CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Divortul
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristinica multumesc pentru galerie! Laughing Laughing
Daniela ... operatia a fost facuta in februarie. Din pacate inca atunci mi-a spus doctorul ca a facut ce s-a putut face. De acum chiar nu mai are rost s-o opereze din nou. A fost chiar o discutie la externare in care dr. zicea ca se gandeste f. bine daca are sau nu are rost s-o mai supuna la chinurile terapiei. Dupa ce a vazut rezultatul de la biopsie a hotarat ca totusi sa faca terapia. Din pacate se pare ca nu prea a avut efect. Dar cred ca m-am intins destul la vorba pe aceasta tema aici. Cred ca nu-si are locul ...
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 12 10 2007, 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ete ca m-am intors si eu dupa o lunga absenta de pe forum si sper sa pot de acum sa apar totusi mai des pe aici. Pe scurt, n-am divortat in iunie dupa cum va spuneam anterior. N-am divortat din cauza "autoritatii tutelare" care ar fi trebuit sa primeasca o adresa de la judecatorie, pe baza careia sa inceapa asa zisa ancheta sociala. Asa zisa ... o sa vedeti voi de ce spun asa.
Deci procesul a fost amanat pentru luna septembrie, asta deoarece domnii de la judecatorie intrau in vacanta.
Acea adresa importanta de la judecatorie au primit-o cica cei de la autoritate candva la sfarsitul lunii iunie, adica dupa prima infatisare, desi ei au fost citati la aceasta. Dupa ce au primit adresa, Autoritatea Tutelara mi-a trimis si mie acasa o "invitatie". Am dat curs acestei invitatii si m-am dus la primaria sectorului 3 unde functioneaza acesta "autoritate". Am stat de vorba acolo cu o doamna care m-a intrebat diverse: daca suntem separati, de cand, unde stau, a cui este locuinta unde stau, a cui este locuinta unde sta sotul, cate camere am, cate camere are sotul, daca avem probleme de sanatate, atat noi cat si copilul. Dupa acest interviu, mi-a cerut numarul de telefon (mobil si fix) al meu si al sotului urmand sa vina in vizita, sa vada la fata locului, sa se convinga ca cele spuse de mine sunt reale, sa vada conditiile in care sta copilul, sa stea de vorba probabil si cu copilul ...
Al doilea termen a fost fixat pentru data de 19 septembrie. Aceasta intalnire a avut loc, dupa cum v-am spus, la sfarsitul lui iunie, sau poate totusi inceputul lunii iulie.
Am vazut ca nu vine doamna in vizita, am zis ca nu o sun, ca o fi ocupata. Mi-am propus sa o sun pe la jumatatea lunii august, sa-i reamintesc ca procesul este pe 19 septembrie. Am sunat-o si mi-a zis ca este timp suficient pana pe 19 septembrie, nu e nici o problema, va veni.
Bineinteles ca nu a venit. Cu vreo doua zile inainte de proces am sunat-o si n-am dat de ea. Pana la urma am vorbit cu o colega de-a ei si i-am explicat situatia. In ziua urmatoare, adica in ziua precedenta procesului, am fost inspirata si mi-am luat liber. Dimineata la prima ora ghici cine ma suna? doamna de la Autoritatea Tutelara!!!! chiar cu vreo 10 min. inainte de inceperea programului!!!!! Imi spune ca vezi doamne ea a incercat sa ma sune in saptamana anterioara, joi. Ulterior am aflat ca ea forma doar 9 cifre din 10 cate ar fi trebuit sa fie (asta teoretic!!!!) Ea zicea ca a incercat sa-l sune si pe Adi, care nu a avut absolut nici un apel pierdut. In fine ... cum rezolvam situatia?! Imi zice ca vine pe la ora 12. I-am explicat ca la ora 12 iese andrei de la scoala si sa ne intalnim la metrou putin dupa ora 12. Atunci i-a venit geniala idee daca pot sa merg eu cu copilul la ei la birou. Asta am si facut. Mi-am cules copilul de la scoala si m-am dus la ea. La telefon m-a intrebat din nou lucrurile despre care discutasem odata in luna iunie, lucruri pe care atunci si le notase intr-un caiet.
Ne-am vazut, am stat 5-10 min. acolo si mi-a zis ca daca pot sa vin la ora 16 sa iau plicul sigilat care urma sa fie depus la dosar in ziua urmatoare.
Drept urmare mi-am adus copilul acasa, i-am dat sa manance, l-am culcat, am chemat bona si m-am intors dupa plic.
Cam la atat s-a rezumat minunata ancheta sociala.
In dimineata urmatoare ne-am prezentat la tribunal, cu acel plic important si cu un martor - care este obligatoriu in momentul in care este implicat si un copil. S-a depus la dosar plicul, a citit continutul (nu stiu ce scria acolo, oricum se pare ca a fost ok), a luat la intrebari martorul: daca nu exista sanse sa ne impacam, cam care au fost problemele si prostioare din astea. S-a stabilit cine ce pretentii are, adica ce cer eu - fiind reclamantul (eu am depus cererea) schimbarea sau nu a numelui, pensie alimentara (a trebuit sa depunem la dosar si adeverintele de venit, amandoi) s.a.m.d. Din cate stiu in cadrul aceluiasi proces se poate face si partajul sau se poate face ulterior. In cazul nostru nu a fost cazul ca nu am avut ce imparti, adica proprietati. Chestiile mai marunte ni le-am impartit cum am stiut noi mai bine. Oricum a fost din culpa comuna fara motivare, adica am fost de acord amandoi si a fost din vina amandurora.
Drept urmare, la ora actuala sunt divortata si astept hotararea de divort care urmeaza sa o primim prin posta, teoretic cam intr-o luna de la proces. Inca n-am primit-o, dar abia pe 19 se face o luna.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Dum 21 10 2007, 4:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of, Paula, cat de neplacut e sa ajungi la divort... imi aduc aminte de parintii mei si de mine, de framantari si de toate alea...
Imi place "tipul" de pe bicicleta, a crescut mult, ai un baietel trasnet!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Psihologul raspunde Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum