| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 28 02 2007, 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau sa aflu vesti atat de triste...
Andrei are nevoie de liniste si dragoste in jurul lui...iar daca voi nu va mai intelegeti este foarte greu...
La cat sunt de isteti copii este imposibil sa nu fi mirosit ceva...si chiar daca tatal nu a fost foarte apropiat fata de el ...in timp ii va simti lipsa...
Imi pare rau si sunt cu sufletul alaturi de tine....sunt convinsa ca nu iti este usor....Te imbratisam _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mar 27 03 2007, 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Imi pare tare rau, Paula. CUm mai sunteti ? |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 27 03 2007, 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Off.. cemi citesc mie ochiii? Pacat mare... dar totul rau va fi spre bine in final... Paula noi iti tinem pumnii, sa te Tina Dumnezeu cat mai rabdatoare si calma...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mie 28 03 2007, 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| SI eu am citit abia acum despre povestea ta trista. Cum iti mai e, Paula? Ce face Andrei? |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 28 03 2007, 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Paula,imi pare rau de problemele despre care de abia acum am citit,sper ca intre timp s-a rezolvat totul,desi nu e usor sa treci printr-un divort.....Asteptam numai vesti bune de la tine! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Vin 30 03 2007, 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Am reusit sa vorbesc putin cu Paula. Este o femeie extraordinara. E o luptatoare.
S-a mai obisnuit cu ideea, l-a pregatit si pe Andrei si priveste cu optimism viitorul, desi, sincer, eu nu stiu cum se descurca.
Nu prea mai are timp de chic, e si normal, tinand cont ca are multe probleme. Sper, totusi, sa mai treaca pe aici si sa ne mai tina la curent.
Ce stiu sigur ca ar ajuta-o este sa isi gaseasca un job mai bine platit, cu program normal de lucru, (ca sa aiba timp si pentru Andrei), in Bucuresti, sau ceva activitati pe care le-ar putea face de acasa pentru niste bani in plus. Daca auziti de un asemenea job, luati legatura cu ea si cu siguranta s-ar bucura.
Fii tare, Paula ! Suntem alaturi de tine ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 30 03 2007, 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Kristin a scris: | | Fii tare, Paula ! Suntem alaturi de tine ! |
Daaaaaaaaaaaaaaaa.......  _________________
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 30 03 2007, 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Kristin - ar fi bine sa stim si profesia Paulei sau genul de job cautat. Eventual zona in care locuieste ca degeaba ai program normal daca faci 2 ore pana la job (asa ca mine) _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 01 04 2007, 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Of,Paula, imi pare rau sa aud ce ai patit! Nu e usor sa treci printr-un divort,cred. Spun cred pt ca la mine a fost alrfel, divortul a fost floare la ureche pe langa frica de a nu-mi lua copilul.( cand spun "lua" nu ma refer la luat de tot ci la vizita).Din fericire el nu a obtinut nimic. Nu m-am stresat pt divort pt ca staim ca pot foaret bine sa ma descurc si singura si ca nu ma intereseaza daca e sau nu barbat langa mine, ca dovada ca dupa ce am stat 6ani singura am mai facut inca un copil ,tot singura, daca nu-l vroiam nu-l faceam. Nu pot spune ca a fost usor ,dar pt ca singurul lucru in viata care m-a interesat au fost copiii am trecut foarte usor peste aparitia si disparitia unul barbat in viata mea.Sfaturi, ..as da ..dar mi-e ca da lumea cu pietre...nici nu-si inchipuie nimeni ce viata linistita si fara griji avem de cand sunt singura cu copiii.Tatal celui mare nu l-a mai vazut de 5ani iar al celui mic niciodata(mai bine!) .Nu intreaba niciodata si nici nu-si doresc tata.nu sunt de acord cu urcarea tatalui pe soclu atata timp cat atunci cand era acasa habar n-avea de copil. daca era asa interesat trebuia sa ii pese cand era langa el nu numai dupa ce nu mai este. Acum ,depinde de fiecare ,ce situatie exista acasa, ce relatie avea tatal cu copilul...daca acesta este mare (peste 5ani) deja nu mai e chiar asa simplu.in principiu consider ca o mama daca vrea poate acoperi cu succes lipsa tatalui .
Mult succes Paula si multa putere sa treci peste toate iti doresc! _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mar 03 04 2007, 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Paula a promis ca va scrie, cand va avea putin timp liber. Este destul de aglomerata acum cu diverse chestiuni. Va multumeste tuturor ! |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Joi 19 04 2007, 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| Paula cum mai e scumpo....? |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Joi 31 05 2007, 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare fetele!!!
Ete ca mi-am gasit un pic de timp sa va scriu. Imi cer scuze ca nu am fost prin zona cam de mult timp. Am f.f.f multe pe cap si nu stiu cum sa ma impart.
In general sunt bine. Andrei este OK. Nu pare sa sufere sau sa simta lipsa tatalui. Oricum el vine pe la noi din cand in cand sau mai vorbesc la telefon.
Inainte de Paste m-am mutat. Am gasit un apartament f. dragutz si foarte aproape de Adi, astfel incat Andrei sa nu aiba probleme de a fi cu amandoi, cand cu unul cand cu altul. Ii place f. mult acest apartament ceea ce ma bucura f. mult.
Adi cred, sper, ca s-a obisnuit cu ideea despartirii. Oricum se pare ca deocamdata ne intelegem OK, ca niste prieteni si sper asa sa si ramana si pe viitor.
In iunie va avea loc si divortul propriu zis.
Din pacate cu mama nu am vesti bune. Dupa operatie a facut chimio terapie si cu toate acestea se pare ca deja la 2-3 luni de la operatie deja s-a refacut o tumoare, lucru care nu inseamna nimic bun. Saptamana viitoare va incepe si radio terapie ... Sper macar cu radio terapie sa reuseasca macar sa incetineasca evolutia bolii.
In rest nu stiu ce as putea sa va mai spun ... intrebati-ma si incerc sa va raspund.
Mi-a fost tare dor de voi si sper sa reusesc sa intru mai des decat ca si pana acum. Va pup si va doresc toate cele bune si in primul rand SANATATE!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Joi 31 05 2007, 1:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu una ma bucur ca ai dat un semn de viata,..... sa stim de tine...
ma bucur ca piciul suporta bine despartirea...
imi pare rau de mami a ta...tinem pumnii la radio..
si ....
ne-ai povestit de toti...dar tu ?tu cum esti?esti bine?  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 31 05 2007, 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Paula,muta sanatate mamei tale! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 31 05 2007, 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daaaa.. si tie si baiatului... mult calm si descarca-te cat de des poti pe forum... macar asa sa te incurajam si noi...
Pupici dulci si asteptam vesti! _________________
|
| Sus |
|
 |
ginalacramioara Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007 Mesaje: 130
|
Trimis: Joi 31 05 2007, 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Paula iti doresc tot binele din lume ,sa ai tarie sa treci peste toate si sper ca nu dupa mult timp sa vezi cu adevarat partea buna a lucrurilor  |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Vin 01 06 2007, 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
VA MULTUMESC!!!! sper sa mai apara soarele si pe strada mea, ca in ultima vreme numai de nori am avut parte si un pic de tot "partial noros"  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Vin 01 06 2007, 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Paula, te sarut din suflet, sa iti dea Dumnezeu putere, rabdare si sanatate, sa treci cu bine peste problemele din viata voastra. |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Lun 11 06 2007, 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
P-A-U-L-A! P-A-U-L-A!
Imi asum rol de galerie. Trec toate cu bine. Ma bucur ca infrunti problemele. |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Paula! acum am citit supararea ta!
ma bucur ca esti mai bine si tu si printul tau si sper sa reusiti sa mergeti mai departe...
sanatate multa mamei tale si sa fie cu folos radioterapia! nu se poate face operatie? _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
|