| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 14 09 2007, 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ancuta,Gina si celelalte pe care le-am uitat in primul mesaj , aveti niste minuni de bebei!
Cred ca Chic este singurul forum cu copii toti unul mai frumos ca altul!Nu vezi unul urat aici! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 14 09 2007, 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim Nicky! Ce dulce e Sandra cu palariuta! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 14 09 2007, 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | Ieri Monica a facut febra de la o amigdalita purulenta. Si mai si vomita.
Bine ca nu a vomitat imediat dupa antibiotic. Sper ca azi o sa-i fie bine ca a luat deja antibiotic aseara si azi dimineata si in general ea reactioneaza bine si repede la tratament.
Ce vreau sa va intreb - dr. zice ca e prima data cand Monica face asa ceva si ca o sa ramana cu o sensibilitate dupa chestia asta si ca ar fi bine sa-i dam niste vitamine si ceva de crestere a imunitatii.
I-am luat deja vitramine "mini Martieni". Ce sa-i dau pentru imunitate? Echinaceea? Oscilococcinum? Sau altceva? |
Eu iti recomand calduros Propolis cu vitamina C, in varianta de plafar, ca cea din farmacie mi se pare mai scumpa si mai slaba... Sunt pastilute de subt care lu Mony a mea ii plac mult de tot si ne-au ajutat intotdeauna cand a fost racita, si m-au ajutat enorm si pe mine cand, gravida fiind cu Teo am facut amigdalita de 3 ori in primele 5 luni si nu puteam lua absolut nimic.... Daca vezi ca-i plac fetei ii poti da si cand nu e racita, dar si ca tratament cand mai are probleme...
Doza de care stiu eu e de 2 maxim 3 pastilute pe zi...
Nikisor... multumesc si eu de complementul apropos de copii si te intreb ce mai face Sandruta? De cand e poza aia??? _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 14 09 2007, 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
POza e de vara asta cand am fost la Zoo.
Fetita din avatar e nepotica mea , Rebecka. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 15 09 2007, 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc Georgi.
E intr-adevar foarte bun propolisul. I-am dat deja, am luat si eu ca.... si pe mine ma ustura gatul acum.
Din pacate Monica ia antibiotic de 2 zile
Era cu amigdalele pline de puroi, febra mare, vomita
Trebuie sa-i dau ceva pentru imunitate cand terminam cu antibioticul. Doctorita a zis ca din chestii de-astea poate sa ramana cu sensibilitate, ca e prima data cand vede asa o amigdalita urata la Monica
Ce parere aveti de tinctura de echinaceea? _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|