CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cu copilul la shopping
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 12 03 2007, 8:53 pm    Titlul subiectului: Cu copilul la shopping Raspunde cu citat (quote)

Voi mergeti cu copilul la cumparaturi? Noi am dus-o dintotdeauna pe Nico cu noi. Ii place foarte mult. O punem in cos si pina nu demult statea linistita. Mai nou ne ajuta la cheltuit banii, cind am fost ultima data la Selgros ne trezim la casa cu o gramada de produse pe care nu le doream.Nico le inhata de pe raft si le aseaza linga ea in cos.Curios e ca nu ia nimic de mincare ci produse pentru curatenie: Domestos, Cif...etc. Laughing Oare asta inseamna ca voi avea ajutor in curind la treburile casei? Wink
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 13 03 2007, 12:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dana , si eu merg mai mereu cu plodutele la cumparaturi .Alexa nu ne insoteste tot timpul , depinde de ce desene sunt la tv sau ce jocuri joaca pe comp , dar Sandra sigur .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 13 03 2007, 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am luat-o pe Diana mai mereu cu noi la shopping...
cand era mai mica statea cumintica in cos ... acum e mai maraita, ii place pana la un punct dupa care nu mai vrea... dar nu pune in cos nimic... cere ce vrea pentru ea...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 13 03 2007, 9:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si Monica merge cu noi.
Fiind mai mari, am depasit faza cu verificatul la casa cine ce a luat si datul la o parte a produselor luate de ea Laughing
Acum, asa cum zice Daniela, intreaba ce poate lua. Oricum e stabilit de acasa, de gen o jucarie si un Tic-Tac, ca altfel le vrea pe toate Very Happy
Oricum e cuminte si obisnuita cu asta ....
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 8:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi il ducem pe Glad la cumparaturi, dar la un moment dat incepe sa se plictiseasca, mai ales daca trebuie sa stam la coada. Dar e extrem de cumintel in cos, asa ca in general e ok.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Sam 11 08 2007, 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata printesa noastra se uita curioasa peste tot,probabil cand va mai creste se va plictisi si ea...
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 14 08 2007, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi l-am luat mereu la cumparaturi.
Acum chiar ma ajuta. Il trimit la diverse raioane sa grabim cumparaturile.
Stie ce detergent trebuie sa cumpere (ce folosesc), balsamul il miroase si il alege dupa preferinte, iaurt stie ce place fiecarui membru al familiei...si alege pentru fiecare...
Raioanele preferate insa sunt : jucariile si jocurile pe calc...DVD... Laughing Laughing

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 06 02 2009, 1:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum a cam trecut de faza cuminteniei,in sensul ca vrea sa mearga prin magazin,se uita la produse,sta in carut doar la inceput .Imi place insa ca a inteles ca ceea ce este pentru ea oricum trebuie trecut pe la casa ca inainte nu vroia sa lase din mana ce era pentru ea,acum cand ajunge la casa paseaza rapid obiectul casierei.
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 24 02 2009, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Acum a cam trecut de faza cuminteniei,in sensul ca vrea sa mearga prin magazin,se uita la produse,sta in carut doar la inceput .Imi place insa ca a inteles ca ceea ce este pentru ea oricum trebuie trecut pe la casa ca inainte nu vroia sa lase din mana ce era pentru ea,acum cand ajunge la casa paseaza rapid obiectul casierei.

s-a dus "linistea" voastra!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 24 02 2009, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu il iau cu mine "bine legat" in carutul lui, ca am facut greseala si am intrat intr-o zi cu el mergind si nu am putut sa cumpar nimic, doar am alergat dupa el.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 24 02 2009, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar a mea nu mai merge in carut de la 1 an....citisem zilele trecute ca trebuie sa-i lasam pe jos prin magazine ca sa se obisnuiasca,sa se invete ce e bine si ce nu,pentru ca daca ii tinem numai in carut cand scapa fac nebunii.Adevarul este ca e greu sa umblam dupa ei prin magazin sau sa le tot repetam nu pune mana,nu fa aia,dar ei cresc repede si invata tot atat de repede.Cred ca ,cam pe la 3 anisori vor fi mai linistiti.
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 05 2009, 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany imi place de tine ca esti optimista Laughing
Da, vor fi mai linistiti, in sensul ca se vor prinde ca daca nu platesti ce si-a luat nu o are acasa. Va fi ... foarte cuminte cu 10 min inainte si 10 min dupa. Dar te va costa chestia asta Laughing
Si apoi ... de pe la 6 ani incep sa stie foarte clar ce vor
"Ponei cu aripi ca al lui Ali - 50 lei; Bakugan, minim 6 bucati, marime medie, IMPORTANT: unul portocaliu cu dungi negre - 7 lei bucata" Laughing Asa arata lista mea de cumparaturi Laughing
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 05 2009, 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitata sa precizez - acum nu mai vrea sa vina cu mine la cumparaturi. Doar daca o amenint ca nu iau ce mi-a pus pe lista Very Happy Altfel "Stau eu aici cu Dane" ... (Dane e taica-miu). Si "stau aici" inseamna ca sta acasa ... dar isi cheama si minim o prietena ... plec la cumparaturi apoi fac curat 1 ora Very Happy
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 15 05 2009, 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si lui Andrei i-a trecut febra cumparaturilor.
La fel ca si mandra Monicutza doar daca ii promit ca ii cumpar ceva sau daca il las acasa sa faca lectii...atunci se indura. Very Happy
Si treaba cu bakuganii credeam ca-i doar la baieti...mie imi vine sa vomit cand aud cuvantul "bakugan" . Are mai bine de 30 buc si se plange ca nu are cati ii trebuie Rolling Eyes Rolling Eyes

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 18 05 2009, 9:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deja are anumite preferinte sau cerinte sa le zic asa.Avem un supermagazin de unde facem cumparaturi si acolo este si mcdonalds si vrea papa cu jucarie,apoi pe holuri sunt vreo 4 masinute de alea cu fisa cu jucarii in ele si-l pune pe tati sa-i scoata jucarie,sunt si masinute si un mic carusel acolo si trebuie sa faca macar o tura....
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 18 05 2009, 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la noi nu a ajuns inca moda cu bakugan. nici nu stiu ce-s aia si la ce folosesc. i-am vazut expusi la magazin, dar nu m-a tentat sa analizez cartea aia de joc si bila .
si Edi a inceput sa nu mai vrea la shoping. imi zice doar ca vrea o masinuta sau un tren si gata. dar noi uitam sa-l trecem pe lista si am scapat. cind avea vreo 3 ani ne cerea sa cumparam becuri, prize, cabluri.
Daria deocamdata e cuminte, nu cere nimic, dar acusi ne pregatim s-o lasam la bunici cind mergem la shoping. Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 18 05 2009, 10:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
cind avea vreo 3 ani ne cerea sa cumparam becuri, prize, cabluri.

Laughing Laughing Laughing
Sunt simpatici tare la varsta asta. Au impresia ca sunt adulti in toata puterea cuvantului. Trateaza totul cu atata seriozitate ... Laughing
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 18 05 2009, 1:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Si lui Andrei i-a trecut febra cumparaturilor.
La fel ca si mandra Monicutza doar daca ii promit ca ii cumpar ceva sau daca il las acasa sa faca lectii...atunci se indura. Very Happy
Si treaba cu bakuganii credeam ca-i doar la baieti...mie imi vine sa vomit cand aud cuvantul "bakugan" . Are mai bine de 30 buc si se plange ca nu are cati ii trebuie Rolling Eyes Rolling Eyes

si Dianei la fel i-a trecut... la fel procedez cu ea si sta acasa...

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 02 06 2009, 10:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce sunt aia bakugani? Laughing Ca de astia chiar nu am auzit. Avem zeci de ponei, papusi Winx, papusi de-alea cu botu' mare Laughing ca nu-mi vine numele-n cap acum, puii de dinozaur, da de baku-aia nu am auzit Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 03 06 2009, 7:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ehhh....pai daca ai fata finuta, romantica si poeta? Very Happy Bakuganii sunt pentru baieti. Nu fac nimic altceva in afara de a scoate bani din buzunarul parintilor, de a fi lasati langa pat sa ai tu pe ce calca, etc. Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum