CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
medic pediatru ORL-ist
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 17 02 2007, 8:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar Nico nu are decit 2 ani si 4 luni. Inca nu am fost la nici un homeopat dar vom merge in curind. Avem o vecinuta care este asistenta la o doctorita homeopata foarte buna in Arad si cred ca la ea vom merge.
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 19 02 2007, 12:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Dar Nico nu are decit 2 ani si 4 luni. Inca nu am fost la nici un homeopat dar vom merge in curind. Avem o vecinuta care este asistenta la o doctorita homeopata foarte buna in Arad si cred ca la ea vom merge.

sanatate multa si sa ne tineti la curent!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 5:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

krmina80
Membru nou

Data inscrierii: 10/05/2006

Trimis: Mie 05 10, 2006 10:22 am Titlul subiectului: SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU

--------------------------------------------------------------------------------

AS VREA SA STIU SI EU CE PARERE AVETI DESPRE SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU SI SA IMI RECOMANDATI SI MIE UN MEDIC ORL-IST SI CUM IAU LEGATURA CU EL.

Sus

rbkalexandru
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006
Trimis: Mie 05 10, 2006 12:28 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Noi suntem pacientzi cu state vechi la Grigore Alex.la sectzia ORL.
Itzi recomnd pe dr. Tudor Adrian si pe dr. Iorgulescu Adriana.
Sper sa itzi fie de folos recomandarea mea...noua ne-au fost de folos cei 2 medici!
Daca mergi la spital( la camera de garda) si intrebi de unul dintre ei, itzi spun cei de acolo, cum si unde ii gasesti.
Succes si sanatate la bb.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum