CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cum pot afla la ce medic e inscrisa Sandra?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 04 03 2007, 12:00 am    Titlul subiectului: Cum pot afla la ce medic e inscrisa Sandra? Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca este la Policlinica Malcoci din Rahova , Bucuresti , am insotit-o pe mama naturala la celelalte vaccine si acum trebuie sa programez copilul pentru vaccinul de 2 ani jumate dar nu-mi pot aminti sub nici un chip numele medicului iar pe naturala o doare in c... de asta si nu s-a sinchisit s-o faca ea .
Are cineva pile pe acolo?E o mare urgenta !
Pot oferi detalii pe PM sau email .
Va rog mult , daca puteti , sa imi dati informatiile necesare !Multumesc !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 11 05 2007, 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, cum te-ai descurcat cu medicul Sandrei? L-ai gasit pina la urma?
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Puiutu , iarta-ma ca nu am vazut intrebarea ta pana acum .Nu , nu am gasit inca si nu stiu ce as mai putea facxe .S-a mai si mutat de unde era .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu mergi pur si simplu la un medic in Ploiesti si sa-i explici situatia? Pana la urma, vaccinul trebuie facut si nu poti astepta la nesfarsit asa...

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 5:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vrei, o pot intreba pe verisoara mea la ce medic merge ea cu Andreea. La cat e de pretentioasa si spaimuca, vara-mea, poti baga mana in foc ca e pediatrul de top al Ploiestiului. Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 6:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te rog mult , Fluffy , mi-ar fi de un real ajutor ! Daca mi-ar putea aplica si o pila cu spaga de rigoare......ar fi super si ti-as ramane indatorata!Pe bune ca platesc oricat .Slava Domnului ca fata nu e prea bolnavicioasa!Am nevoie doar s-o stiu agatata undeva si sa-i faca vaccinele ca de consulatii o pot consulta si la particulari asa cum am facut-o pana acum .

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 6:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sigur, Nicky... o intreb si revin cu raspunsul cat mai urgent posibil. pupatura

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sarumanaaaa si piciorul chiar ca-i la indemanaaaa!!!!

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, ai MP de la mine, plus un off line pe mess, cu raspunsul privitor la pediatru! Wink

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am primit , multumesc mult!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 8:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nik.. s-a rezolvat? Aveam si eu o sugestie, dar daca s-a rezolvat... Razz

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi poti spune si sugestia ta , Georgi !Mai multe sfaturi mai mult de invatat!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 15 06 2007, 11:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din cate stiu te poti transfera la un medic si fara sa treci pe la fostul... Adica medicul care te ia in primire, cand face inregistrarea la CAS oricum anuleaza inscrierea la dr anterior... Rolling Eyes Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar merita intrebat un medic daca intr-adevar se poate... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 16 06 2007, 8:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se poate, dar din cate am inteles avea de fapt nevoie de istoricul vaccinarilor, pe care numai de la medicul respectiv il poti lua.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum