CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Camere de copii, partea a-2-a
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/10/2006

MesajTrimis: Vin 05 01 2007, 2:16 pm    Titlul subiectului: Camere de copii, partea a-2-a Raspunde cu citat (quote)

vechiul topic il gasiti aici:

http://www.chicbebe.ro/forum/viewtopic.php?p=48656#48656

editat de danielac

uite ca ascult de Georgi, Wink si fac eu un nou topic.E voie? Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 05 01 2007, 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bineanteles.... Wink E primul topic al tau???? Sa fie intr-un ceas bun!!!! Wink Laughing Si la mai mare...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
bimbilica
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 08/09/2006

MesajTrimis: Dum 07 01 2007, 7:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Haideti mai fetelor,ziceti-mi si mie cum sa postez poze k nu reusesc sa-i dau de capat....nu fiti rele.........
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 07 01 2007, 8:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incarci pozele din calculatorul tau(pe care o vrei) pe ImageShac.us si apoi cu copy/paste pui in forum lincul pt forum.
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 08/09/2006

MesajTrimis: Dum 07 01 2007, 9:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mnnnnnn,complicata chestie.am sa incerc si eu dar numai maine seara ca acum trebuie sa ma uit peste un referat ce trebuie sa-l sustin maine.Mersi mult Diana,o seara buna!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Lun 08 01 2007, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgico tu ziceai ca te ia cheful de aranjat camarutze de bebei??? pe mine ma ia de bebeiiiiiiii...doamne ce camere frumoase, si asta dupa ce am vazut poze cu ingerasii vostri dulci si dragi... aplauze iubaret pupatura
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 09 01 2007, 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ce astepti???? Punete pe treaba.... Wink

Sus
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Joi 11 01 2007, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

(georgi,zi-mi si mie secretul conceperii de fetita Wink )

am mai imbunatatit camera si va pun 2 poze.am cumparat o lustra f draguta.o sa o pozez si va arat curand.

Sus
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Vin 12 01 2007, 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draguta camera!Dar celui mic ii place sa se joace in camera lui?
Noi ne-am straduit in tara sa-i facem Dariei o camera in care noi am crezut ca va sta zi si noapte, dar nu a fost asa.Statea in camera doar cand venea cineva in vizita si avea partener de joaca.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 12 01 2007, 6:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E o camera frumoasa .
Nici Sandra nu sta in camera lor decat cand e Alexa acasa si se joaca impreuna dar ea e si tot timpul dornica de compania mea .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 12 01 2007, 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

blue_dove a scris:
(georgi,zi-mi si mie secretul conceperii de fetita Wink )

Mai... secretul e actul in sine Embarassed Embarassed Embarassed ... Miercuri la nasi mia calculat o tanti ca o sa am 100% baietel.. in fct de anul nasterii mele, anul nasterii sotului si anul nasterii lu bebe... Daca vrei transmite-mi anii de nastere ai sotului tau si al tau si va spun cam cand ar iesi fetita... dupa metoda aflata de la tanticuta... Wink

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 13 01 2007, 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai zi-ne metoda...
uite iti dauy datele pt fata...plsss..
eu 29.05.1981
el 28.07.1974
acu care bebe?care vreau sa se nasca sau care s-a nascut deja?

hmm pt fetita as planui un...2009...ahmed s-a nascut in 20.08.2005
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 10:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu sunt extrem de curioasa cand am putea face o fetita. inca nu avem in plan dar cine stie...era pe net un site de care nu-mi mai aduc aminte si care iti calcula.la mine si la sot exista cea mai mare probabilitate sa avem baieti. pt fete doar intr-o luna, intr-un anumit an puteam concepe.
deci chiar sunt curioasa sa vad ce zice si tantica Laughing
eu 6.08.1977
el 23.08.1977
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 12:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu vreau baiaaaaaaat !!!!!!!!!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 3:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Claudia, Marco sta numai in camera lui.Nu a dormit niciodata cu noi in pat Embarassed ,nici in cazuri speciale,de ex. cand plecam undeva trebuie sa caram tzarc dupa noi.Dc sta in pat cu noi nu adoarme nicicum,ne zgarma in ochi ca sa ni deschida Very Happy ,are chef de joaca...cum il pun singur in patut cum face nani - la comanda!

georgi,eu nu cred in calcule din astea Sad sa nu te superi pe mine deloc deloc,ok? Wink

nicky,tu esti in poza?
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 14 01 2007, 10:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

blue_dove a scris:
Claudia, Marco sta numai in camera lui.Nu a dormit niciodata cu noi in pat Embarassed ,nici in cazuri speciale,de ex. cand plecam undeva trebuie sa caram tzarc dupa noi.Dc sta in pat cu noi nu adoarme nicicum,ne zgarma in ochi ca sa ni deschida Very Happy ,are chef de joaca...cum il pun singur in patut cum face nani - la comanda!

Ne imprumuti si noua patutul vostru? Ca eu aseara am dormit pe canapea, neavand loc de zgatia care a venit (iar!) peste noi.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 15 01 2007, 10:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="blue_dove"]
georgi,eu nu cred in calcule din astea Sad sa nu te superi pe mine deloc deloc,ok? Wink
[quote]

Nu ma supar ca facui si eu niste verificari iar fratele meu trebuia sa fie 100% fata, cumnata 100% baiat, sotul e jumate fata.. si uite asa.. de exemplu Ahmedut imi iese ca este fata.. deci metoda lu nasa.... Rolling Eyes e de 2 lei... dar nu o voi contrazice in fata sa nu se supere... om vedea noi ce o fi... mi-as fi dorit insa sa aiba dreptate si sa fie baiat.. Wink Embarassed

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Lun 15 01 2007, 11:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="Georgi"][quote="blue_dove"]
Citat:

Nu ma supar ca facui si eu niste verificari iar fratele meu trebuia sa fie 100% fata, cumnata 100% baiat, sotul e jumate fata.. si uite asa.. de exemplu Ahmedut imi iese ca este fata.. deci metoda lu nasa.... Rolling Eyes e de 2 lei... dar nu o voi contrazice in fata sa nu se supere... om vedea noi ce o fi... mi-as fi dorit insa sa aiba dreptate si sa fie baiat.. Wink Embarassed
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing bine ca e baiat....
Sus
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Lun 15 01 2007, 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
blue_dove a scris:

Ne imprumuti si noua patutul vostru? Ca eu aseara am dormit pe canapea, neavand loc de zgatia care a venit (iar!) peste noi.

Laura Laughing nu patutul e magic.Cand am fost la socrii a fost musai sa lipim 2 fotolii si sa improvizam un patut,numai sa nu fie cu noi in pat. Rolling Eyes
Ideea e sa fie singur...oriunde ar fie numai sa fie singur Very Happy
Sus
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Lun 15 01 2007, 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asta e lustra noua pe care i-am cumparat-o.este topit dupa ea ,,avioaaanele mele!'' Smile

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum