CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cum ati descoperit Chicbebe ?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 2:51 pm    Titlul subiectului: Cum ati descoperit Chicbebe ? Raspunde cu citat (quote)

Cum ati descoperit comoara ? Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai... chiar... Adminuta, ma crezi ca nu mai stiu cum Laughing Laughing
Aaaaaaa, ba da, de la Baby Expo!
Nanaha!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ca sa fiu sincera ....... Embarassed Embarassed Embarassed nici eu nu mai stiu Embarassed Embarassed Embarassed ! Laughing cred ca de pe un motor de cautare ! da , da , cautam ceva despre "bebelushi" . :P
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 2:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu l-am descoperit din intamplare...nu mai stiu exact!! ;a ;a ;a
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 3:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Smecheroaso!
Chiar, cine a avut ideea acestui nume asa de dragut? CHIC BEBE!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 05 03 2004, 3:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Eu l-am descoperit din intamplare...nu mai stiu exact!! ;a ;a ;a

cum nu mai tii minte ? te-am sunat si ti-am zis de un site mishto Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 08 03 2004, 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai ca aici n-am vazut ce ati scris....
Eu am fost autoarea...creatoarea sau cum vreti...dar nu ma intrebati cum mi-a venit pt. ca nu mai tin minte.
Oricum ideea mi-a venit inainte de a ne gandi la un magazin on-line....asa s-a numit ( si se numeste) magazinul fizic.
Ceea ce am vrut noi sa arate "Chic" nu prea s-a potrivit locatiei....asa ca ne-am gandit ca ar fi mai bine sa incercam si asa....si eu cred ca este intr-adevar ceva profesionist ( ma mandresc pt. ca am muncit cu totii, zi si noapte ca el sa satisfaca si cele mai exigente gusturi).
Stim ca mai sunt si "carcotasi"....dar eu zic totusi ca in mare parte atingem cam tot ce este de atins...
Oricum nu uitati nu avem decat 6 luni....deci...suntem pe drumul cel bun...
Voi insa ne-ati ajutat foarte mult si in mare parte si voua vi se datoreaza reusita noastra.... :P
Multumim.... :P
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Lun 08 03 2004, 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am raspuns de la prieteni.
Ca sa fiu mai exacta am primit un mail de la Chicbebe,dar nu stiu de unde a-ti avut adresa,lucru nu prea greu de altfel...asa ca am alergat imediat si ...am ramas!
Multumim!
Vreau sa va spun ca sinteti foarte norocoase voi toate care locuiti aproape ca va puteti vedea...sper cind ajung si eu in Romania sa va vad si sa vizitez magazinul!

Ultima modificare efectuata de catre Theodora la Lun 08 03 2004, 9:16 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Lun 08 03 2004, 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am aflat de Chic de la Geanina :Wink ,careia ii multumesc mult )p (v
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 09 03 2004, 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cristinuta, oricand cu mare placere! Esti o persoana deosebita, iar un sufletul meu te afli la loc de cinste! :P

Ultima modificare efectuata de catre Forumista start la Mar 09 03 2004, 4:00 pm, modificat de 1 data in total
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 09 03 2004, 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu tot de la Baby Expo, am luat o carte de vizita si un mic pliant cu magazinul ...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Mar 09 03 2004, 9:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Cristinuta, oricand cu mare placere! Esti o persoana deosebita, iar un sufletul meu te afli la loc de cinste! :P

Nu pot spune decat MULTUMESC!!! )p (u (v
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 12:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theo, prietenii eram noi, nu? Laughing Laughing Laughing
gabitza
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 25/02/2004

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 1:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie mi-a spus Geanina da site!Si trebuie sa spun ca-mi place mai mult ca ...altele.Dovada ca petrec mult timp la calculator sa vad e mai faceti.E singura mea distractie!Dar e ...una pe cinste!
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se pare ca Geaninut a facut campanie "chic bebe" Laughing Laughing
Sar'mana Lumi...trebuie sa-ti mai spun ca esti o fata pe cinste? ESTI!!! Laughing Laughing
MULTI PUPICI! )p )p
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 3:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta, bine ca mi-ai zis! Laughing Laughing Laughing

Pai de ce sa nu fac asta ( campanie) daca e un loc placut... cu oameni placuti, pentru oameni placuti!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Datorita voua este acest climat! Voi sunteti cele care mentineti echilibrul in acest forum...sunteti pionii principali!
Pupici pentru toate! )p )p
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Theo, prietenii eram noi, nu? Laughing Laughing Laughing

Sinteti prietenii mei dragi si ma bucur ca va cunosc!
Sper,doar sa va pot vedea si de aproape,asta sigur,cind vom veni in Romania!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 10 03 2004, 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Atat iti trebuie sa vii si sa nu ne vedem box3 ! Laughing Laughing Laughing
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 11 03 2004, 5:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Abia asteptam Theodora!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum