CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
A nascut Danny2005!Bun venit , Giulia!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 10:30 am    Titlul subiectului: A nascut Danny2005!Bun venit , Giulia! Raspunde cu citat (quote)

Aseara , la ora 19.08 Danny2005 a nascut o fetita de 3 480 grame si 51 cm !
Felicitari !Si le urez atat mamicii cat si fetitei multa sanatate , fericire si o viata minunata impreuna !

Ultima modificare efectuata de catre nicky la Lun 05 03 2007, 10:57 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 10:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scumpete mica, bine ai venit pe lume !

Sa ai o viata minunata, caci ai niste parinti care te iubesc ca pe ochii din cap si care te-au asteptat o viata !

Danny, felicitari si abia asteptam primele impresii in calitate de mamica fericita !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 10:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Atat mama cat si piciuta sunt bine ! Minunea se numeste Giulia!

Danny va transmite multumiri pentru gandurile voastre bune si sarutari tuturor !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 11:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit pe lume,Giulia !!!!!!!!!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 11:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari si viata lunga si fericita alaturi de parinti ei dragi! Wink Abia le asteptam... cu detalii...
Pupici dulci!!!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bun venit bebe mic. sa ai parte de tot norocul si binele din lume.
mami felicitari, laptic mult si nopti linistite Wink
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 7:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari Dany si bun venit micutei Giulia. Va doresc multa sanatate si mii de clipe de neuitat impreuna.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 10:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit Giulia! Si "La multi ani!"
Felicitari Dany, sa-ti traiasca puiul mic si sa va bucurati una de alta.
Te asteptam inapoi cu povesti si ... intrebari Wink
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 05 03 2007, 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit Giulia! Felicitari Dany! Sa va bucurati impreuna de viata!
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mar 06 03 2007, 1:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un martisor binevenit pentru toata familia!DANY sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunea numita GIULIA!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 06 03 2007, 5:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claudiabesnea a scris:
Un martisor binevenit pentru toata familia!DANY sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunea numita GIULIA!

Gand la gand , Clau ! Si eu tot la Martisor m-am gandit!Pup iu !

Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 06 03 2007, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa iti fie viata binecuvintata cu acest ingeras care a venit pe lume si sa te bucuri de fiecare zimbet al Giuliei! Felicitari la toti trei si multi pupici cu calde imbratisari!
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mie 07 03 2007, 9:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

waw....mi-au dat lacrimile......bine ai venit pe lumea mica Giulia...
Dany felicitariiiiiiiiiiiii mii de felicitari si bine ai venit in randul mamicilor....
Cat mai mult lapte si sa ai o fetita mancacioasa, cuminte si sa iti aduca numai bucurii....vai ce ma bucur.....
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 09 03 2007, 10:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari din suflet, Dany!!! Sa fiti fericiti, sa savurati fiecare clipa impreuna! Refacere rapida iti doresc si asteptam povestiri depre Giulia!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 11:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumim mult! De aseara am net si acum am reusit sa intru un pic,o sa va povestesc cum a fost.Va pup pe toate si sper sa am timp sa intru cat mai des.
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai revenit Danny...si bine ai venit pe lume micuta printesa...
Ne-a fost dor de voi ! A fost mare valva cand ai nascut... petrecareti am primit mesaje si ne-am veselit ... petrecareti ...ca ChicBebe a mai mosit un bebelus...(exagerez un pic Laughing Laughing )
Sa fiti sanatoase si iubite si frumoase! Va pupacesc! flori_pupici flori_pupici flori_pupici flori_pupici flori_pupici

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim mult de tot!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany, uita-te aici la luna martie, sa vezi cine e cappo di tutti cappi! (Sper ca am scris corect Laughing ) Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ooooo.....super! Sunt tare mandra!! Wink
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Heyyyyyyyyyyyyyyy sis , WELCOME! Ce bine-mi pare ca ai revenit !Cum va simtiti?Ce-mi face nepotica?E mancacioasa?

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum