CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cu copilul la shopping
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 03 06 2009, 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura - banu. Li se mai sparg partile componente si trebuie inlocuiti Laughing
Sunt incredibil de prost facuti si scumpi.
Frate si daca n-are de-astia nu se poate juca in parc. Ca toti au si cu astia se joaca, mama lor de Bakugani Laughing

In fine, acum a trecut febra Bakuganilor.
Acum avem Tamagotchi.
Dar asta imi place si mie.
Avem un baietel care acum are 2 ani si arata ca Elvis Laughing

Avem o gramada de prieteni, asteptam sa devina adult si sa-i gasim partenera Laughing

Dupa cum vedeti verbul este "avem" ca am drepturi asupra lui din moment ce ii dau si eu de manacare sii trag apa cand face kk Laughing
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 03 06 2009, 10:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si copiii de la camin de la Matei au porcarii din alea rotunde, bakugani sau cum s-or chema. Lumi, din cate am auzit pe la baieti, exista pe Jetix sa nu stiu pe ce program desene anumate cu acesti bakugani. Matei nu pupa asa ceva, decat daca e pe la bunici. Noi acasa am restrictionat accesul la Jetix inca de cand era bb.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 04 06 2009, 10:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Geaninutz. Totul pleaca de la desene. Sunt niste desene la TV cu acesti bakugani (niste mingiute care se trasforma in diferiti monstruleti, robotei...nici nu stiu cum sa le spun) care se lupta intre ei.
E incredibil insa ca se fac si campionate. Fimiu a vrut sa se inscrie dar mi s-a parut prea mult...
Are vreo 30 si ceva de mingiute de-astea si isi doreste si mai multi.
Imagineaza-ti insa ca fiecare mingiuta are un nume si stie numele fiecarei mingii si alte cateva zeci pe care inca nu le are. Am senzatia ca astia comploteaza impotriva noastra Laughing Laughing Laughing

somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 05 06 2009, 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Na, ca acum are si Matei unul, i l-a cumparat bunica-sa. Si-l tot ascundea sa nu-l vad, dar uite ca azi dimineata a bocit ca si l-a uitat acasa, asa ca m-am intors acasa, i l-am luat si i l-am dus la camin.
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 05 06 2009, 2:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing ...vezi? e important bakuganu' Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 05 06 2009, 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si Edi m-a intrebat zilele trecute ce-i ala bakugan. dar i-am explicat repede ca e un robot din desene de pe carton. si el stie ca alea-s violente si se uita doar copii rai. deci nu l-a mai interesat.
acum vreo 2 zile in fata unei tonete cu jucarii, un copil de 2-3 ani care abia stia sa vorbeasca, ii zice mamei disperat pe limba lui: uite bakugani. si mama lui, nedumerita: ce-s aia? nu intelegea nimic. dar vinzatoarea a salvat-o repede si i-a aratat copilului toata colectia expusa cu bakugani.

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 05 06 2009, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Important e sa ii aiba....acum la noi zac pe jos, in sertare sau pe barca Laughing Laughing Dar nu se mai joaca cu ei.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 08 06 2009, 8:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Moda cu Tamagotchi este mai mult la fete. Fetitele prietenilor nostrii erau disperate prin Octombrie dupa joculetul asta.
Le-a trecut insa repede pentru ca aveau prea multe griji Laughing Laughing

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum