| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Joi 23 02 2006, 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
in timisoara va recomand cu multa incredere pe CF DR ANASTASIU DORU!
e un om minunat fara pretentii financiare,simplu........ |
|
| Sus |
|
 |
adonis Membru nou

Data inscrierii: 19/06/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun 19 06 2006, 8:48 am Titlul subiectului: nastere fara probleme |
|
|
| Citat: |
Viitoare mamici...eu am nascut la Municipal cu dr. Radoi Cristian si a fost super ok, tot dansul mi-a urmarit si sarcina si analizele mi le-am facut la Centrul Medical Unirea unde de asemenea il puteti gasi .E un doctor de nota 20.Nu ezitati sa-l contactati ........ |
|
|
| Sus |
|
 |
Idelia Membru nou

Data inscrierii: 02/11/2006 Mesaje: 1 Locatie: RO
|
Trimis: Joi 02 11 2006, 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine m-a urmarit de la 2 luni dr. Ruxandra Dumitrescu de la Cantacuzino si cand a fost sa nasc era in concediu Asa ca am nascut tot acolo cu dr. Kulava care a fost exceptionala desi la prima vedere nu parea.
Jos palaria pt ea caci nefiind pacienta ei si necunoscandu-ma s-a purtat super spre deosebire de dr. Dumitrescu care dupa ce si-a luat timp de 7 luni banutzii la fiecare control lunar am-a lasat balta in momentul cel mai important. _________________ Mamica de printzesa!!! |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 02 11 2006, 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lol, din pacate nu esti singura care a patit asa... cunosc si eu n cazuri si sunt total de acord cu voi... si ma gandesc oare ce as fi gandit daca dr mea era in concediu... eu stiu... prin Hawaiiii? Cred ca m-ar fi deranjat, dar cum sa fi venit femeia tocmai de acolo pt mine...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 02 11 2006, 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Idelia a scris: | Pe mine m-a urmarit de la 2 luni dr. Ruxandra Dumitrescu de la Cantacuzino si cand a fost sa nasc era in concediu Asa ca am nascut tot acolo cu dr. Kulava care a fost exceptionala desi la prima vedere nu parea.
Jos palaria pt ea caci nefiind pacienta ei si necunoscandu-ma s-a purtat super spre deosebire de dr. Dumitrescu care dupa ce si-a luat timp de 7 luni banutzii la fiecare control lunar am-a lasat balta in momentul cel mai important. |
Nu ii iau partea doctorei, si stiu ca esti suparata. Dar crezi ca ea stia in urma cu 7 luni cand te-ai dus tu la ea ca o sa-si ia concediul tocmai atunci? _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 03 11 2006, 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
No ofense dar dr. mea mi-a zis cu vreo luna inainte sa nasc ca daca nasc pe data de (nu mai tin minte data) nu o sa poata veni ca e plecata in ziua aia dar ca sa ma duc la spital la dr xxx (nu mai tin minte nici numele!) ca stie de situatie si nu-i pb. si e dr buna, etc, etc.
Dar n-am avut incredere si am nascut cand era dr. mea :))
Si in plus stiu ca anunta gravidutele de la primul control ca e posibil sa fie in concediu cand nasc ele si daca vor pe altcineva ... si daca nu le recomanda ea daca e sa fie ....
Mie asa mi se pare civilizat, nu sa te trezesti la spital fara dr.!!! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 03 11 2006, 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa ar fi fair play, dar cati medici sunt la noi fair play? _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
iulianaem Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005 Mesaje: 134
|
Trimis: Mar 07 11 2006, 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru cele care sunteti din Craiova, eu il recomand pe dr. Andrei Tica!!! Am fost foarte multumita de cum s-a purtat cu mine pe tot parcursul primei sarcini, precum si la nastere!! Acum tot cu el voi naste!!! |
|
| Sus |
|
 |
|