CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce-a facut copilul tau azi? (14)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 14 09 2007, 7:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancuta,Gina si celelalte pe care le-am uitat in primul mesaj , aveti niste minuni de bebei!
Cred ca Chic este singurul forum cu copii toti unul mai frumos ca altul!Nu vezi unul urat aici!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 14 09 2007, 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim Nicky! Ce dulce e Sandra cu palariuta!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 14 09 2007, 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Ieri Monica a facut febra de la o amigdalita purulenta. Si mai si vomita.
Bine ca nu a vomitat imediat dupa antibiotic. Sper ca azi o sa-i fie bine ca a luat deja antibiotic aseara si azi dimineata si in general ea reactioneaza bine si repede la tratament.

Ce vreau sa va intreb - dr. zice ca e prima data cand Monica face asa ceva si ca o sa ramana cu o sensibilitate dupa chestia asta si ca ar fi bine sa-i dam niste vitamine si ceva de crestere a imunitatii.
I-am luat deja vitramine "mini Martieni". Ce sa-i dau pentru imunitate? Echinaceea? Oscilococcinum? Sau altceva?

Eu iti recomand calduros Propolis cu vitamina C, in varianta de plafar, ca cea din farmacie mi se pare mai scumpa si mai slaba... Sunt pastilute de subt care lu Mony a mea ii plac mult de tot si ne-au ajutat intotdeauna cand a fost racita, si m-au ajutat enorm si pe mine cand, gravida fiind cu Teo am facut amigdalita de 3 ori in primele 5 luni si nu puteam lua absolut nimic.... Daca vezi ca-i plac fetei ii poti da si cand nu e racita, dar si ca tratament cand mai are probleme... Wink

Doza de care stiu eu e de 2 maxim 3 pastilute pe zi... Rolling Eyes

Nikisor... multumesc si eu de complementul apropos de copii si te intreb ce mai face Sandruta? De cand e poza aia???

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 14 09 2007, 11:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

POza e de vara asta cand am fost la Zoo.
Fetita din avatar e nepotica mea , Rebecka.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 15 09 2007, 12:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Georgi.
E intr-adevar foarte bun propolisul. I-am dat deja, am luat si eu ca.... si pe mine ma ustura gatul acum.
Din pacate Monica ia antibiotic de 2 zile Mad
Era cu amigdalele pline de puroi, febra mare, vomita Mad
Trebuie sa-i dau ceva pentru imunitate cand terminam cu antibioticul. Doctorita a zis ca din chestii de-astea poate sa ramana cu sensibilitate, ca e prima data cand vede asa o amigdalita urata la Monica
Ce parere aveti de tinctura de echinaceea?
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Sam 15 09 2007, 10:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor nu e cazul cumva sa facem un nou topic, ca acesta s-a lungit cam mult...?

Hai sa continuam aici:

http://www.chicbebe.ro/forum/sutra54530.html#54530

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 12 din 12

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum