CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Loc de dat cu capul - Capitolul 9
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 8:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sorana a scris:
Nope, nu e gripa la Liviu. Desi temperatura asa de mare nu e caracteristica .... Liviu are varicela.

Ba e caracteristica la barbati Rolling Eyes Sotul meu a facut imediat dupa copil, ca la voi. Andi nu s-a plans decat de stat in casa, si nu l-a vazut nici un doctor ca stiam ca facuse nepoata-mea inainte. La el a fost insa altfel Smile El era cel care mai avea putin si murea, care a insistat sa mergem la spitalul de boli infectioase sa il vada un doctor. Bine, intr-un fel a fost ok ca i-a dat pastile si crema sa se unga. Dar zilele cu febra au fost groaznice pentru el. Cu cat esti mai in varsta, cu atat e mai virulenta reactia organismului la astfel de boli.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 8:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si daca vrei medicamentele, sunt valabile pana in 2010. Un tub de crema sigur mai am nedesfacut, pastilele trebuie sa caut. Daca vrei ti le trimit. Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 8:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si sa ma dau si eu cu capul...imi permiteti? Very Happy

De 4 zile sunt racita. Insa evolutia bolii este tare ciudata. Doua zile am avut temperatura si nu ma puteam tine pe picioare. Si ma doare in gat, pana la urechi. Si nas infundat...Tratata numai cu paracetamol si pastilute de gat, dupa doua zile nu mai am temperatura si frisoane, au ramas durerile de gat-urechi. Totul ma duce cu gandul la oreion, insa eu am facut asta cand eram mica. Sper sa nu fie, ca nici unul din baietii mei nu a facut Sad
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 9:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, eu am facut o viroza de asta care m-a tinut 1 saptamina cu febra, frisoane, dureri in git si inca 2 cu muci , tuse si git in pioneze. abia am scapat de ea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 12:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura sanatate multa. Probabil e gripa de sezon.

Merci mult de oferta de pastile dar nu e cazul. Mai am de la Monica siropel Very Happy si dr. a zis sa ia 10 ml, in rest mixtura mentolata, paracetamol si nurofen.
Acum e mai bine cu febra, nu e asa mare.
Dar ... o sa-i fac poze Laughing e plin de bube.
Asta e, o sa-i treaca.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanatate tuturor!
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu stiu ca e nasol la adulti. Eu am facut varicela la 25 de ani, eram buboasa toata, febra mare, insa nu stare foarte proasta. Fa-i poze, si eu i-am facut lui Matei bubos, era simpatic.
Pe urma inrameaza-le. Laughing
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 10 03 2009, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A dat gripa peste noi. Ca asta ne mai lipsea. ie mi-e rau de mor, cu febra mare, dureri musculare si de oase.
Fi-mea nu mai are febra (dar a avut) in schimb azi a vomitat toata ziua.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 10 03 2009, 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu se poate! Cum de-au navalit peste voi bolile astea?...
Mult sanatate, va imbratisez, da' nu prea tare sa nu ma molipsesc!
Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 11 03 2009, 8:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Offff.....Multa sanatate! Aveti grija de voi!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 11 03 2009, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana,multa sanatate!
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 11 03 2009, 8:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci fetele.
Chiar ca au dat bolile peste noi. Cred ca deja facem o luna de cand avem ba una ba alta.
Azi Monica a vomitat doar o data dar nu mananca, zace, a baut doar apa .... Mi-e asa mila de ea cand o vad ca zace Sad
dalina_m
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 09/03/2009

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 10:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nasol!!! sincer!!!!! ce faceti, cum sunteti?? ai incercat sa o ademenesti pe cea mica cu citrice??? pupici, aveti grija de voi!!! Shocked Smile Smile Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 4:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fettita mea de azi dimineata vomita,pediatra mi-a zis sa.i dau doar ceai cate putin,dupa ce nu mai vomitasa-i dau mancare.....mi-e asa de mila de ea! E palida si de abia vorbeste.Acum face nani,sper sa-si revina.Maine seara avem iar programare la peditra sa vedem cum evolueaza fata,daca se va simti bine a zis sa nu o mai duc.Of,ce mi-e mila de ea! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
dalina_m
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

offfffffffff, si voi???? Shocked
putina supica??? nici asta nu merge??? draga de ea!
sanatate multa!!!
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 12 03 2009, 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am vorbit iar cu doctorita. Monica nu mai vomita de ieri dimineata dar zace si refuza mancarea. Bea doar apa.
Cu mari rugaminti si amenintari am izbutit sa o fac sa bea o portocala stoarsa si jumate de cana de supa.
Daca ar incepe sa manance cica si-ar reveni, nu mai are proactic nimic, doar e foarte slabita.
Mi-e mila de ea, deja zace de 4 zile, nu se joaca, nu se misca ...
A fost pana la toaleta si m-am dus dupa ea, dupa ce facuse pipi se asezase pe jos, langa cada si nu se putea ridica, atat e de slabita.

Of, poate maine incepe sa manance ca altfel zau nu stiu ce fac Mad Confused
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 10:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma chinui cu niste stari ffff nasoale,cred ca am febra interioara ca nu ard,ar eu simt ca-mi ard ochii,iar in gura parca am cuptor,si ma dor toateeee Mad Mad
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 10:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi pare rau pt voi, si pt ai vostrii, insanatosire grabnica!!!
pupici la gagici!!!
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany, ce iti face fetita? Incearca sa ii dai Aquarius, daca se gaseste prin Italia, il face Coca-cola si este foarte bun. Eu ii dadeam lui David si i-a mers foarte bine, ajuta mult mai ales ca nu te deshidratezi.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 13 03 2009, 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A vomat pana azi dimneata la 4 saraca,i-am dat cate un pic de ceai.Aseara ii era foame,a vrut papa,a mancat putin si normal ca imediat a vomat.Am tinut-o in pat cu noi asnoapte.Dimineata pe la 5 a baut niste ceai si a adormit inapoi pana la 8 30 cand a papat iaurt.Acum e mai bine,nu mai vomita dar a inceput sa-i curga apa din nas si e slabita.Diseara mergem iar la pediatra.Sanatate tuturor!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 10 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum