CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Loc de dat cu capul - Capitolul 9
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 8:24 am    Titlul subiectului: Loc de dat cu capul - Capitolul 9 Raspunde cu citat (quote)

Creez acest nou capitol cu speranta sa avem mai putine motive sa-l umplem! Laughing ofer_floare

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 17 03 2007, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am citit dincolo, Claudia, despre problema ta de sanatate. Eu n-am mai fost la un control de cand l-am nascut pe matei, cred ca ar fi cazul sa mai merg si eu pe la vreun ginecolog, macar sa fie totul ok. Cred ca ai niste emotii...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Dum 18 03 2007, 6:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somno, sincer iti spun ca am ceva emotii, dar doctorul m-a asigurat ca totul va fi bine!Doamne fereste se putea si mai rau, asa ca iau partea buna si frumoasa a lucrurilor si viata merge inainte!!! Very Happy Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 18 03 2007, 2:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iti tin pumnii , Clau !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 18 03 2007, 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Toate sintem alaturi de tine, Claudia. Vei vedea ca va fi bine, Doamne-Doamne va avea grija.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 19 03 2007, 10:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia,multa sanatate!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 12:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudel dar in ce consta mama testul.. ca uneori ma gandesc ca nici eu nam facut ever.. si ar cam fi cazul.... Rolling Eyes bine nu in perioada asta... Wink

Serios ma gandesc si de multe ori ma tem pt mama care din acest p de vedere tare mi se pare ca se neglijeaza.. ca na... pe vremea lor nu mergeau la dr de femei decat pt stiti voi ce sau cand nu mai puteau sta in picioare... Mad

Revenind la topic.. sa ma dau si eu cu capul... nu pt motivul cu calcul ca intre timp se rezolva... iar acum tine de "bucuriile noastre" cat sa ma plang ca am o saptamana cam grea la munci si deja am 3 zile in care am stat pan la 6, iar coleguta mea asa profita si dispare din peisaj si ma lasa sg cu toate de ajung sa ma rog sa treaca aceste ultime 3 saptamani mai repede si sa stau si eu linistita acas...

Si ca sa fie totul complet si bucuria cu calcul sa nu fie prea mare.. ieri.. de ziua sotului meu .. facuram si noi bucate alese ca doar ne asteptam la musafir... si unde credeti ca ajunsera bucatele? pe piciorusul sotului meu... mai exact cazu o tava din cuptor si sari zeama din aceea.. nicaieri.. numa pe piciorul lui Mad ... si noroc ca avu si papuc si soseta ca daca era la cracu gol vai de neamul nostru... Shocked Asa se mai atenua impactul.. si nu va zic ca din viteza sa descaltat si de papuci si de soseta cu tot cu un strat de piele... Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad si nu va zic ce chef de petrecere cred ca avu saracutul pan la 10 cand plecara musafiri... Confused Dar fu destoinic si se arata vesel si bucuros.. mancalar mama pe el de Teddy Bear... Wink Si uite asa acum are concediu medical vreo 7 zile, si dr la urgenta ia jumulit si taiat pielea moarta de era sa faca pe el de durere... si acum doarme cu cracu in sus sa nu i se mai umfle... si uite asa urcusuri si coborasuri cat e viata de lunga... Rolling Eyes

Va pup si in speranta ca ziua de maine sa fie mai buna ca cea de azi si cea de ieri.... sa ne vedem/auzim/citim maine seara cu vesti mai bune!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 1:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu am fost prea cuminte si asa in prag de Baby Expo, cu trebi pe cap...mii si mii, am facut intrecere cu Andrei ...pe role si ghici? Sunt cu umarul bandajat cu tot cu mana...am patit din cadere o "disjunctie"
Andrei vrand sa ma intreaca nu si-a dat seama si a intrat in picioarele mele "vitezomane". Ca sa nu cad peste El am preferat sa-l iau in brate si in cadere, neavand in ce sa amortizez caderea, am picat in umarul drept.
Daca doriti sa ma vedeti cat de chinuita sunt...nu ma puteti rata...cred ca voi fi singura expozanta fara mana dreapta la Baby Expo Laughing Laughing
Desi am 14 zile de conced medical...cine credeti voi ca poate sta acasa??
Va pup si va doresc toate bune!

nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 5:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Naughty naughty ! Hihihi!!
Pai sanatate multa , aminuta dulce si sa-ti treaca mana rpd!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai de mine, fetelor!... Cine-a dat cu praf de boala pe chicbebe?...
Georgi, cred ca sotul tau, saracutul...cred ca il doare asa de tare... of...
Si tu, adminutza, ma gandesc ca Andrei se simte asa vinovat... Te doare rau umarul? Cum dormi noaptea? Reusesti sa te odihnesti?
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multa sanatate tuturor!
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uau, ce de vesti rele ...
Sanatate adminutza si Georgi transmite-i sotului.
Aici nici nu-ti vine sa te plangi de chestii minore ....

Pupici tuturor si sper sa nu mai citesc nimic legat de sanatate pe aici.
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of, cate probleme (am citit capitolul anterior).

Am si eu o intrebare, de fapt doua: cat de des e recomandat sa se faca Papanicolau si care e limita superioara a glicemiei peste care se considera ca ai diabet ?

Somno ?

Merci mult.
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 6:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Testul Papanicolau, se recomanda o data pe an. Eu una asa il fac.

De glicemie... sa zica cunoscatorii. Smile

Adminuta, imi pare rau pentru manutza ta. Sad Iti doresc sa te insanatosesti grabnic insa pana una alta... o expozitie de succes, ca intotdeauna, la Baby Expo! pupatura

Georgi, saracul tau sotior... ei, asa mai da Dumnezeu necazuri mai mici si mai mari... dar sa fim multumiti ca nu a fost ceva mult mai grav. Sanatate tuturor!! pupatura

Lachitza mea

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Glicemia normala e pana in 120. Cred ca totusi ei considera diabet la peste 140. Tatal meu avea la priima analiza 184 si cand am repetat la Institutul de diabet, peste 2 saptamani, a iesit 236.

Cat despre Papanicolau - eu inca n-am facut Embarassed Embarassed
Probabil ar trebui ....
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 9:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim Fluff! Wink

Tot nu am inteles in ce consta testul P... Shocked

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 21 03 2007, 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Testul Papanicolau consta din prelevarea cu ajutorul unui betisor care are la capat vata, a tesutului din uter... Nu este dureros si nu dureaza decat cateva secunde.

Lachitza mea

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 22 03 2007, 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uter? Sau vagin? Al doilea l-am facut dar din uter... Shocked Rolling Eyes

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 22 03 2007, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Glicemia normala e pana in 120. Cred ca totusi ei considera diabet la peste 140.

Kristin, e asa cum zice Sorana. In plus, daca la prima analiza iese glicemia ceva mai mare, se mai repeta, pentru a fi siguri ca nu e o greseala de laborator sau daca pacientul n-a mancat ceva mai dulce cu o seara inainte de analiza.
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 22 03 2007, 12:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie mi-a iesit 126, dar e adevarat ca mancasem ceva cu o seara inainte. O sa o repet.

Merci.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 1 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum