| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 12 03 2007, 8:53 pm Titlul subiectului: Cu copilul la shopping |
|
|
Voi mergeti cu copilul la cumparaturi? Noi am dus-o dintotdeauna pe Nico cu noi. Ii place foarte mult. O punem in cos si pina nu demult statea linistita. Mai nou ne ajuta la cheltuit banii, cind am fost ultima data la Selgros ne trezim la casa cu o gramada de produse pe care nu le doream.Nico le inhata de pe raft si le aseaza linga ea in cos.Curios e ca nu ia nimic de mincare ci produse pentru curatenie: Domestos, Cif...etc. Oare asta inseamna ca voi avea ajutor in curind la treburile casei?  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 13 03 2007, 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Dana , si eu merg mai mereu cu plodutele la cumparaturi .Alexa nu ne insoteste tot timpul , depinde de ce desene sunt la tv sau ce jocuri joaca pe comp , dar Sandra sigur . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 13 03 2007, 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am luat-o pe Diana mai mereu cu noi la shopping...
cand era mai mica statea cumintica in cos ... acum e mai maraita, ii place pana la un punct dupa care nu mai vrea... dar nu pune in cos nimic... cere ce vrea pentru ea... _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 13 03 2007, 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si Monica merge cu noi.
Fiind mai mari, am depasit faza cu verificatul la casa cine ce a luat si datul la o parte a produselor luate de ea
Acum, asa cum zice Daniela, intreaba ce poate lua. Oricum e stabilit de acasa, de gen o jucarie si un Tic-Tac, ca altfel le vrea pe toate
Oricum e cuminte si obisnuita cu asta .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si noi il ducem pe Glad la cumparaturi, dar la un moment dat incepe sa se plictiseasca, mai ales daca trebuie sa stam la coada. Dar e extrem de cumintel in cos, asa ca in general e ok. _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 11 08 2007, 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdata printesa noastra se uita curioasa peste tot,probabil cand va mai creste se va plictisi si ea... _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 14 08 2007, 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si noi l-am luat mereu la cumparaturi.
Acum chiar ma ajuta. Il trimit la diverse raioane sa grabim cumparaturile.
Stie ce detergent trebuie sa cumpere (ce folosesc), balsamul il miroase si il alege dupa preferinte, iaurt stie ce place fiecarui membru al familiei...si alege pentru fiecare...
Raioanele preferate insa sunt : jucariile si jocurile pe calc...DVD...
_________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 06 02 2009, 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum a cam trecut de faza cuminteniei,in sensul ca vrea sa mearga prin magazin,se uita la produse,sta in carut doar la inceput .Imi place insa ca a inteles ca ceea ce este pentru ea oricum trebuie trecut pe la casa ca inainte nu vroia sa lase din mana ce era pentru ea,acum cand ajunge la casa paseaza rapid obiectul casierei. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Mar 24 02 2009, 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DANY2005 a scris: | | Acum a cam trecut de faza cuminteniei,in sensul ca vrea sa mearga prin magazin,se uita la produse,sta in carut doar la inceput .Imi place insa ca a inteles ca ceea ce este pentru ea oricum trebuie trecut pe la casa ca inainte nu vroia sa lase din mana ce era pentru ea,acum cand ajunge la casa paseaza rapid obiectul casierei. |
s-a dus "linistea" voastra! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
ancuza Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006 Mesaje: 350
|
Trimis: Mar 24 02 2009, 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu il iau cu mine "bine legat" in carutul lui, ca am facut greseala si am intrat intr-o zi cu el mergind si nu am putut sa cumpar nimic, doar am alergat dupa el. _________________ sint un copil fericit |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 24 02 2009, 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar a mea nu mai merge in carut de la 1 an....citisem zilele trecute ca trebuie sa-i lasam pe jos prin magazine ca sa se obisnuiasca,sa se invete ce e bine si ce nu,pentru ca daca ii tinem numai in carut cand scapa fac nebunii.Adevarul este ca e greu sa umblam dupa ei prin magazin sau sa le tot repetam nu pune mana,nu fa aia,dar ei cresc repede si invata tot atat de repede.Cred ca ,cam pe la 3 anisori vor fi mai linistiti. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Vin 15 05 2009, 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany imi place de tine ca esti optimista
Da, vor fi mai linistiti, in sensul ca se vor prinde ca daca nu platesti ce si-a luat nu o are acasa. Va fi ... foarte cuminte cu 10 min inainte si 10 min dupa. Dar te va costa chestia asta
Si apoi ... de pe la 6 ani incep sa stie foarte clar ce vor
"Ponei cu aripi ca al lui Ali - 50 lei; Bakugan, minim 6 bucati, marime medie, IMPORTANT: unul portocaliu cu dungi negre - 7 lei bucata" Asa arata lista mea de cumparaturi  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Vin 15 05 2009, 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am uitata sa precizez - acum nu mai vrea sa vina cu mine la cumparaturi. Doar daca o amenint ca nu iau ce mi-a pus pe lista Altfel "Stau eu aici cu Dane" ... (Dane e taica-miu). Si "stau aici" inseamna ca sta acasa ... dar isi cheama si minim o prietena ... plec la cumparaturi apoi fac curat 1 ora  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Vin 15 05 2009, 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si lui Andrei i-a trecut febra cumparaturilor.
La fel ca si mandra Monicutza doar daca ii promit ca ii cumpar ceva sau daca il las acasa sa faca lectii...atunci se indura.
Si treaba cu bakuganii credeam ca-i doar la baieti...mie imi vine sa vomit cand aud cuvantul "bakugan" . Are mai bine de 30 buc si se plange ca nu are cati ii trebuie _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Lun 18 05 2009, 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Deja are anumite preferinte sau cerinte sa le zic asa.Avem un supermagazin de unde facem cumparaturi si acolo este si mcdonalds si vrea papa cu jucarie,apoi pe holuri sunt vreo 4 masinute de alea cu fisa cu jucarii in ele si-l pune pe tati sa-i scoata jucarie,sunt si masinute si un mic carusel acolo si trebuie sa faca macar o tura.... _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Lun 18 05 2009, 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
la noi nu a ajuns inca moda cu bakugan. nici nu stiu ce-s aia si la ce folosesc. i-am vazut expusi la magazin, dar nu m-a tentat sa analizez cartea aia de joc si bila .
si Edi a inceput sa nu mai vrea la shoping. imi zice doar ca vrea o masinuta sau un tren si gata. dar noi uitam sa-l trecem pe lista si am scapat. cind avea vreo 3 ani ne cerea sa cumparam becuri, prize, cabluri.
Daria deocamdata e cuminte, nu cere nimic, dar acusi ne pregatim s-o lasam la bunici cind mergem la shoping.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Lun 18 05 2009, 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| ana c a scris: | | cind avea vreo 3 ani ne cerea sa cumparam becuri, prize, cabluri. |
Sunt simpatici tare la varsta asta. Au impresia ca sunt adulti in toata puterea cuvantului. Trateaza totul cu atata seriozitate ... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Lun 18 05 2009, 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: | Si lui Andrei i-a trecut febra cumparaturilor.
La fel ca si mandra Monicutza doar daca ii promit ca ii cumpar ceva sau daca il las acasa sa faca lectii...atunci se indura.
Si treaba cu bakuganii credeam ca-i doar la baieti...mie imi vine sa vomit cand aud cuvantul "bakugan" . Are mai bine de 30 buc si se plange ca nu are cati ii trebuie |
si Dianei la fel i-a trecut... la fel procedez cu ea si sta acasa... _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 02 06 2009, 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce sunt aia bakugani? Ca de astia chiar nu am auzit. Avem zeci de ponei, papusi Winx, papusi de-alea cu botu' mare ca nu-mi vine numele-n cap acum, puii de dinozaur, da de baku-aia nu am auzit |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 03 06 2009, 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Ehhh....pai daca ai fata finuta, romantica si poeta? Bakuganii sunt pentru baieti. Nu fac nimic altceva in afara de a scoate bani din buzunarul parintilor, de a fi lasati langa pat sa ai tu pe ce calca, etc.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|