| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 06 03 2004, 6:23 pm Titlul subiectului: Lista Medici Obstetrica-Ginecologie |
|
|
| Aveti un medic pe care doriti sa il recomandati ? :P Ati avut o experienta neplacuta cu vreun medic :( ? |
|
| Sus |
|
 |
Cristina Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 03/02/2004 Mesaje: 827
|
Trimis: Sam 06 03 2004, 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu acum merg la dr Poiana :) de la Maternitatea Polizu si de la inceput mi-a facut o parere buna ,si stiu multe paciente multumita de el : .
Iar ca experienta neplacuta dr Sandu de la Elias :twisted: |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 03 2004, 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am fost foarte multumita de dr Hadi, de la Cantacuzino si nemultumita de Badea de la Municipal |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 03 2004, 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarta multumita de DR. Badiu Alexandru - Municipal. Mai putin de spitalul cu pricina. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11 03 2004, 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte multumita de D-na doctor SIMONESCU (v (x de la Giulesti...spitalul lasa insa de dorit de fapt ca mai toate spitalele de pe la noi! Ca sa nu mai vorbim de asistente....trist! :( _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
monique2004 Parinte incepator

Data inscrierii: 17/03/2004 Mesaje: 55 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 04 2004, 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
FOARTE IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!
pe un alt forum la "desprecopii" se vehiculeaza numele unei "doamne doctor" Dragan, cica de la CFR2, dar de fapt la spital nu stie nimeni de dansa si nici prin alte parti.
Va rog ajutati-ne cu date , daca aveti, astfel incat sa scapam alte paciente din mainile acestei doctore nepricepute. |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 20 04 2004, 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pun si eu un nume , pozitiv, chiar daca nu e din bucuresti, ci din iasi, dr. Maria Akad maternitatea elena doamna |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 20 04 2004, 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pardonati! Toata stima pentru d-na Dr. Diana Secara. Multam Roxanica de atentionare
Ultima modificare efectuata de catre Forumista start la Mar 20 04 2004, 2:23 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 04 2004, 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Geaninutz , ai gresit lista ! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 20 04 2004, 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ana c a scris: | | pun si eu un nume , pozitiv, chiar daca nu e din bucuresti, ci din iasi, dr. Maria Akad maternitatea elena doamna |
Buna, Ana! Si eu sunt in Iasi. Da-mi te rog mai multe amanunte despre dr. Akad, daca poti, eventual pe privat ca sa nu aglomeram forumul. Multumesc! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 28 05 2004, 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cine a nascut la Municipal cu dna doctor Corina Grigoriu?
Cum sunt conditiile din Municipal? _________________ Monique si bebe mic din burtica 29 sapt.
28 ani |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

|
Trimis: Vin 28 05 2004, 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu m-am speriat de Municipal cand am pierdut prima sarcina, acolo m-am internat dar nu ma baga nimeni in seama fiindca nu era doctorul meu acolo, nu au vrut sa-mi dea mancare fiindca nu mi-am adus farfurii de acasa (eu am ajuns de urgenta cu contractii, de unde era sa stau sa-mi fac si bagajul, dupa parerea lor?). Dar am inteles ca la maternitate sunt conditii foarte bune, si o mentalitate mai occidentala (lasa taticii sa asiste la nastere, iti aduc copilul imediat dupa nastere, in timpul travaliului folosesc diverse tehnici ca sa te ajute). Ce nu mi-a placut e ca pe acolo majoritatea dr recurg la cezariana fara sa fie neaparata nevoie, dar asta e pt cazul meu, ca eu vroiam sa nasc normal. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 28 05 2004, 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am nascut la Municipal in 2002.
Am fost SUPER-MULTUMITA de conditiile de acolo. Toata lumea care a venit sa ma vada dupa ce am nascut era impresionata de conditii.
Asistentele si infirmierele dragute, inainte sa le "stimulez", curatenie, eram invatati in fiecare seara (parintii) cum sa spalam/ ingrijim bebelusul, pe mine m-au invatat cum sa alaptez corect ....
Cum apasam butonul rosu, nu dura mult si aparea infirmiera... La fel si la celelalte fete (eram 3 in salon).
In noaptea cand am ramas singura (plecasera 2 dintre fete acasa), din ora in ora veneau la mine sa vada daca ame nevoie de ceva...
Depinde mult si de medicul tau. Pe mine, la indicatiile d-nei dr, ma asteptau asistentele in dimineata cand eram programata pentru cezariana..
M-au lasat cu lucruri de acasa, atat pentru mine cat si pentru bebe.
Adita, da-mi voie sa te contrazic: in Municipal, nici un medic nu opereaza (cezariana) asa, din burta lui. Si daca o face, o face pe baza de recomandare (de la oftalmolog etc). Stiu asta de la 3 medici ginecologi care lucreaza in Municipal. Lucrurile nu sunt chiar asa de haotice.
Chiar si doctora mea, cu care am o relatie speciala, mi-a cerut recomandarea scrisa de la oftalmolog. Ca poti aduce o recomandare "masluita" asta este deja alta poveste.
Tu poate vorbesti de Camera de Garda cand descrii cele intamplate.
Cat despre mancare, cred ca sa fiu internata in cel mai luxos spital din lume si nu as manca mancarea de acolo. Am un blocaj emotional cand vine vorba de mancarea din spital. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 28 05 2004, 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul este ca mie Municipalul mi-a lasat o impresie buna,nu am ajuns pana in saloane de aceea intreb,dar in principiu este mult mai curat decat alte spitale.
Referitor la cezariene sunt de acord cu Geanina,nu se fac oricum,trebuie sa existe un motiv (si chiar daca nu exista trebuie sa inventeze unul).
Mancarea oricum nu ma intereseaza,nu as manca din spital.
Iar cu stimularea macar stii ca daca dai te baga in seama, in alte spitale dai si tot nu te baga in seama.Macar atat.
Nu stiti nimic despre doctorita mea,macar din auzite? _________________ Monique si bebe mic din burtica 29 sapt.
28 ani |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 28 05 2004, 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bre, la Municipal e o treaba de noroc. Si credeti-ma ca banii nu au fost o problema ca le-am marit simtitor veniturile neimpozabile.
Am dat de oameni minunati, dar si de persoane blazate si indiferente. Am trait si cosmarul hemoragiei din care credeam ca nu ma mai ridic si asta din vina personalului. Umblam noaptea pe holuri sa gasesc o asistenta de la pediatrie pentru a-mi da completarea de lapte praf recomandata de neonatolog. Am ramas fara mobil; lasand la o parte ca valora peste 400 euro aveam pe el pozele de la nasterea fetitei mele. Si ar mai fi de zis. Dar asta e. M-am dus dupa medic si as face-o si a doua oara. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

|
Trimis: Mar 01 06 2004, 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| monique2004 a scris: |
Nu stiti nimic despre doctorita mea,macar din auzite? |
Eu tocmai ce am auzit o discutie despre ea, pe alt site, si nu suna foarte bine ce am auzit |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 04 08 2004, 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am nascut la MUnicipal dar am fost de doua ori sa-mi iau finutii acasa .
Mi-a placut...daca pot spune asa..mai mult decat in alte spitale...unde la tot pasul vezi diferite persoane una mai colorata ca alta...si n-ar fi numai atat daca nu s-ar adauga si rudele cu fuste
Nu este corect ca judec asa numai ca acolo unde apar ...apar si problemele...
In privinta cotizatiei....cred ca este cel mai costisitor loc unde-ti poti petrece ultima parte a "concediului prenatal" si prima a celui post....
Eu m-am speriat cand am auzit cat a costat cezariana lui finamiu...in 2 zile de spital...  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 10 08 2004, 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt din Constan?a. Am avut mari probleme cu sarcina si am nascut prin cezariana.
Am avut noroc de doctor: Dantes Florian. Daca nu era el, sunt sigura ca nu aveam copil acum.
Mai ales ca in momentul cand au inceput problemele, am fost sa cer parerea si altei doctorite. Mai mult de gura mamei, care tot zicea ca numai o femeie poate intelege alta femeie in timpul sarcinii, si nu un barbat. Aiurea! Am fost la o doamna al carui nume din pacate imi scapa acum - de fapt cred ca il stiu dar nu vreau sa arunc cu noroi in cine nu trebuie - si mi-a spus ca nu pot tine sarcina, ca dupa cateva avorturi repetate, poate......dar nu de prima data. Si mie si sotului ne venea sa inebunim.
Numai peste astfel de doctori sa nu dai. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 10 08 2004, 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oau! Inainte sa ma mut in Bucuresti si eu tot la el mergeam. Si am fost tare, tare multumita de el.
E cel tanar, nu tatal lui, nu? Ca ii cheama la fel  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 10 08 2004, 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | E cel tanar, nu tatal lui, nu? Ca ii cheama la fel  |
Cel batran face acum analize medicale.....numai cel tanar se ocupa cu ginecologia. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|