| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 16 03 2007, 8:24 am Titlul subiectului: Loc de dat cu capul - Capitolul 9 |
|
|
Creez acest nou capitol cu speranta sa avem mai putine motive sa-l umplem!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Sam 17 03 2007, 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am citit dincolo, Claudia, despre problema ta de sanatate. Eu n-am mai fost la un control de cand l-am nascut pe matei, cred ca ar fi cazul sa mai merg si eu pe la vreun ginecolog, macar sa fie totul ok. Cred ca ai niste emotii... |
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Dum 18 03 2007, 6:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Somno, sincer iti spun ca am ceva emotii, dar doctorul m-a asigurat ca totul va fi bine!Doamne fereste se putea si mai rau, asa ca iau partea buna si frumoasa a lucrurilor si viata merge inainte!!!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 18 03 2007, 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti tin pumnii , Clau ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 18 03 2007, 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate sintem alaturi de tine, Claudia. Vei vedea ca va fi bine, Doamne-Doamne va avea grija. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 19 03 2007, 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| Claudia,multa sanatate! |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 20 03 2007, 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Claudel dar in ce consta mama testul.. ca uneori ma gandesc ca nici eu nam facut ever.. si ar cam fi cazul.... bine nu in perioada asta...
Serios ma gandesc si de multe ori ma tem pt mama care din acest p de vedere tare mi se pare ca se neglijeaza.. ca na... pe vremea lor nu mergeau la dr de femei decat pt stiti voi ce sau cand nu mai puteau sta in picioare...
Revenind la topic.. sa ma dau si eu cu capul... nu pt motivul cu calcul ca intre timp se rezolva... iar acum tine de "bucuriile noastre" cat sa ma plang ca am o saptamana cam grea la munci si deja am 3 zile in care am stat pan la 6, iar coleguta mea asa profita si dispare din peisaj si ma lasa sg cu toate de ajung sa ma rog sa treaca aceste ultime 3 saptamani mai repede si sa stau si eu linistita acas...
Si ca sa fie totul complet si bucuria cu calcul sa nu fie prea mare.. ieri.. de ziua sotului meu .. facuram si noi bucate alese ca doar ne asteptam la musafir... si unde credeti ca ajunsera bucatele? pe piciorusul sotului meu... mai exact cazu o tava din cuptor si sari zeama din aceea.. nicaieri.. numa pe piciorul lui ... si noroc ca avu si papuc si soseta ca daca era la cracu gol vai de neamul nostru... Asa se mai atenua impactul.. si nu va zic ca din viteza sa descaltat si de papuci si de soseta cu tot cu un strat de piele... si nu va zic ce chef de petrecere cred ca avu saracutul pan la 10 cand plecara musafiri... Dar fu destoinic si se arata vesel si bucuros.. mancalar mama pe el de Teddy Bear... Si uite asa acum are concediu medical vreo 7 zile, si dr la urgenta ia jumulit si taiat pielea moarta de era sa faca pe el de durere... si acum doarme cu cracu in sus sa nu i se mai umfle... si uite asa urcusuri si coborasuri cat e viata de lunga...
Va pup si in speranta ca ziua de maine sa fie mai buna ca cea de azi si cea de ieri.... sa ne vedem/auzim/citim maine seara cu vesti mai bune! _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 03 2007, 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu am fost prea cuminte si asa in prag de Baby Expo, cu trebi pe cap...mii si mii, am facut intrecere cu Andrei ...pe role si ghici? Sunt cu umarul bandajat cu tot cu mana...am patit din cadere o "disjunctie"
Andrei vrand sa ma intreaca nu si-a dat seama si a intrat in picioarele mele "vitezomane". Ca sa nu cad peste El am preferat sa-l iau in brate si in cadere, neavand in ce sa amortizez caderea, am picat in umarul drept.
Daca doriti sa ma vedeti cat de chinuita sunt...nu ma puteti rata...cred ca voi fi singura expozanta fara mana dreapta la Baby Expo
Desi am 14 zile de conced medical...cine credeti voi ca poate sta acasa??
Va pup si va doresc toate bune! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 20 03 2007, 5:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Naughty naughty ! Hihihi!!
Pai sanatate multa , aminuta dulce si sa-ti treaca mana rpd! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Mar 20 03 2007, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vai de mine, fetelor!... Cine-a dat cu praf de boala pe chicbebe?...
Georgi, cred ca sotul tau, saracutul...cred ca il doare asa de tare... of...
Si tu, adminutza, ma gandesc ca Andrei se simte asa vinovat... Te doare rau umarul? Cum dormi noaptea? Reusesti sa te odihnesti? |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 20 03 2007, 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multa sanatate tuturor! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 03 2007, 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uau, ce de vesti rele ...
Sanatate adminutza si Georgi transmite-i sotului.
Aici nici nu-ti vine sa te plangi de chestii minore ....
Pupici tuturor si sper sa nu mai citesc nimic legat de sanatate pe aici. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mie 21 03 2007, 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Of, cate probleme (am citit capitolul anterior).
Am si eu o intrebare, de fapt doua: cat de des e recomandat sa se faca Papanicolau si care e limita superioara a glicemiei peste care se considera ca ai diabet ?
Somno ?
Merci mult. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 21 03 2007, 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Testul Papanicolau, se recomanda o data pe an. Eu una asa il fac.
De glicemie... sa zica cunoscatorii.
Adminuta, imi pare rau pentru manutza ta. Iti doresc sa te insanatosesti grabnic insa pana una alta... o expozitie de succes, ca intotdeauna, la Baby Expo!
Georgi, saracul tau sotior... ei, asa mai da Dumnezeu necazuri mai mici si mai mari... dar sa fim multumiti ca nu a fost ceva mult mai grav. Sanatate tuturor!!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 21 03 2007, 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Glicemia normala e pana in 120. Cred ca totusi ei considera diabet la peste 140. Tatal meu avea la priima analiza 184 si cand am repetat la Institutul de diabet, peste 2 saptamani, a iesit 236.
Cat despre Papanicolau - eu inca n-am facut
Probabil ar trebui .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 21 03 2007, 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim Fluff!
Tot nu am inteles in ce consta testul P...  _________________
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 21 03 2007, 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Testul Papanicolau consta din prelevarea cu ajutorul unui betisor care are la capat vata, a tesutului din uter... Nu este dureros si nu dureaza decat cateva secunde. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 22 03 2007, 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Uter? Sau vagin? Al doilea l-am facut dar din uter...  _________________
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Joi 22 03 2007, 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | | Glicemia normala e pana in 120. Cred ca totusi ei considera diabet la peste 140. |
Kristin, e asa cum zice Sorana. In plus, daca la prima analiza iese glicemia ceva mai mare, se mai repeta, pentru a fi siguri ca nu e o greseala de laborator sau daca pacientul n-a mancat ceva mai dulce cu o seara inainte de analiza. |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Joi 22 03 2007, 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi-a iesit 126, dar e adevarat ca mancasem ceva cu o seara inainte. O sa o repet.
Merci. |
|
| Sus |
|
 |
|