CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Lista Medici Obstetrica-Ginecologie
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 9:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in timisoara va recomand cu multa incredere pe CF DR ANASTASIU DORU!
e un om minunat fara pretentii financiare,simplu........
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
adonis
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 19/06/2006

MesajTrimis: Lun 19 06 2006, 8:48 am    Titlul subiectului: nastere fara probleme Raspunde cu citat (quote)

Cod:
Citat:

Viitoare mamici...eu am nascut la Municipal cu dr. Radoi Cristian si a fost super ok, tot dansul mi-a urmarit si sarcina si analizele mi le-am facut la Centrul Medical Unirea unde de asemenea il puteti gasi .E un doctor de nota 20.Nu ezitati sa-l contactati ........
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Idelia
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 02/11/2006

MesajTrimis: Joi 02 11 2006, 4:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mine m-a urmarit de la 2 luni dr. Ruxandra Dumitrescu de la Cantacuzino si cand a fost sa nasc era in concediu Mad Asa ca am nascut tot acolo cu dr. Kulava care a fost exceptionala desi la prima vedere nu parea.
Jos palaria pt ea caci nefiind pacienta ei si necunoscandu-ma s-a purtat super spre deosebire de dr. Dumitrescu care dupa ce si-a luat timp de 7 luni banutzii la fiecare control lunar am-a lasat balta in momentul cel mai important.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 02 11 2006, 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lol, din pacate nu esti singura care a patit asa... Mad Evil or Very Mad cunosc si eu n cazuri si sunt total de acord cu voi... si ma gandesc oare ce as fi gandit daca dr mea era in concediu... eu stiu... prin Hawaiiii? Cred ca m-ar fi deranjat, dar cum sa fi venit femeia tocmai de acolo pt mine... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 02 11 2006, 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Idelia a scris:
Pe mine m-a urmarit de la 2 luni dr. Ruxandra Dumitrescu de la Cantacuzino si cand a fost sa nasc era in concediu Mad Asa ca am nascut tot acolo cu dr. Kulava care a fost exceptionala desi la prima vedere nu parea.
Jos palaria pt ea caci nefiind pacienta ei si necunoscandu-ma s-a purtat super spre deosebire de dr. Dumitrescu care dupa ce si-a luat timp de 7 luni banutzii la fiecare control lunar am-a lasat balta in momentul cel mai important.

Nu ii iau partea doctorei, si stiu ca esti suparata. Dar crezi ca ea stia in urma cu 7 luni cand te-ai dus tu la ea ca o sa-si ia concediul tocmai atunci?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 1:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

No ofense dar dr. mea mi-a zis cu vreo luna inainte sa nasc ca daca nasc pe data de (nu mai tin minte data) nu o sa poata veni ca e plecata in ziua aia dar ca sa ma duc la spital la dr xxx (nu mai tin minte nici numele!) ca stie de situatie si nu-i pb. si e dr buna, etc, etc.
Dar n-am avut incredere si am nascut cand era dr. mea :))
Laughing Laughing

Si in plus stiu ca anunta gravidutele de la primul control ca e posibil sa fie in concediu cand nasc ele si daca vor pe altcineva ... si daca nu le recomanda ea daca e sa fie ....
Mie asa mi se pare civilizat, nu sa te trezesti la spital fara dr.!!!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 03 11 2006, 10:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa ar fi fair play, dar cati medici sunt la noi fair play?

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Mar 07 11 2006, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru cele care sunteti din Craiova, eu il recomand pe dr. Andrei Tica!!! Am fost foarte multumita de cum s-a purtat cu mine pe tot parcursul primei sarcini, precum si la nastere!! Acum tot cu el voi naste!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum