| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 06 03 2004, 6:21 pm Titlul subiectului: Lista Medici Pediatri |
|
|
Haideti sa facem o lista cu pediatrii pe care ii recomandam si altor parinti , medici de care am fost multumiti . Daca doriti sa dati si cate o bila neagra cuiva , va rog sa o faceti , dar sa si explicati ce v-a determinat sa acordati minusul , pentru ca e bine de stiut de cine sa te feresti .
Nu mai e nevoie sa spun ca eu o recomand pe D-na Doctor Stanescu Denis , de la Medicover Grozovici si Spitalul Marie Curie . :P |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 22 03 2004, 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am o doctorita cu care sa ma laud asa ca ma multumesc sa citesc de cine sunteti voi multumite!  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 22 03 2004, 9:46 pm Titlul subiectului: Re: Lista Medici Pediatrii |
|
|
| roxanica-mamica a scris: |
Nu mai e nevoie sa spun ca eu o recomand pe D-na Doctor Stanescu Denis , de la Medicover Grozovici si Spitalul Marie Curie . :P |
Si noi la fel |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 23 03 2004, 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
aici in oras la noi, in Alexandria, o respect ca medic pediatru pe Dr. Valcu Florenta. _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 24 03 2004, 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu o recomand cu incredere si din toata inima pe doamna doctor Jianu de la clinica Medicover Plevnei. Este un om deosebit care are grija de Alexa de cand aceasta avea 3 luni. De atunci, numai cuvinte de lauda la adresa dumneaei. |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Mar 04 05 2004, 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
noi o laudam pe d-na dr nicoleta roma, chiar azi a vazut-o pe aia mica si i-a placut tare mult de evolutia ei.
si imi mai place de dr camelia si nu mai stiu numele de familie, dar lucreaza la acelasi cabinet cu d-na dr.
ea fiind internist. |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 11 08 2004, 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
In Constanta eu sunt foarte multumita de Dl. Doctor Sora. Ne vede aproape la orice ora din zi sa noapte, si nu se ambaleaza la orice , temperandu-ma astfel si pe mine. Ca orice mama, un fleac devine o tragedie........
Nu este insa medicul lui de familie, asa ca daca trebuie sa ii fac un vaccin, ajung la altcineva, care are cu totul alte pareri. Si bineinteles mai apar
mama, care e din fire o femeie pesimista, si soacra, care-i soacra.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 11 08 2004, 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Laura, , cred ca sotia d-lui doctor mi-a fost mie educatoare la gradinita. Am avut o d-na educatoare (tanara la vremea aceea, care avea o fetita) pe care o chema Sora si avea sotul medic. |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 11 08 2004, 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | | Am avut o d-na educatoare (tanara la vremea aceea, care avea o fetita) pe care o chema Sora si avea sotul medic. |
Nu e aceeasi, Sora pe care-l stiu eu are baieti si e ardelean (daca conteaza.....)  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Capri Membru nou

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 7 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 22 10 2004, 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine v-am gasit!
Il recomand in mod cert pe Dl. Doctor Catalin Vasile, de la Policlinica Academiei. Este asa cum numai in carti mai citim despre medici. Pe langa faptul ca o consulta pe fetita mea din cap pana in picioare la fiecare control (si deja are 3 1/2 ani micuta, nu mai e bebelus) nici nu se grabeste sa arunce cu antibiotice in ea la fiecare mica raceala.
Este un medic excelent! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 23 10 2004, 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai venit Draguta Capri! Chiar nu am auzit de caest Doctor....dar e bine de stiut!  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 28 11 2004, 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
noi am schimbat pediatra deoarece ne-am mutat din cartier.
mi-a parut si-mi pare inca rau, am zis ca atunci cand nu voi mai depinde cu vaccinarile de dispensarul asta ma duc la dr roma inapoi.
acum suntem la policlinica de la veteranilor, e foarte mare, d-na dr are cabinetul la etajul 1, fara rampa, asa ca daca ai nevoie urci ca vai de tine cu caruciorul ca la parter nu-i loc unde sa-l lasi, asta daca ai incredere sa=l lasi.
plus ca acolo daca am norocul nu gasesc decat 5 persoane la rand, de regula sunt multi.
eu o sun mereu, au mai sunat si ele, d-na dr cu asistenta, sunt dragutze adr se vede ca e un dispensar cu o structura de acum 20 de ani.
asta e.... |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 21 04 2005, 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi nu avem proriu-zis pediatru si nu am avut niciodata. Medicul de familie joaca rol de pediatru si o face excelent.
Am fost o singura data la Medicover si nu mi-a placut deloc (din pacate nu am retinut numele dr. pe care "am deranjat-o la sfarsit de program").
Pt. medicul de familie numai cuvinte de lauda - dr. Monica Pana - Pol. Ardeleni. Nici ea nu se arunca la antibiotice si e asa de calma si draguta .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 01 06 2005, 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
intre timp, de cand am postat ultima oara,m-am invatat oarecum si chiar cand am fost s-o vada pe denisa, ca tusea un pic,mi s-a parut ok.
am avut norocul si n-am stat deloc la coada.
pitic nu avea nimic si mai mult mi-a zis ca arata bine si alte sfaturi plus o multime de intrebari despre toate 3 in general. |
|
| Sus |
|
 |
Dr. Dintisor Parinte incepator

Data inscrierii: 14/07/2005 Mesaje: 57
|
Trimis: Dum 28 08 2005, 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu v-o recomand cu toata inima pe dna dr. Jianu de la Municipal (alta decat la Medicover). Are grija de Andi de la 3 zile si nu are deloc pareri invechite. Pe noi ne-a pus sa-l scoatem in parc la 3 zile (cand am venit de la maternitate), am fost la mare si la munte deja (la sfatul ei) si bb se simte super, e voinic, vesel, creste f.f. bine... ce sa mai, tot respectul d-nei dr. |
|
| Sus |
|
 |
Luciana35 Membru nou

Data inscrierii: 30/03/2005 Mesaje: 26 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 18 09 2006, 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu fac o recomandare din toata inima, pentru un medic cu "m" mare si un mare OM in acelasi timp: doctorul Mihai Craiu - I.O.M.C ( spital Marie Curie).
Daca ar fi mai multi medici sau oameni precum dansul, viata ar fi mult mai usoara, credeti-ma pe cuvant. _________________ O femeie care isi doreste in primul rand sa fie MAMA |
|
| Sus |
|
 |
|