CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
medic pediatru ORL-ist
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 1:38 pm    Titlul subiectului: medic pediatru ORL-ist Raspunde cu citat (quote)

va rog mult sa imi recomandati un medic pediatru ORL si o clinica cu aparatura performanta, in Bucuresti!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 26 01 2007, 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daniela vezi ca am discutat de curand despre acest subiect si cred ca tot aici la cabinetul pediatrului.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 26 01 2007, 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si ca o alta recomandare: dr Agache Armand de la Medlife.
sanatate!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 29 01 2007, 5:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La Medicover, dr Lungu George. Are si endoscop ORL (o tehnologie noua in Bucuresti).
Daca te decizi sa mergi la el, imi spui sa-ti dau mai multe detalii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 02 2007, 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc mult pentru ajutor!

sa stiti ca am fost marti cu ea, la Medlife, chiar la dr. Armand Agache.
i-a facut control amanuntit, i-a scos un dop mare dintr-o ureche si apoi ne-a trimis sa facem audiograma intr-o camera izolata fonic, la Clarfon.
dupa aceea am revenit la dansul si dupa ce a vazut audiograma a spus ca are hipoacuzie bilaterala cauzata de polipii mariti... deci trecuie scosi.
problema este ca dansul opereaza deocamdata numai la spitalul clinic Ilfov si ca la Medlife se vor putea opera numai peste 3 luni...
ne-a dat un tratament pentru 2 saptamani si apoi sa revenim la control si sa repetam totusi audiograma....

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 02 2007, 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
La Medicover, dr Lungu George. Are si endoscop ORL (o tehnologie noua in Bucuresti).
Daca te decizi sa mergi la el, imi spui sa-ti dau mai multe detalii.

Multumesc Lumi,

ce face endoscopul stii cumva? ca nu strica sa merg si la alt medic cu ea!
stii daca medicul acesta face operatii de polipi cu laser , la medicover?

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 02 02 2007, 6:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daniela imi pare rau ca nu vii cu vesti prea bune.
cum ti s-a parut dr?
si eu tb sa ajung la el urgent pt ca am un dop si nu mai aud bine.
ce tehnica a folosit?
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza, pai nu e chiar asa grav, dar e bine sa o facem...
dopul la scos cu seringa mare cu apa oxidenata... "dus in ureche"... asa i-a spus Dianei !

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 1:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa i-au facut si Alexei cd avea 6 ani , Daniela .Bafta micutei si multa sanatate .Alexa a fost tare comica pe urma ca auzea mai tare decat inainte si ne intreba cine a dat sonoru tare la masini . Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mami_albert
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 28/04/2006

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 1:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danielac a scris:

i-a facut control amanuntit, i-a scos un dop mare dintr-o ureche si apoi ne-a trimis sa facem audiograma intr-o camera izolata fonic, la Clarfon.
dupa aceea am revenit la dansul si dupa ce a vazut audiograma a spus ca are hipoacuzie bilaterala cauzata de polipii mariti... deci trecuie scosi.
problema este ca dansul opereaza deocamdata numai la spitalul clinic Ilfov si ca la Medlife se vor putea opera numai peste 3 luni...
ne-a dat un tratament pentru 2 saptamani si apoi sa revenim la control si sa repetam totusi audiograma....

si baietelul meu avea polipi si din cauza lor facea otite...si auz de aviator, dar in dec l-am operat la dr. marin de la IOMC(fostul emilia irza - ), avantajul ca nu a facut anatezie genera
http://www.babyblog.ro/operatie-de-polipi-la-3-ani-si-2-luni

si m-am documentat, nu m-am dus la primul doctor, ti-l recomand, chiar daca spitalul nu e tocmai luxos, medicul care opereaza conteaza si apoi poti merge in alta parte pt audiograma
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 3:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mami_albert a scris:
danielac a scris:

si baietelul meu avea polipi si din cauza lor facea otite...si auz de aviator, dar in dec l-am operat la dr. marin de la IOMC(fostul emilia irza - ), avantajul ca nu a facut anatezie genera

si m-am documentat, nu m-am dus la primul doctor, ti-l recomand, chiar daca spitalul nu e tocmai luxos, medicul care opereaza conteaza si apoi poti merge in alta parte pt audiograma

ce bine ca nu a facut anestezie generala, mie de asta mi-e frica...
deci anestezie locala...
poti sa imi dai mai multe date despre medic si spital?
ati plecat acasa la cat timp dupa operatie?

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daniela spitalul asta nu e cine stie ce dar sunt doctori buni. esti si foarte aproape de mine, daca te hotarasti sa vii, poate ai nevoie de ajutor.
toate bune.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 4:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
Daniela spitalul asta nu e cine stie ce dar sunt doctori buni. esti si foarte aproape de mine, daca te hotarasti sa vii, poate ai nevoie de ajutor.
toate bune.

Marinutza, e vorba de IOR?

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 5:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu endoscopul a vazut ca are sinuzita, la Lexi.

Uite aici informatii detaliate:

http://customer.kinecto.ro/medicover/2007.01/articol1.html
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danielac a scris:
Marinutza a scris:
toate bune.

Marinutza, e vorba de IOR?

nu, nu are legatura. face parte din IOMC (institutul de ocrotire a mamei si copilului).este pe b-dul lacul tei langa facultatea de constructii.
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 28/04/2006

MesajTrimis: Mar 06 02 2007, 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danielac a scris:
mami_albert a scris:
danielac a scris:

ce bine ca nu a facut anestezie generala, mie de asta mi-e frica...
deci anestezie locala...
poti sa imi dai mai multe date despre medic si spital?
ati plecat acasa la cat timp dupa operatie?

institul pt ocrotirea mamei si copilului, intrarea principala pe str. berechet (in tei), dr. marin dumitru, are cabinet la et 1(orl) - scrie pe usa, proram de la 9-13 in fiecare zi lucratoare, consulatia cu CNP copil(nu uita!) acolo se si face opeartia, aprox 5 min. sta inauntru, pleci acasa intr-o ora, vezi in linkul de mai sus ca am povestit cum a decurs

te duci pur si simplu la el la cabinet, il consulta si te programeaza pt. operatie, din pacate nu am un nr de tel de acolo, fiind din buc m-am dus direct, nu era coada...

de operat opereaza multi, imp este sa se simta bine dupa copilul si sa nu se refaca polipii

acasa, dupa operatia nu a facut febra si nici nu i-a curs sange din nas!

noua ni l-a recomandat pediatra (pe care o cunos de 3 ani si am incredere in ea), mi-a spus ca si nepotii ei tot la dansul au fost, desi putea sa-i duca la orice medic in bucuresti, dar in el avea incredere(opereaza de multi ani )

succes!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 06 02 2007, 3:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc mult de informatii!

scuze, am vrut sa spun IOMC si am nimerir IOR....

Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Joi 08 02 2007, 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vin si eu dupa multe zile ...
Am povestit si eu la un moment dat despre operatia de polipi a lui Andrei, cred ca subiectul chiar asa se si numea, operatie de polipi. Andrei mi-a facut atunci febra, dar in rest a fost ok. La el chiar a avut efect operatia, nu a mai facut otita de atunci si aude f. bine.
Noi am ajuns la spital la ora 6 dim. L-a consultat, l-a cantarit, am mai stat un pic , pe la 7 fara ceva a intrat in operatie, dupa vreo 15 min. a iesit din operatie si a fost si treaz si l-au adus in salon. La ora 9 am plecat acasa.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 16 02 2007, 6:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne, citi copii cu polipi.....oare de la ce se fac polipii? Si de ce unii au iar altii nu? Si lui Nico a mea au inceput sa-i creasca. Nu va spun cit sint de necajita. ORL-istul ne-a recomandat sa "tragem" cu ei asa pina spre 6-7 ani pt. ca se regenereaza daca ii operam. A zis ca i-am depistat la timp si ca putem sa-i tinem sub control. Oricum vom apela si la un homeopat.
Si copii vostri au probeme cu polipii de la asa o virsta mica?
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 02 2007, 11:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Doamne, citi copii cu polipi.....oare de la ce se fac polipii? Si de ce unii au iar altii nu? Si lui Nico a mea au inceput sa-i creasca. Nu va spun cit sint de necajita. ORL-istul ne-a recomandat sa "tragem" cu ei asa pina spre 6-7 ani pt. ca se regenereaza daca ii operam. A zis ca i-am depistat la timp si ca putem sa-i tinem sub control. Oricum vom apela si la un homeopat.
Si copii vostri au probeme cu polipii de la asa o virsta mica?

da, diana are 5 ani si 4 luni acum
ce homeopat consulti?

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum