CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
ce mananca bb la 1 an?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adialex
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 02/12/2006

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 1:22 pm    Titlul subiectului: ce mananca bb la 1 an? Raspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare la voi, dragi mamici: ce sa-i mai dau alexiei de mancare , acum ca a facut 1 an? pediatra mi-a recomandat mezelurile de pui pt copii, sunca de praga, dar mi-e cam teama sa-i dau mezeluri; voi le-ati dat la 1 an mezeluri pt copii?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 1:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu da dar tot asa , de pui .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mezeluri proaspete de pui dar destul de rar...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 25 01 2007, 10:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mezeluri de pui. Monica prefera crenvustii de pui. Dar primeste maxim o data pe saptamana.
Poti sa-i dai mancare gatita. Noi am mancat foarte sanatos vreo 2-3 ani, ca facea taica-miu doar mancare ca pentru ea si mancam toti.
Acum mananca de pranz la gradi si mai mancam si noi "porcarii" (adica piftie, etc). Dar acum e mare si mananca si pizza cu noi ....
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 01 02 2007, 12:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si Diana e inebunita acum dupa pizza... asta dupa 4 ani...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 30 09 2008, 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi cand am fost la control cu printesa la 12 luni pediatra a zis ca putem sa incepem sa.i dam orice inafara de foarte gras si sa evitam dulciurile ,ma rog,chestii care nu sunt foarte sanatoase.La 18 luni cand am mers iar la control m-a intrebat pediatra daca papa fata orice si am zis ca da,inafara de fasole si varza ca nu-i fac bine si nu i-am dat.Doctorita a zis ca sa-i dau si astea fara nici o frica ca nu pateste nimic.A doua zi i-am dat fasole si chiar a fost ok.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 10 11 2008, 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si David papa de toate, numai ca nu are multi dinti (doar 7 la 18 luni) si i le cam fac piure. Mesteca omleta, piinea, biscuitii, banana, brinza proaspata, sunca York.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum