| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Sam 17 02 2007, 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar Nico nu are decit 2 ani si 4 luni. Inca nu am fost la nici un homeopat dar vom merge in curind. Avem o vecinuta care este asistenta la o doctorita homeopata foarte buna in Arad si cred ca la ea vom merge. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 19 02 2007, 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | | Dar Nico nu are decit 2 ani si 4 luni. Inca nu am fost la nici un homeopat dar vom merge in curind. Avem o vecinuta care este asistenta la o doctorita homeopata foarte buna in Arad si cred ca la ea vom merge. |
sanatate multa si sa ne tineti la curent! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 14 06 2007, 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
krmina80
Membru nou
Data inscrierii: 10/05/2006
Trimis: Mie 05 10, 2006 10:22 am Titlul subiectului: SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU
--------------------------------------------------------------------------------
AS VREA SA STIU SI EU CE PARERE AVETI DESPRE SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU SI SA IMI RECOMANDATI SI MIE UN MEDIC ORL-IST SI CUM IAU LEGATURA CU EL.
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Data inscrierii: 06/02/2006
Trimis: Mie 05 10, 2006 12:28 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Noi suntem pacientzi cu state vechi la Grigore Alex.la sectzia ORL.
Itzi recomnd pe dr. Tudor Adrian si pe dr. Iorgulescu Adriana.
Sper sa itzi fie de folos recomandarea mea...noua ne-au fost de folos cei 2 medici!
Daca mergi la spital( la camera de garda) si intrebi de unul dintre ei, itzi spun cei de acolo, cum si unde ii gasesti.
Succes si sanatate la bb. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|