce puii meii mai lucrez?

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 25 04 2007, 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Muncesti pt facturile alea pe care ai reusit sa le platesti... Rolling Eyes Cunosc senzatia... Familie mare... renumeratie mica... Mad Crying or Very sad

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 28 04 2007, 1:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi ,nu vreau sa fiu inteleasa gresit .
Stiu ca fata de altii o duc in puf dar cand vad cum platim aiurea la intretinere ca dobitocii inca incing caloriferele noaptea , cand vine sa controleze apometrele un tantalica si hopa mi-a saltat 500 de mii din buzunar pentru o privire aruncata , cand platesc atata telefonu ca tre sa imi sunt sotul pe celular ca n-am cum sa dau de el la fix in unitatea aia imensa , cand eu vreau sa-mi cumpar medicamente si mi se sparge o teava de apa si da-i fa transferul de la pastile la aia , cand tre sa platesc fondul scolii cu alti 500 de mii si mai vine si fi-mea cu o excursie luna viitoare dar care trebuie platita acu si n-o pot lasa sa fie singura din clasa care nu se duce , cand vad ca eu-s nepensata de 4 luni si n-am ajuns la cosmetica ca nu ma iundur de 70 000 nenorociti, cand ma duc in piata si cheltuiesc 2 milioane pe o plasa de mancare si tot ce iau e niste sunca , niste cartofi , ulei , ceapa , zahar si alte chestii absolut elementare in casa si cand ii vad pe alti cretini care dorm in fotolii si-si cumpara vile in timp ce eu ma chinui cu o amarata de chirie , sa nu ma apuce pandaliile?
Sandra isi doreste o tricicleta de se cocoata pe fiecare pe care o intalneste si as putea sa-i cumpar cu 400 000 dar .....nu ma indur sa dau banii aia acu .Mi-a promis cineva acum o luna ca imi da una de la baietelul ei dar nici o veste pana acum ...
Si asta in timp ce altii isi schimba masinile ca pe chiloti ca de , s-au plictisit de ele ....
Care ma aude ca la noi intra peste 20 de milioane lunar si eu nu-mi permit 100 de mii pt mine ma scuipa-n ochi dar nu stie ca 12 milioane se duc pe facturi .

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 28 04 2007, 5:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu te inteleg.. si nu gresit... si la noi e cam aceeasi situatie... nu ne intra 20 mil dar aproape... stai tu linistita ca cine ar vrea sa "te scuipe in ochi" ar trebui sa faca inainte un calcul pe hartie sa vada cum iti justifici cheltuielile si apoi sunt convinsa ca daca iesi din casa cu un ban preferi sa iei ceva la fete si te lasi pe tine la urma... vb aceea.. lor sa nu le lipseasca nimik... Wink Eu una pe astfel de principii merg... eu mai rabd... las sai iau lu bebe si la fata... si azi cu niste bani care nici nu erau ai mei iam luat si la baiat 2 body si la fata o gecuta, e adevarat numa de 100 000 dar este tcm si mia placut la nebunie pt sezonul asta, ca nu are nimik subtirel asa... Wink Razz

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 28 04 2007, 7:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dap , asa-i !

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai Nicky - dupa parerea mea nu au cum sa-ti ajunga 20 mil la 4 persoane .... pentru 2 persoane (adulti) da dar cu copii - imposibil. Asa ca nu pricep de ce sa te "scuipe", aia pe ce lume traiesc?
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 1:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca sor-mea are hernie de disc Mad Offf, speram ca e doar lombo-sciatica cum i-a zis primul medic la care a fost - dar nu - e hernie de disc.
Of, acu' tre' sa-si faca RMN (hernia s-a vazut la radiografie) ca sa vada in ce stadiu e ..... Cum naiba hernie de disc la 28 de ani??
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 1:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana,multa sanatate surorii tale!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 8:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Offff , sanatate multa sorei tale , Sorana !

Sus
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanatate surorii tale!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanatate multa... Rolling Eyes

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 30 04 2007, 9:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sanatate Sorana....tinem pumnii... Rolling Eyes
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 3 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum